Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Tommi » 30 апр 2012 01:19

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:7. Димов и 6. Старокин- тези просто не стават, бива некадърници, ама пък чак толкова. Объркаха всичко което можаха, но такива бяха селекциите през последните три години.

:shock: Всички сме си пийнали след мача, но тоя коментар направо ме закла, та Старокин днес направи може би мача на живота си, а Димов обра къде каквото можеше на "втория етаж". Старикин допреди смяната си покриваше перфектно зоната между синия защитен вал и атакуващото звено, а Димов мачкаше във въздуха, направи крив дъртия допингиран червен капитан. Вероятно затова вторият тръгна да търси ръждясалата си слава навсякъде, но не и където по принцип умее. Странно мнение имаш :shock:

Те двамата и другите двама зад тях нищо не играеха. Червените си създадоха почти всички положения или с атака през центъра, или с дълъг пас през центъра.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 30 апр 2012 02:03

Morgause написа:
То е оправдано, как няма да се оплаква. 2 дузпи не свири тоя жълтия... надиграхме ви, надвикахме ви, резултата не е логичен. ЦСКА ДО ГРОБ!

Някой май не си е пил сиропчето :mrgreen:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 апр 2012 03:34

Само Левски оле оле оле всичко друго няма значение, бихме ли бихме айде бягайте тогава.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 30 апр 2012 07:36

Пламката, Диамунтен и Старокин имаха най-голямо желание за победа вчера. Един юноша на червените и чужденец, който дойде само преди няколко месеца, искаха повече победата от нашите юноши, за какво говорим изобщо? Димов също доста се стара! Йовов нека да остане в Левски, но изобщо да не се налага да влиза в игра, да помага със съвети на младите в тренировките и толкова!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 апр 2012 08:08

Дербито си е дерби , за мен Цска седяха по-добре през целият мач :)
Браво на сините , ударихте ни едно рамо
Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 апр 2012 08:10

Обаче на Йовов като го смениха стоеше при скамейката и Присо отиде нещо да взима топката и Йовов го изпръска с вода :lol: :lol: :lol:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 30 апр 2012 08:20

Още не съм чел какво се е писало след мача, но съм сигурен, че чорбари са оревали за дузпи. Е сега виждам отгоре статии за престъпници и разни подобни... Значи, аз да ви кажа най-много се изкефих, когато вкарахме и чух коментара на Ивайло Ангелов. Много обичам, когато на това пристрастно прасенце му секва гласчето и му влиза на дълбоко

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 апр 2012 08:29

Само ЛЕВСКИ, обичаме те! Честита победа, левскари! За съжаление не можах да бъда на стадиона, не можах и по тв-то да го гледам(освен последните 5 минути), но важното че победата е за нас! И дано следващият сезон бъде по-добър! ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2012 09:09

milen.hristov написа:10. Йовов- сърцето и душата на този отбор

Ако Йовов е "сърцето и душата на този отбор",значи или сме в клинична смърт,или на командно дишане!!!
Йовов беше НАЙ-СЛАБИЯТ вчера!!!Йовов е ВРЕДЕН за отбора!!!
Вчера го слушам,че му се искало да играе в още дербита...
Боже,ако те има там горе,направи така,че да ги изиграе на Плейстейшън,PES или ФИФА 20013!!!Или с червената фанелка!Така ще сме сигурни в победата!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 30 апр 2012 09:27

Само не мога да разбера как може да има в този форум на Левски хора, които да псуват Гонзо... Не съм доволен (меко казано) от представянето му като ръководен фактор в клуба, но хайде сега сигурен съм, че всеки от този форум в даден момент е скандирал името му...
България !!!!

Върни се в “Архив”