Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Adramelech » 09 яну 2013 00:00

kireto2 написа:
helic написа:според мен няма да ни изненадан с нищо утре. Убеден съм, че са в преговори с няколко чужденци, от които може и да подпишат с двама до края на трансферни прозорец, а може и да не подпишат с никой

Как може да на вярваш на г-н Батков!!! ;) Човека каза утре да чакаме новини!! :lol:

Сигурно, защото когато Бащицата е казал нещо, то в 99% от случаите е ставало точно обратното :lol:

Само се чудя, за чий ни е това скаутско звено, след като до момента ползата от него е нулева. А и се чудя, защо не вземат да назначат Лусио Вагнер и Бардон за скаути? Единият си е в Бразилия, а там всеки 2-ри е футболист и със сигурност би бил от полза, а вторият си е във Франция (ако не се лъжа) и също може да препоръча някое добро франсе.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 яну 2013 00:06

Adramelech написа:
kireto2 написа:
helic написа:според мен няма да ни изненадан с нищо утре. Убеден съм, че са в преговори с няколко чужденци, от които може и да подпишат с двама до края на трансферни прозорец, а може и да не подпишат с никой

Как може да на вярваш на г-н Батков!!! ;) Човека каза утре да чакаме новини!! :lol:

Сигурно, защото когато Бащицата е казал нещо, то в 99% от случаите е ставало точно обратното :lol:

Само се чудя, за чий ни е това скаутско звено, след като до момента ползата от него е нулева. А и се чудя, защо не вземат да назначат Лусио Вагнер и Бардон за скаути? Единият си е в Бразилия, а там всеки 2-ри е футболист и със сигурност би бил от полза, а вторият си е във Франция (ако не се лъжа) и също може да препоръча някое добро франсе.

Само Батков може да то каже защо....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 яну 2013 00:08

Adramelech написа:

Добре, да кажем че Бардон и Вагнер биват назначени като скаути, ей така хипотетично го приемаме. Намират 2 тефтера (от тия старите, крадени из разни заводски деловодства) и ги изписват както си му е реда. Играч до играча, талант до таланта. К'во правим после? Избираме колко...хайде примерно 2 франсета и 3 парчета от Бразилия. Кажи си мнението-какво би направил ти, понеже гледам че си поредният недоволен от скаутите в Левски?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 яну 2013 00:17

TristaNNN написа:
Adramelech написа:

Добре, да кажем че Бардон и Вагнер биват назначени като скаути, ей така хипотетично го приемаме. Намират 2 тефтера (от тия старите, крадени из разни заводски деловодства) и ги изписват както си му е реда. Играч до играча, талант до таланта. К'во правим после? Избираме колко...хайде примерно 2 франсета и 3 парчета от Бразилия. Кажи си мнението-какво би направил ти, понеже гледам че си поредният недоволен от скаутите в Левски?

Нали за това си има проби. Ти, като си доволен от скаутското звено, кажи ми кой добър играч докараха? Недоволен съм, защото нали това им е работата, да ходят, да гледат, да предлагат, а до сега (визирам този трансферен прозорец), само играчи от А група са взети (дали са добри или не само времето ще покаже). Скаутско звено може да се каже, че имат Черноморец.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 яну 2013 00:22

Adramelech написа:
Нали за това си има проби. Ти, като си доволен от скаутското звено, кажи ми кой добър играч докараха? Недоволен съм, защото нали това им е работата, да ходят, да гледат, да предлагат, а до сега (визирам този трансферен прозорец), само играчи от А група са взети (дали са добри или не само времето ще покаже). Скаутско звено може да се каже, че имат Черноморец.

Да предлагат ли? Това да не е реклама на телешопа, там предлагат разни неща. Да не говорим че за предлагането си има мениджъри, ако не вярваш питай Майкъла :mrgreen: И да те питам, ей така съвсем между другото, тия играчи от А група как се привличат, след честна дума от бившия им треньор може би :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 яну 2013 00:25

Навлезнахте в сферата на догадките .... Дали даден играч е добър или не и дали ще се впише в даден отбор или не са две коренно различни неща... Веднага давам два примера : Дембеле от Локо в Левски и Торес от Пуул в Челси ....

