Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Да изчакаме малко. В момента нямаме нужда да споделяме мокрите си сънища и да се занимаваме с лични догадки, гледайте малко по-сериозно над нещата.
Re: Инджов и Манджукови се отказаха от ЦСКА - Сбогом!
Avanti_Ragazzi написа:Вие всички тука сте нереални просто. Изобщо не виждате колко са потънали в лайната и двата отбори и че измъкване няма. А само се храните един друг, докато двата отбора потъват и потъват още по-надълбоко в тези фекалии!
Така е, ама иначе и от двете страни само се чува "вие повече мразите нас отколкото обичате отбора си"

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
peliforewer написа:Стойчо се обиди по начина по който Инджов показа че след края на сезона спортно техническото ръководство трябва да си ходи,Инджов е близо до клуба,знае какво е състоянието на клуба,знае как се работи в Разград и ако наистина мисли че са равнопоставени и имат еднакви шансове за титлата,значи е голям наивник,а той няма вид на такъв.Тази реплика не беше казана случайно,на новите собственици им беше ясно че ако те уволнят Младенов ще имат големи проблеми с феновете и затова като му знаят характера го предизвикаха сам да си тръгне.Ако Стойчо беше гьонсурат и без достойнство щеше да си затрае,да си взима още три месеца заплатата и накрая на сезона по живо по здраво,но той не е мижитурка и затова е Легенда на ЦСКА и Екзекутор на Ливърпул.А колкото до това че и Лупи говорил за титла,Стойчо него и Тодоров не им цепеше басма и им отговаряше подобаващо,а и Томов и Тодоров никога по никакъв повод не са поставяли под съмнение кой ще е треньор на ЦСКА.Дано не се окаже че зад новите собственици стои един добре зализан бос и по този начин бяха отстранени единствените хора които си позволяваха да го критикуват публично.Ще е интересно дали Инджов,Манджуков ще направят някакъв опит да разговарят с Любо Пенев да заеме някакъв пост в ЦСКА или просто да си поговорят,защото ако го игнорират моята гадна теория може и да се потвърди.Сега ще е интересно дали от ЦСКА ще имат претенции за тв права,а и модела да измисляме някакъв треньор за който никой не е чувал ми напомня за Петев,пак казвам дано се лъжа но след като Левски е в братски отношения с Разград,получи и една добра сума,ако това се случи и на ЦСКА май ще трябва да закриваме футбола в България.....
Този коментар го пуснах във форума на 21.03 ,вече съм уверен че това което се случи в ЦСКА е провокация към клуба с цел отстраняването на Стойчо Младенов ,създаване на безвластие в клуба и отнемане лиценза на ЦСКА.С какви очи ще застанат сега Инджов и Манджуков пред феновете на ЦСКА,та те две години са в ръководството на клуба,не може да не са знаели приблизителното финансово състояние на клуба,защо застанаха пред цяла България и гарантираха финансова стабилност,а след седмица се отмятат от думите си.Ако се оттеглят от ЦСКА двете фамилии по този начин ,това значи че те не са имали намерение да стават собственици,а само са искали да предизвикат оставката на Стойчо и прогонването на Томов от феновете,ако ЦСКА не вземат лиценз,това са неща които ще доставят удовлетворение на техния добър приятел Домусчиев.Ако това е ход за да накарат Томов да им даде клуба без финансови претенции,добре,но ако наистина се оттеглят не говори добре за тях.Ако бяха се оттеглили нормално,щяхме да ги разберем,дадоха доста пари за ЦСКА,не са съгласни с това което става в клуба,довиждане,но те се подиграха със Стойчо Младенов,разбуниха клуба и сега се сетиха че Томов бил много лош.
+++++
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Кой ще фалира първи това е въпроса-кандидати колкото си щеш.
Чорбата винаги са първи , българската А група изглежда като уестърн "Добрия , лошия и Лупи" .
Чорбата винаги са първи , българската А група изглежда като уестърн "Добрия , лошия и Лупи" .
Е...л съм му маиката да фалираме та да се успокоят всички,да почнем на чисто да си върнем името ЦСКА Септемврииско знаме.Септември има много празници като питат защо септемврииско -в памет на народните будители.Връщаме си истинското име и титли и все си остава
Logical person написа:W84me написа:Logical person написа:Не че нещо, но това коя по ред тема за нашата смърт е ???
Надявам се последната
Ти така се надяваше и есента на 2013. До 2 седмици казваше сме фалирали. Да не останеш пак разочарован после
То това е нещо като темите за края на света

Logical person написа:Не че нещо, но това коя по ред тема за нашата смърт е ???
Кой говори за смърт?!
Аз казвам "сбогом" на Манджукови и Инджов!
Не се мре толкова лесно - агонията на посткомунистическия ЦСКА ще бъде дълга!
Когато се успокоите и се уталожат страстите ще Ви обясня как ще продължат нещата и каква е опцията за "изход" от ситуацията!
Преди го дини не избрахте прекия път - фалит и аматьорски футбол - сега ще извървите обиколния по който имам още много трудни участъци!
gergin написа:Е...л съм му маиката да фалираме та да се успокоят всички,да почнем на чисто да си върнем името ЦСКА Септемврииско знаме.Септември има много празници като питат защо септемврииско -в памет на народните будители.Връщаме си истинското име и титли и все си остава
Ти си ненормален

Леевски, оле

Всеки пише глупости защо не и аз 

gergin написа:Всеки пише глупости защо не и аз
Тука си прав

Леевски, оле