Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот GOLEADOR » 27 авг 2012 23:12

Кашчей написа:
шивача написа:от най-скъпата титла на ЦСКА, клуба изкара и най-големи приходи от трансфери. факт
това че печелят луди пари, не променя факта, че губят луди пари, че правят грешки
ако и на Стойчо му дават пари за селекция и при нас ще има нещо насреща, аналогично на техните успехи в Бг вариант
Кашчей, кажи един треньор, Българин, който да замести Стойчо, понеже е слаб, според теб

И какво видя ти от тези големи приходи в ЦСКА?Нещо вложи ли се в отбора?Същото, като приходите от ШЛ в Левски.. Или пък разпродажбата на отбора им, през 95-а.Както и на вашият, през 91-а, ако не се лъжа.Голям кеф, че сте продали тоя или оня..нали?!У нас трансферни удари са продажбите, докато големите, наистина големите отбори смятат покупката на звезда от световен мащаб за трансферен удар.

Вариант на Стойчо не мога да ви дам, защото вие не признавате треньор, който не е минал като футболист през отбора ви(изключвам чужденците).За вас треньорът трябва да е с червено сърце.

Какво значение има сега треньора?Това е последната ни грижа.Нека първо дойде новото управление и те ще си решават кой ще води ЦСКА!А до тогава който и да води ЦСКА,все тая.Кажи ми кой е най-добрият треньор в БГ в момента?Да приемем,че това е треньора на твоя любим Левски (знам , че не си го признаваш,но това е защото те е срам.И то си е срамно де).Мислиш ли,че резултатите на ЦСКА ще се подобрят?Ще може ли Илиев да направи ЦСКА шампион в тази ситуация?Като си отговориш на тези въпроси,ще престанеш да пишеш за Стойчо и как той трябвало да си ходи за "доброто"на ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 авг 2012 23:14

Кашчей написа:
шивача написа:от най-скъпата титла на ЦСКА, клуба изкара и най-големи приходи от трансфери. факт
това че печелят луди пари, не променя факта, че губят луди пари, че правят грешки
ако и на Стойчо му дават пари за селекция и при нас ще има нещо насреща, аналогично на техните успехи в Бг вариант
Кашчей, кажи един треньор, Българин, който да замести Стойчо, понеже е слаб, според теб

И какво видя ти от тези големи приходи в ЦСКА?Нещо вложи ли се в отбора?Същото, като приходите от ШЛ в Левски.. Или пък разпродажбата на отбора им, през 95-а.Както и на вашият, през 91-а, ако не се лъжа.Голям кеф, че сте продали тоя или оня..нали?!У нас трансферни удари са продажбите, докато големите, наистина големите отбори смятат покупката на звезда от световен мащаб за трансферен удар.

Вариант на Стойчо не мога да ви дам, защото вие не признавате треньор, който не е минал като футболист през отбора ви(изключвам чужденците).За вас треньорът трябва да е с червено сърце.

това за трансферите ти го снасям, като опровержение на твоите думи. А и Стойчо, както и всеки фен не е съгласен с продажбата на водещите футболисти, но нищо не можем да направим, за съж. Нещо увърташ ми се струва :roll:

ми дай ми друг, дето не бил в ЦСКА :lol: но Бг
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 авг 2012 23:21

След скандала с отнемането на еворпейския лиценз на клуба Младенов става треньор на „Ал Ахли” (Саудитска Арабия), където веднага печели един от най-значимите трофеи в Азия – Купата на Персийския залив. Класира отбора в азиатската Шампионска лига

От началото на 2010 година Младенов е треньор на египетския ЕНППИ като беше избран за най-добър наставник през есенния полусезон на футболната година 2010/11.

ето ти малко инфо, да си обогатиш знанията ;)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 авг 2012 00:43

шивача написа:
След скандала с отнемането на еворпейския лиценз на клуба Младенов става треньор на „Ал Ахли” (Саудитска Арабия), където веднага печели един от най-значимите трофеи в Азия – Купата на Персийския залив. Класира отбора в азиатската Шампионска лига

От началото на 2010 година Младенов е треньор на египетския ЕНППИ като беше избран за най-добър наставник през есенния полусезон на футболната година 2010/11.

В тази купа има ли китайски отбори? И откога Персийският залив е Азия?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 28 авг 2012 00:48

Попаднах на едно много интересно интервю с Тиаго Силва от 2010 година. Няма да е зле да прочетете някъде към средата.

http://football.sportal.bg/news.php?id=215651

С това нека негативните коментари против Стойчо приключат.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 авг 2012 10:06

Синьо сърце написа:
шивача написа:

В тази купа има ли китайски отбори? И откога Персийският залив е Азия?

пак си се наквасил, бориш мъката :(

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 авг 2012 10:12

[offtopic]
Синьо сърце написа:И откога Персийският залив е Азия?

Между Иран и Арабския п-ов е. Какво не му е азиатското? :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 28 авг 2012 10:52

GOLEADOR написа:Това не е сериозно!Ти си собственик на отбор,идва твой подчинен и те натиска да подпишеш някакъв договор , ти ще го направиш ли?Ако видиш,че имаш некадърен служител ти какво ще направиш?Аз ще го уволня,а ти?

А неустойката по договора ще му я платиш ли, особено като знаем Титан колко щедри са?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2012 14:18

lazio1997 написа:
GOLEADOR написа:Това не е сериозно!Ти си собственик на отбор,идва твой подчинен и те натиска да подпишеш някакъв договор , ти ще го направиш ли?Ако видиш,че имаш некадърен служител ти какво ще направиш?Аз ще го уволня,а ти?

А неустойката по договора ще му я платиш ли, особено като знаем Титан колко щедри са?

Да!Титан уволниха Любо,Йовановски,Радуканов,чичо Митко и Симонович,каква е разликата между тях и Стойчо?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 авг 2012 19:48

шивача написа:
ми дай ми друг, дето не бил в ЦСКА :lol: но Бг

Яков Папарков. В момента е безработен и като посредствен треньор перфектно се вписва в посредственноста на нещото като отбор ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”