За скаутите на Черноморец съм съгласен,че имат попадения, но нали се сещаш че всеки полусезон стягат нов отбор, разпродават сполучливите трансфери и така... Относно пробите да давам ли примера с Цска и това,че за последните три сезона оттам са минали 87 играча ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 яну 2013 00:29

TristaNNN написа:
Adramelech написа:

Да предлагат ли? Това да не е реклама на телешопа, там предлагат разни неща. Да не говорим че за предлагането си има мениджъри, ако не вярваш питай Майкъла :mrgreen: И да те питам, ей така съвсем между другото, тия играчи от А група как се привличат, след честна дума от бившия им треньор може би :?:

Ясно е, че играчите някой ги е гледал. Та в този ред на мисли и аз да те питам. Ти доволен ли си от работата на звеното? Опоку? Силва? Марсиньо? Нали и тях някой ги е гледал или поне би трябвало да ги е гледал...

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 09 яну 2013 00:35

Аз,като недоволен от скаутската мрежа, ще си изкажа мнението. Скаутите ни са некадърни. Ще се намеся и в спора между Adramelech и Тристан. Да речем, че скаути са ни Вагнер и Бардон. Илиан Илиев ще си седне на задника и ако трябва 24/7 ще гледа дискове с футболисти, но ще привлече свестни хора. Главният проблем в Левски е, че Тоньо се бута, където не му е работата. Футболистите не се избират от изпълнителният директор, а от треньора. Може да си мислите, че се изхвърлям, но се хващам на бас, че стига да имам ресурсите на скаутите на Левски, със свободен трансфер, ще докара милиард пъти по-кадърни футболисти от 90% от хората, минали през "Герена" в последните 2 години.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 яну 2013 00:47

TristaNNN написа:
BadBoy написа:
TristaNNN написа:Чудя се, защо аджеба, повечето хора имат очаквания за гръмки имена? Някак е странно в зората на предстоящите мащабни ремонти да очаквате скъпи покупки :?

да ти кажа, снощи в интервюто на Тонев в пред банята останах с впечатление, че въобще не му дреме каква селекция ще направи Левски и основно е хвърлил сили в стадиона

Именно, все пак трябва да има някакви приоритети, дет' се вика-да вървим от голямото към по-малкото, а за Тонев реновирането на стадиона явно е фиксидея. Адмирации за вижданията, а и все пак отборът има сили да изкара и с тези играчи. Следователно, селекцията не би трябвало да е топ приоритет в момента. Каквото вземем без пари-вземем, това е положението.

Нещата са навързани и селекцията си е сериозна частица от пъзела, тъй като с нея се преследва титлата, все още не знаем Лудогорец с какво ще се подсилва, а Левски този сезон не стане ли шампион едва ли ще има разбиране от феновете без значение, че се прави новия стадион.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 яну 2013 00:54

Каже ли ти ТодАр БаткАв, че няма да продава титуляри, смятай двама титуляри изхвърчат. Те за вратар тея пари не дават сега купили за почти 200 000. Ам жалко за Пламен. Виждах го новия Иванков... Тоя има уникален рефлекс и невероятен усет за пласиране, което компенсира на 99% ниския му ръст и крехка физика. Ако Генк го купят, ще го продадат за 5 пъти повече сигурно - стига да е титуляр, а не да го преотстъпят. Генк играе в Европа всяка година. Макар че не виждам защо им е вратар... като гледам, че има двама на под 30 години...

Чудя се, защо аджеба, повечето хора имат очаквания за гръмки имена? Някак е странно в зората на предстоящите мащабни ремонти да очаквате скъпи покупки

Иронията ми харесва.

Върни се в “Архив”