сега, за да няма спор вече с теб и защото ми омръзна да ти чета мислите:
чисто юридически:
ПФК ЦСКА 1948 АД купува Литекс АД
извод Вече няма Литекс има само ПФК ЦСКА 1948 АД, който е закупил Литекс.
Закупуване: Ако искаш го приеми като поглъщане или каквто искаш, но след тази сделка, Литекс ГО НЯМА (поради това и няма как да е стар или действащ клуб) Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД.
ФАКТ.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Бекали или там 1982 тъпото ти никче,продължаваш да се опитваш да доказваш неща,който са нереални.
Хубаво,че пълниш главите само на хората от този форум.Другите си ходят на мачове и както виждаш "Г" беше препълнен вчера.И ще бъде най-посетения мач за този кръг след "многото" фенове на Герена.
Хубаво,че пълниш главите само на хората от този форум.Другите си ходят на мачове и както виждаш "Г" беше препълнен вчера.И ще бъде най-посетения мач за този кръг след "многото" фенове на Герена.
k_oleto написа:сега, за да няма спор вече с теб и защото ми омръзна да ти чета мислите:
чисто юридически:
Закупуване: Ако искаш го приеми като поглъщане или каквто искаш, но след тази сделка, Литекс ГО НЯМА (поради това и няма как да е стар или действащ клуб) Просто спира дейност, изчезва, а дейността му се продължава от ПФК ЦСКА 1948 АД.
ФАКТ.
Пълни глупости, това че някой е купил Литекс, не значи, че това ЮЛ е спряло да съществува. Да вадя ли пак скрийншот-а от ТР ?? Там всичко си седи черно на бяло.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ето го прословутият Acticle 51bis 3:

Стига па ти с тия "бис - мис... ААртикъл нАм кой си"... станАл си бетер Кашчей...
Ела да си гледаме мачове и не се втелявай с глупости...
Чиърз...

1982 написа:k_oleto написа:сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, преместване на централата от Ловеч в София, тоест в град на разстояние повече от 150 км), което ни кара да разглеждаме ПФК ЦСКА-София като нов и различен клуб в сравнение с ПФК Литекс Ловеч. Като такъв ние приемаме, че допускането на ПФК ЦСКА-София до Младежката Шампионска лига за сезон 2016/2017 би било противоречащо на Член 51(3) от правилника на УЕФА.
Точно така е и според българското законодателство. До тук нямаме спор
Ами, не, не е така, виж в ТР, ако не си гледал още. Там не сте ново ЮЛ. Виж и какво ти казаха Павел Колев и Борислав Попов от БФС.
Гледал съм
Там Пише, че ПФК ЦСКА 1948 АД е собственик (както Лира на Лупи) е собственик на ЦСКА. Там пише, че и нещото, което по-горе ти написах, но явно трябва да ти го синтезирам отново
1982 написа:k_oleto написа:сега, за да няма спор вече с теб и защото ми омръзна да ти чета мислите:
чисто юридически:
ФАКТ.
Пълни глупости, това че някой е купил Литекс, не значи, че това ЮЛ е спряло да съществува. Да вадя ли пак скрийншот-а от ТР ?? Там всичко си седи черно на бяло.
Аз имам подпис от там и такива неща не пише. Пише, това, което ти казах
- delqnski47
- Контакти:
[offtopic]Лек бъзик за повдигане на настроението,че тука много юристи сте се събрали:
Нали ме питате що съм толкова добър и либерален и защо оставям левскарите да се бъзикат с вас от време на време тук.Еми ето защо......за да не им остане време да отидат на стадиона...
[/offtopic]

Нали ме питате що съм толкова добър и либерален и защо оставям левскарите да се бъзикат с вас от време на време тук.Еми ето защо......за да не им остане време да отидат на стадиона...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
k_oleto написа:Гледал съм
Там Пише, че ПФК ЦСКА 1948 АД е собственик (както Лира на Лупи) е собственик на ЦСКА. Там пише, че и нещото, което по-горе ти написах, но явно трябва да ти го синтезирам отново
Да, собственик е, но Чавдар Етрополе/ЦСКА 1948 и Литекс/ЦСКА-София са 2 различни ЮЛ, просто първото е собственик на второто. И двете си съществуват и сега, а в А група играе второто.

Никой не е изчезвал от тези 2 дружества, ще изчезне само ЦСКА скоро време, просто защото ще фалира.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:k_oleto написа:Гледал съм
Да, собственик е, но Чавдар Етрополе/ЦСКА 1948 и Литекс/ЦСКА-София са 2 различни ЮЛ, просто първото е собственик на второто. И двете си съществуват и сега, а в А група играе второто.![]()
Никой не е изчезвал от тези 2 дружества, ще изчезне само ЦСКА скоро време, просто защото ще фалира.
Утре и специално заради теб, ще ти дам разбивка и подробно инфо. Подписа ми е в офиса и сега няма да мога, но явно ще трябва. Но, ако те убедя - излизаш от форума за месец ?
Проведено общо събрание на ПФК "Литекс" е решило да прехвърли капитала на дружеството си на ПФК ЦСКА 1948 АД и така на практика мъжкият отбор на "оранжевите" вече ще бъде част от новото дружество.
http://www.novsport.com/news1962191_1064.html
Като няма риба и рака е риба (в смисъл не мога да ръчкам сега в ТР)