Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот CTAHKO » 01 окт 2014 19:30

пълководец написа:
Кашчей написа:
пълководец написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ами не на мен, на някой друг му трябва просветление. Ако разровиш за малко информация ще го осъзнаеш.

Каква информация, къде съм казал нещо за тия орли, от кога били и такива глупости, тва си беше една безобидна ебавка, никакви лоши чувства не съм вложил, кво да направя, че сте с пенсионирани мозъци вече повечето. 8-)

Двуглавият орел е исконна фигура в герба на Русия. Не виждам причина хора, смятащи себе си за руснаци, да нямат за основна фигура в герба си двуглав орел.
Можеш да предложиш орела на "Лацио" и на Германия, Полша и Албания!

Ще повторя, защото явно пак има неразбрали - коментарът ми не беше сериозен, просто закачка.

Тогава и аз да се закача...ако при Лацио не ги огрее, да го предложат и на Лудогорец :lol: И без това братята са двама, така че ще имат нещо общо с двуглавия орел :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

пълководец

Мнениеот пълководец » 01 окт 2014 19:35

CTAHKO написа:
пълководец написа:
Кашчей написа:
пълководец написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Ами не на мен, на някой друг му трябва просветление. Ако разровиш за малко информация ще го осъзнаеш.

Каква информация, къде съм казал нещо за тия орли, от кога били и такива глупости, тва си беше една безобидна ебавка, никакви лоши чувства не съм вложил, кво да направя, че сте с пенсионирани мозъци вече повечето. 8-)

Двуглавият орел е исконна фигура в герба на Русия. Не виждам причина хора, смятащи себе си за руснаци, да нямат за основна фигура в герба си двуглав орел.
Можеш да предложиш орела на "Лацио" и на Германия, Полша и Албания!

Ще повторя, защото явно пак има неразбрали - коментарът ми не беше сериозен, просто закачка.

Тогава и аз да се закача...ако при Лацио не ги огрее, да го предложат и на Лудогорец :lol: И без това братята са двама, така че ще имат нещо общо с двуглавия орел :lol:

Недей, че верно може да помолят Новорусия за двуглав орел, ще го кръстят Двойчо. :mrgreen: :lol: :lol:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 окт 2014 23:41

Донецк. Снаряд е паднал върху спирка на обществения транспорт в източния украински град Донецк днес сутринта, убивайки осем души, съобщи Укринформ, позовавайки се на данни от свидетели.
Предполага се, че снарядът е бил изстрелян от система за залпов огън. По време на експлозията, повечето от жертвите са стояли на автобусната спирка, а някои са влезли в автобуса, който е изгорял до основи.
П.П Нещата излизат извън контрол и ми се струва ,че този път руският ботуш ще играе казачок в Киев!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 02 окт 2014 12:37

FLANKER написа:Донецк. Снаряд е паднал върху спирка на обществения транспорт в източния украински град Донецк днес сутринта, убивайки осем души, съобщи Укринформ, позовавайки се на данни от свидетели.
Предполага се, че снарядът е бил изстрелян от система за залпов огън. По време на експлозията, повечето от жертвите са стояли на автобусната спирка, а някои са влезли в автобуса, който е изгорял до основи.
П.П Нещата излизат извън контрол и ми се струва ,че този път руският ботуш ще играе казачок в Киев!

За съжаление не мисля че си прав! В така наречената голяма политика цивилните жертви са предимно статистика или в най - добрият случай повод , но никога не са причина за някакво реално действие...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 окт 2014 21:35

Нико,аз разчитам "Владимир Мономах",да им опресни мозъците на еврогейците!Забележи! Скри се в облачността!И!О, познай? ! :o Осколки от "Булава" ,успешно са се приземили (привенерили/изгоряли) в орбитата на Венера!
http://youtu.be/80yHFBFnTyE
Последна промяна от FLANKER на 03 окт 2014 00:02, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 окт 2014 21:40

Забележете,как Булава"изчезна" в облачността!
Изображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 02 окт 2014 21:57

Айде летището в Донецк на 99% е взето,има зачистка в момента в него и околностите му,да се готви Дебалцево :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 окт 2014 23:45

thebully написа:Айде летището в Донецк на 99% е взето,има зачистка в момента в него и околностите му,да се готви Д****цево :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да се готви Киев!!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 03 окт 2014 00:23

Нещо ,другият МОРЯК-Ицко ми се губи?!
Изображение

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 03 окт 2014 12:11

FLANKER написа:Нико,аз разчитам "Владимир Мономах",да им опресни мозъците на еврогейците!Забележи! Скри се в облачността!И!О, познай? ! :o Осколки от "Булава" ,успешно са се приземили (привенерили/изгоряли) в орбитата на Венера!
http://youtu.be/80yHFBFnTyE

Няма как да се опресни нещо , което просто го няма!... Отвратен съм от безпардонният слугинаж на ЕС в интерес на Сатанинските американски щати! За съжаление ние българите май пак сме на грешната губеща страна и в третият световен конфликт!

Върни се в “Архив”