ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ceBep

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ceBep » 01 авг 2016 12:14

trakker написа:
ceBep написа:Никой не се взима за повече от ЦСКА. Мотото при създаването на Офанзива гласеше "В името на ЦСКА", но вашата злоба към хората, не припознали новия клуб е по-силна от всичко и те са ви виновни за всичко. Какво ме карате да доказвам сега. Всеки, присъствал повече на стадиона, знае и няма нужда да бъде обеждаван какво е ЦСКА за тези момчета. И кво ме нападате всички. Да не би съм по-малко армеец от останалите. Да не би да съм дал всичко до сега за някой друг клуб. Просто не мога да се правя на ударен като вас, че всичко било само едно АД. Няма как да кажа, на черното бяло, както го правите вие! И това не ме прави фен на Лозен, божковист, цимбик, дуче и говедо.

Един съвет от мен. Ела на стадиона на следващия мач на ЦСКА. Не викай. Не подкрепяй. Само седни някъде и гледай. После ми кажи дали това не е ЦСКА. Ако все още си на сегашното си мнение, ще ти се извиня и няма да те занимавам със себе си . Аз имах същите дилеми като теб. Направих го и не съжалявам. Разбрах кое е ЦСКА за мен !

Теб ако майка ти и баща ти не са те възпитали какво е чест и морал при мен не е така. Аз позицията си съм изразил и ще спазя и приятелите си няма да предам без значение дали става въпрос за футбол или нещо друго.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 авг 2016 12:15

Огън ни гори на главата,феновете се разделиха минимум на три,вие гледате Левски.Колко са били на мача,как е завършил и други простотии.Публиката им при победи отново ще се върне,не им е за първи път.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 01 авг 2016 12:15

OOP написа:...
Не съм и очаквал различен отговор. Когато стане неудобно почваме да плюем Левски...

:roll:

Кой па "плюе" Левски...
Аз даже мисля, че вчера бяхте повече от "славистите на Армията" в петък...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2016 12:17

soilwork написа:
vaskonti написа:Кажи тогава за Симао, казусът е същият. Вие сега се опитвате да убедите ФИФА, че сте Литекс и затова имате право да използвате акаунта на оранжевите. :)
[center]Ето и отговорът на Радостин Василев:
1. ФИФА е информирана от БФС за промяната на името и собствеността на Литекс с искане за смяна на името в системата TMS и ФИФА е спряла акаунта на Литекс докато не провери случая и не създаде нов акаунт. Всички документи са изпратени и сега чакаме. Няма никакви основания ФИФА да забранява трансфери на ПФК ЦСКА-СОФИЯ при положение,че няма никаква договорна или друга правна връзка с фалиращия ЦСКА, който има такава забрана.
[/center]

Ще ми обясниш ли как това, че само Литекс има право да ползва акаунта на Литекс, ви прави ЦСКА, при това, забележи, без да имате никаква връзка с единствения ЦСКА, който и до денднешен си има такъв акаунт, с който вие настоявате, че нямате връзка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 авг 2016 12:18

OOP написа:. Нямате общо с ЦСКА и се опитвате да убедите ФИФА че сте Литекс.

ООД, къде го видя това!? Напротив, не сме Литекс! На Литекс акаунтът е спрян, и се чака нов акаунт да бъде създаден за ЦСКА!
Последна промяна от CSKA 78 на 01 авг 2016 12:22, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 01 авг 2016 12:19

petko.h.markov написа:Огън ни гори на главата,феновете се разделиха минимум на три,вие гледате Левски.Колко са били на мача,как е завършил и други простотии...

Петко, не се разстройвай пак... дръж се мъжки...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 авг 2016 12:20

petko.h.markov написа:Огън ни гори на главата,феновете се разделиха минимум на три,вие гледате Левски.Колко са били на мача,как е завършил и други простотии.Публиката им при победи отново ще се върне,не им е за първи път.

Основните групи са две, едната от тях е малка. Всеки има право на избор, вашият е "ЦСКА 1948 - Герман". Влизаме ви в положение, аз лично нямам нищо против, понеже разбирам вижданията ни са диаметрално противоположни и не може да стане дума за сближаване, поне на този етап. Какво ще се случи по-нататък, времето ще покаже.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 01 авг 2016 12:22

vaskonti написа:
soilwork написа:
vaskonti написа:Кажи тогава за Симао, казусът е същият. Вие сега се опитвате да убедите ФИФА, че сте Литекс и затова имате право да използвате акаунта на оранжевите. :)
1. ФИФА е информирана от БФС за промяната на името и собствеността на Литекс с искане за смяна на името в системата TMS и ФИФА е спряла акаунта на Литекс докато не провери случая и не създаде нов акаунт. Всички документи са изпратени и сега чакаме. Няма никакви основания ФИФА да забранява трансфери на ПФК ЦСКА-СОФИЯ при положение,че няма никаква договорна или друга правна връзка с фалиращия ЦСКА, който има такава забрана.
[/center]

Ще ми обясниш ли как това, че само Литекс има право да ползва акаунта на Литекс, ви прави ЦСКА, при това, забележи, без да имате никаква връзка с единствения ЦСКА, който и до денднешен си има такъв акаунт, с който вие настоявате, че нямате връзка?
[center]Ще имаме нов акаунт нямащ нищо общо с Литекс-толкова ли е трудно да разбереш? :roll:[/center]

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 01 авг 2016 12:23

djd написа:
Calrizian написа:
joro65 написа:Абе хайде правете им секция на "озеленителите" от Лозен....те не са от ЦСКА и нямат място тук!!!!!

Те заслужават повече този форум, поне носят идеята хората. Аз казвам те да стоят тук, вие да си припознаете форума на Литекс или Чавдар, или и двата.. :mrgreen:

Аз пък казвам всеки, който призовава към разделение на червената публика (като вас двамата например), да млъкне, за да не яде червения накрая.

Аз ли разцепвам публиката бе, болен ли си..
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 авг 2016 12:24

Значи, до оня ден хвърляхте калпаци във въздуха от радост, че УЕФА ви каза, че сте нов клуб и не сте Литекс, сега обаче се опитвате да ги убедите, че сте и че имате пълното право да им ползвате акаунта! :mrgreen:
soilwork написа:
vaskonti написа:
soilwork написа:
[/center]

[center]Ще имаме нов акаунт нямащ нищо общо с Литекс-толкова ли е трудно да разбереш? :roll:[/center]

Нов акаунт се прави за нови клубове. Знаеш ли какви правила има за новите клубове, касаещи участието им в ЕКТ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”