Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: БОТЕВ НЕ Е ОТБОР ЗА "Б" ГРУПА

Мнениеот ludiq1913 » 17 май 2009 14:58

PFC Litex написа:
aisogludingfioler написа:Ако Левски бие с 3 гола или повече Спартак, а утре Пирин бият Вихрен с какъвто и да е резултат, Ботев излизат на 13то място. Поне така го сметнах. :roll:

При равни точки следващият показател, който се гледа е мачовете между отборите, като важи правилото за гол на чужд терен.

Ботев са пред Спартак, защото при равни точки се гледа директния двубой, а там предимство имат Ботев, така че класирането на Гонг не е актуално

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 17 май 2009 15:01

PFC Litex написа:
aisogludingfioler написа:Ако Левски бие с 3 гола или повече Спартак, а утре Пирин бият Вихрен с какъвто и да е резултат, Ботев излизат на 13то място. Поне така го сметнах. :roll:

При равни точки следващият показател, който се гледа е мачовете между отборите, като важи правилото за гол на чужд терен.

При това положение пак Ботев излиза напред, в случай че Левски бие Спартак и утре Пирин бие, Спартак и Ботев стават с равни точки, но в преките двубои Ботев е по-добър - 1:0 в Пловдив и 0:0 във Варна.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 17 май 2009 15:03

ludiq1913 написа:Дали ще е дерби Локо Пд - Ботев :lol:

Надявах се днес да бият,но уви...Макар че съм локомотивец,не мисля,че "Ботев" трябва да изпадат.Пожелавам им успех в следващите мачове,за да може в последния кръг да си спретнем един здрав мач,едно истинско дерби - така както винаги е било в Пловдив,без оглед класирането и точките.И няма да е лошо преди това някой да застреля Селския.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 17 май 2009 15:08

Не пишете глупости!Този Ботев не е за А група.Даже и Беласица не са толкова слаби.Ако останат тези играчи (селската сбирщина) догодина ще отпаднем и от Б група.Пълна трагедия!Ако сеслкия им плати значи наистина е луд.Никакви пари на тия боклуци!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

На терена днес...

Мнениеот Fallen_Angel » 17 май 2009 15:09

Първото полувреме, да кажем, Ботев игра горе-долу. Но второто полувреме на терена имаше един жълто-черен отбор, и това не беше Ботев, за мое съжаление.

Футболистите на Миньор показа как трябва да се играе с жълто-черна фланелка, и заслужено си тръгнаха с овациите на публиката.

Агитката на Миньор от тук нататък завинаги ще има една "червена" точка за мен - тези момчета единствени показаха такава подкрепа за "Свободен Ботев". Нито една друга агитка (поне аз не съм чул за такава) не ни е оказвала такава подкрепа. Респект, момчета!

Иначе... отчаяние. Един играе, 10 го гледат. Играчите няма какво да се сърдят, тъй като освен очеизвадната липса на умения показват толкова пасивност и липса на елементарно уважение към публиката, че освиркването е най-малкото, с което се разминават. При това, докато тънат в анонимност, създават впечатлението, че те са с Христолов, а не с нас. Ако е така - да заминават където си искат.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 17 май 2009 15:09

birabecks написа:
ludiq1913 написа:Дали ще е дерби Локо Пд - Ботев :lol:

Надявах се днес да бият,но уви...Макар че съм локомотивец,не мисля,че "Ботев" трябва да изпадат.Пожелавам им успех в следващите мачове,за да може в последния кръг да си спретнем един здрав мач,едно истинско дерби - така както винаги е било в Пловдив,без оглед класирането и точките.И няма да е лошо преди това някой да застреля Селския.

Сега се замислих, че накрая може да се наложи Локо да легне на Ботев. :lol: От морална гледна точка трябва да е така, защото иначе няма да има дерби на Пловдив. А и Локото в момента не се борят за нищо. :roll:

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 17 май 2009 15:10

Abbiati написа:За съжаление, всички вие НЕ сте прави, казвам го като истински ботевист. Този отбор не е за А група; този президент не е за този свят! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Може и да не сме прави, но поне всеки си казва мнението.............МЕН СПЕЦИАЛНО МНОГО МЕ Е ЯД, това е!

P.S.Към феновете на БОТЕВ: Знам, че не ви е до това, но ми е любопитно като гледате мненията в темата до тук ,да направите коментар на кои от "чуждите" фенове им пука за Ботев и на кои не???
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 17 май 2009 15:11

Истината е, че марката "Ботев", както и публиката на този отбор, не са за "Б". Т.нар. "президент" е за "Б" окръжна, а играчите - заедно с президента.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: На терена днес...

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2009 15:13

Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: На терена днес...

Мнениеот Fallen_Angel » 17 май 2009 15:15

PFC Litex написа:http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=&t=15667

Е?