Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот tzvetan_tee » 27 мар 2012 11:53

БЕЗ МЪРИ, щом поставя условия и не знам си какво си, а не помага на Левски в нужда няма смисъл да идва ! Да дойде Ясен Петров или Вили Вуцов ! Ясен Петров игра много силно в Европа (АИК, КАЛМАР, ГЕНТ, СПОРТИНГ, ЛИЛ), като отбора освен че печелеще играеше изкючително, не като сега. За жалост мачовете дойдоха в повече и първият полу-сезон загубихме точки.. През есента Ясен записа 13 победи, загуба и равен (един много добър резултат ! ) Според мен той трябва да дойде и в зависимост от резултатите от лятото ХЕРО. Друг вариант е и Вили Въцов, който така ще ги нагъне да тичат и ще им се накара че точно следващите 2 мача ще ги вземем !
П.С. Добре че махнаха Костов, не знам какво плачете за него, 1 силен мач от 4 месеца нямаме с него !
Последна промяна от tzvetan_tee на 27 мар 2012 12:00, променено общо 1 път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 мар 2012 11:58

Четейки какво споделя Батков имам усещане, че в Левски си говорят на развален телефон.
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 27 мар 2012 12:01

Ако обичаш ЛЕВСКИ повече от всичко то няма да поставяш условия. Но по скоро си мисля, че Мъри го е страх, че като Сираков го няма няма кой да движи нещата задкулисно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 мар 2012 12:02

Днес е световен ден на театъра - честит ви празник сини фенове !!! От вчера и Раниери е свободен да действа г-н Батков ! :mrgreen:

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 27 мар 2012 12:03

Никой себе уважаващ се левскар или въобще който и да е тренъор не би работил с такъв некадърник като Гонзо! Просто докато тоя човек е в клуба ,нищо хубаво не ни чака ,но никой нищо не смее да каже понеже е легенда,а всъщност от няколко години той стой зад всички срамни загуби и провали на Левски ! ГОНЗО И БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 12:03

Мъри нарочно поставя неизпълними условия , защото няма куража да поеме отбора от днес .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 мар 2012 12:05

Батков-"Ама той Мъри и условия ли поставя? Не мога да отрека приноса на Наско Сираков, докато той бе начело в Левски, защото за тия 6 титли, за 5 от които аз съм с основен принос, въпреки че не играя футбол, той допринесе съществено".И какъв е тоя основен принос че нещо не се сещам ,не съм го виждал между 11-те на терена или на скамейката на тренъора,ама иначе на много негови глупости се наслушахме, че да умираме от срам пред цяла България ако това е приноса му-мерси.Другия му голям принос че изпокара всички легенди на Левски и сега не могат да се гледат в очите,тов е приноса.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 12:06

blue magic написа:Ако обичаш ЛЕВСКИ повече от всичко то няма да поставяш условия. Но по скоро си мисля, че Мъри го е страх, че като Сираков го няма няма кой да движи нещата задкулисно.
Обичаш жена си, децата, родителите си. Тук става въпрос за професионални отношения. А Стоилов вече се опари веднъж. Не знам дали Наско е движел нещата задкулисно, но знам, че при Стоилов Левски играеше прекрасен футбол дори когато губеше. Такъв, какъвто сега не играе когато печели.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 12:07

grasiani написа:Батков-"Ама той Мъри и условия ли поставя? Не мога да отрека приноса на Наско Сираков, докато той бе начело в Левски, защото за тия 6 титли, за 5 от които аз съм с основен принос, въпреки че не играя футбол, той допринесе съществено".И какъв е тоя основен принос че нещо не се сещам ,не съм го виждал между 11-те на терена или на скамейката на тренъора,ама иначе на много негови глупости се наслушахме, че да умираме от срам пред цяла България ако това е приноса му-мерси.Другия му голям принос че изпокара всички легенди на Левски и сега не могат да се гледат в очите,тов е приноса.

Разделяй и владей , това му е приноса .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 27 мар 2012 12:07

pechelish написа:Никой себе уважаващ се левскар или въобще който и да е тренъор не би работил с такъв некадърник като Гонзо! Просто докато тоя човек е в клуба ,нищо хубаво не ни чака ,но никой нищо не смее да каже понеже е легенда,а всъщност от няколко години той стой зад всички срамни загуби и провали на Левски ! ГОНЗО И БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !

И като Батков си тръгне ти ли ще издържаш отбора ??? Айде стига глупости ! Евала на Тонев, Костов с нищо не промени играта на отбора за 4 месеца ! Всеки един треньор ще е по-добър от него. Дано да дойде Ясен, Херо или Вили Вуцов. Мъри е мишка и с тия условия много ми падна в очите !
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Върни се в “Архив”