Ботев - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Левски
С тази игра шампиони няма как да станем. Но днес и съдията леко подпираше Ботев. Явно и тази година ще правят Лудогорец шампион.
Здравеите момчета, как е настроението? 

LSFC 1914 написа:С тази игра шампиони няма как да станем. Но днес и съдията леко подпираше Ботев. Явно и тази година ще правят Лудогорец шампион.
Съгласен съм с всичко! Но не мога да разбера част от думите на Илиян след всеки мач. Все сме под напрежение ние, все заради напрежението губим, все си проличало напрежението .... Това като го чуя и ми се повръща вече. Еми Илияне, нали това е част от вашата работа, на треньорския щаб, да свалите напрежението и да мотивирате футболистите да играят надъхано, да играят като фаворити. Нашите и днес, и срещу Лудогорец излезнаха оакани, все едно са излезли срещу Реал Мадрид! Никаква спортна злоба, никаква борба, нас ни ритат, тъпчат бутат, не дават и 50см терен, пък ние гледкаме и се чудим... И после "напрежението си оказа влияние", "бяхме напрегнати" и т.н. Вижте другите отбори колко мотивирано играят и бързо, а ние някак флегматично, апатично подхождаме към всяка една среща. И ако имаме късмет да поведем, ок, ама вкарат ли ни и край, НАПРЕЖЕНИЕТО се усилва и хептен рухваме
Последна промяна от glarus_ds на 09 мар 2013 19:02, променено общо 1 път.
CHELSEA
- Botevist_1912
- Контакти:
Макар че имаше пак съдийски аванти за Левски, Ботев Пловдив успя да победи. Все пак съм доволен от победата, но само 2 - 0, очаквах Ботев Пловдив да бие с по-голям резултат.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.
LSFC 1914 написа:С тази игра шампиони няма как да станем. Но днес и съдията леко подпираше Ботев. Явно и тази година ще правят Лудогорец шампион.
съдията беше перфектен, това че вия бяхте трагични е друг въпрос.
фифи перото написа:STENLI написа:Здравеите момчета, как е настроението?
Здравей ,непознато момиче!Настроението е чудесно!При теб как върви алъш-вериша?Доста се порових в нета да задам въпросът на твоят език.
И тотално смазване на трибуните, свикваите

- фифи перото
За мача.
Да започнем от там, че вместо на почивката ,треньорът да успокои Пинто ,той просто го смени.По линията на най-малкото съпротивление.Милиев, колкото и да ми е симпатичен, няма място в Левски.Защитавал съм го много пъти, но вече няма как.Пелето е мнооого по-зле от Йовов ,но стърчи като пън в центъра.Незнайно защо Димов е твърда резерва.Не ме питате и няма да ви кажа повече.Просто състава и тактиката бяха безумно сбъркани, а допълнително страхливият треньор предаде страхът си на играчите, и подпомогнат от "безупречният" съдия ,те след няколко "балтии" се скриха.Карвальо е за мачове срещу слаби отбори.Хванат ли го-с него е свършено.Та така-ония двамата средни и крайния ,заедно с треньорчето не стават за нищо.Ако перефразирам Д.Пенев.
Да започнем от там, че вместо на почивката ,треньорът да успокои Пинто ,той просто го смени.По линията на най-малкото съпротивление.Милиев, колкото и да ми е симпатичен, няма място в Левски.Защитавал съм го много пъти, но вече няма как.Пелето е мнооого по-зле от Йовов ,но стърчи като пън в центъра.Незнайно защо Димов е твърда резерва.Не ме питате и няма да ви кажа повече.Просто състава и тактиката бяха безумно сбъркани, а допълнително страхливият треньор предаде страхът си на играчите, и подпомогнат от "безупречният" съдия ,те след няколко "балтии" се скриха.Карвальо е за мачове срещу слаби отбори.Хванат ли го-с него е свършено.Та така-ония двамата средни и крайния ,заедно с треньорчето не стават за нищо.Ако перефразирам Д.Пенев.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Много уважавам Илиян Илиев,но ако наистина обича ЛЕВСКИ, просто трябва да си тръгне.Омръзна ми след всеки слаб мач на ЛЕВСКИ да слушам глупости.Той е треньор на ЛЕВСКИ,не на Берое,ама май още не го е разбрал.Загубата днес едва ли ще бъде последна....Левски е голям клуб и заслужава можещ и доказан треньор.Левски не е школа за обучение на треньори.Колкото по-бързо Батков и Тонев го разберат,толкова по-бързо ще приключим с мъката........Ако не отстраним ЛИТЕКС за купата....,не ми се мисли.ИЛИЯНЕ, МОЛЯ ТЕ,ПРОСТО СИ ВЪРВИ.ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕШ КАКТО НА НАС ФЕНОВЕТЕ,ТАКА И НА СЕБЕ СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Слаб, беззъб и трагикомичен Левски
Пичове, ако всички ви играят честно, ще се борите с Локо сф за спасяване
Херо ви направи мечешка услуга, сега паднахте от мнооооого високо 

Пичове, ако всички ви играят честно, ще се борите с Локо сф за спасяване

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Сега ще дойдат мачовете с Монтана, Черно Море, Берое, Гоце Делчев и Локо Сф, и лекето Илиян Илиев пак ще е велик.
След това ще дойдат серията мачове с Литекс, ЦСКА, Локо Пд и винкелите, и пак играчите ще са виновни. Не че такива като Копелето и Ели не са, но Илиев вече ми обижда интелекта като повтаря едни и същи глупости от миналото лято насам! Все трябваше да има някакво подобрение от тогава, м@мк@ му!
След това ще дойдат серията мачове с Литекс, ЦСКА, Локо Пд и винкелите, и пак играчите ще са виновни. Не че такива като Копелето и Ели не са, но Илиев вече ми обижда интелекта като повтаря едни и същи глупости от миналото лято насам! Все трябваше да има някакво подобрение от тогава, м@мк@ му!