БЕЗ МЪРИ, щом поставя условия и не знам си какво си, а не помага на Левски в нужда няма смисъл да идва ! Да дойде Ясен Петров или Вили Вуцов ! Ясен Петров игра много силно в Европа (АИК, КАЛМАР, ГЕНТ, СПОРТИНГ, ЛИЛ), като отбора освен че печелеще играеше изкючително, не като сега. За жалост мачовете дойдоха в повече и първият полу-сезон загубихме точки.. През есента Ясен записа 13 победи, загуба и равен (един много добър резултат ! ) Според мен той трябва да дойде и в зависимост от резултатите от лятото ХЕРО. Друг вариант е и Вили Въцов, който така ще ги нагъне да тичат и ще им се накара че точно следващите 2 мача ще ги вземем !
П.С. Добре че махнаха Костов, не знам какво плачете за него, 1 силен мач от 4 месеца нямаме с него !
Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tzvetan_tee
- Контакти:
Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 12:00, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
Четейки какво споделя Батков имам усещане, че в Левски си говорят на развален телефон.

- blue magic
- Контакти:
Ако обичаш ЛЕВСКИ повече от всичко то няма да поставяш условия. Но по скоро си мисля, че Мъри го е страх, че като Сираков го няма няма кой да движи нещата задкулисно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- hristo1306
- Контакти:
Днес е световен ден на театъра - честит ви празник сини фенове !!! От вчера и Раниери е свободен да действа г-н Батков ! 
Никой себе уважаващ се левскар или въобще който и да е тренъор не би работил с такъв некадърник като Гонзо! Просто докато тоя човек е в клуба ,нищо хубаво не ни чака ,но никой нищо не смее да каже понеже е легенда,а всъщност от няколко години той стой зад всички срамни загуби и провали на Левски ! ГОНЗО И БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!
- rocknrolla
- Контакти:
Мъри нарочно поставя неизпълними условия , защото няма куража да поеме отбора от днес .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Батков-"Ама той Мъри и условия ли поставя? Не мога да отрека приноса на Наско Сираков, докато той бе начело в Левски, защото за тия 6 титли, за 5 от които аз съм с основен принос, въпреки че не играя футбол, той допринесе съществено".И какъв е тоя основен принос че нещо не се сещам ,не съм го виждал между 11-те на терена или на скамейката на тренъора,ама иначе на много негови глупости се наслушахме, че да умираме от срам пред цяла България ако това е приноса му-мерси.Другия му голям принос че изпокара всички легенди на Левски и сега не могат да се гледат в очите,тов е приноса.
Обичаш жена си, децата, родителите си. Тук става въпрос за професионални отношения. А Стоилов вече се опари веднъж. Не знам дали Наско е движел нещата задкулисно, но знам, че при Стоилов Левски играеше прекрасен футбол дори когато губеше. Такъв, какъвто сега не играе когато печели.blue magic написа:Ако обичаш ЛЕВСКИ повече от всичко то няма да поставяш условия. Но по скоро си мисля, че Мъри го е страх, че като Сираков го няма няма кой да движи нещата задкулисно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- rocknrolla
- Контакти:
grasiani написа:Батков-"Ама той Мъри и условия ли поставя? Не мога да отрека приноса на Наско Сираков, докато той бе начело в Левски, защото за тия 6 титли, за 5 от които аз съм с основен принос, въпреки че не играя футбол, той допринесе съществено".И какъв е тоя основен принос че нещо не се сещам ,не съм го виждал между 11-те на терена или на скамейката на тренъора,ама иначе на много негови глупости се наслушахме, че да умираме от срам пред цяла България ако това е приноса му-мерси.Другия му голям принос че изпокара всички легенди на Левски и сега не могат да се гледат в очите,тов е приноса.
Разделяй и владей , това му е приноса .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- tzvetan_tee
- Контакти:
pechelish написа:Никой себе уважаващ се левскар или въобще който и да е тренъор не би работил с такъв некадърник като Гонзо! Просто докато тоя човек е в клуба ,нищо хубаво не ни чака ,но никой нищо не смее да каже понеже е легенда,а всъщност от няколко години той стой зад всички срамни загуби и провали на Левски ! ГОНЗО И БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !
И като Батков си тръгне ти ли ще издържаш отбора ??? Айде стига глупости ! Евала на Тонев, Костов с нищо не промени играта на отбора за 4 месеца ! Всеки един треньор ще е по-добър от него. Дано да дойде Ясен, Херо или Вили Вуцов. Мъри е мишка и с тия условия много ми падна в очите !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....