Mitata написа:icko65 написа:Mitata написа:1982 написа:Tommi написа:joro65 написа:Абе хайде правете им секция на "озеленителите" от Лозен....те не са от ЦСКА и нямат място тук!!!!!
Баце, вие също минахте от друг отбор.Така че също сте гости в този форум.
Мястото на тези продажници е във форума на Литекс - новият им отбор.
Ние сме "продажници" да кажем. А вие, моралистите, достойните армейци какво направихте да спасите ЦСКА, изпаднал в несъстоятелност? Събрахте ли пари за Антонио Нилсен, Тангариня, Спрокел, Бенжалюн и всички останали знайни и незнайни ментета, треньори, мениджъри, служители и друти, осъдили ЦСКА за милиони?
Чакай бе пич.Когато стане дума за вас.".А-А-А ние феновете не сме ги натрупали тия дългове.Ганчев също.Да си ги плащат Титан и др."За тия обаче които не са с вас-Що не събрахте пари?Е няма такава наглост като вашата.Наглеци сте и това е.
Ние по вашите думи сме продажници, наглеци и т.н., да не изреждам всичките ви обиди. Докато вие сте достойни морални хора. На нас е простено да сгрешим. А вие, моралистите сте съвършени хора и в качеството на такива ви питам какво направихте да спасите ЦСКА.
Ми аз отдавна съм го казал:Окомуш момчета са софиянци а позволиха на селския тарикат да им закрие клуба и да си направи нов.За жалост всички до един нищо не направихте.