Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Аз съм простак,обичам да говоря на бе,трябва да свикнеш...
dunavfc написа:Аз съм простак,обичам да говоря на бе,трябва да свикнеш...
Не ме учудва тогава, че си герберист!
ПП-няма да ти е лесно с мен, но опитай да ме надприказваш

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Какво означава,гербераст ? Ние трябва да водим,някакво състезание ли и какъв е смисъла ?
dunavfc написа:Какво означава,гербераст ? Ние трябва да водим,някакво състезание ли и какъв е смисъла ?
Първо-чети правилно!
Второ-Да, ти водиш състезание. Когато някой каже нещо, дори и да е прав от реална гледна точка, твоята герберистка същност не може да приеме някой да е по-прав от теб, нито сега, нито в бъдеще. Всички привърженици на други партии признаха някои слабости в тяхното поведение, само ти , като един Прометей носиш в ръка огъня на герберизма и се опиташ да разпръснеш пламенните му идеи навсякъде.... Пак добре, че не си Данко.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Все едно,чета твои угризения на съвестта,само че,ако обичаш не ми прехвърляй твоите слабости на мен. Не се опитвай да се правиш на анализатор,елементарни неща не ти се получават,ти си тръгнал да се опитваш да "погледнеш" в мен,а си толкова далеч от истината,че наистина изглеждаш нелепо и ме губиш сериозно в бъдещи дискусии...
ПП: Ако имаш други угризения на съвестта,насочвай ги на лично,че напълнихме темата с глупости...
ПП: Ако имаш други угризения на съвестта,насочвай ги на лично,че напълнихме темата с глупости...
dunavfc написа:Какво означава,гербераст ? Ние трябва да водим,някакво състезание ли и какъв е смисъла ?
Ти го каза, Дунавчо

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- alexveselinov
- Контакти:
daniel875 написа:dunavfc написа:Какво означава,гербераст ? Ние трябва да водим,някакво състезание ли и какъв е смисъла ?
Ти го каза, ДунавчоЩо е ГЕРБераст? Обясни на всички ни
Какво му се обясняваш на тоя детиншляк, нали виждаш че няма никакво възпитание, и никакво уважение към хората с които води дискусия.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
Браво на добруджанци! Неочаквана победа срещу исторически неудобен съперник. Доколкото знам, в гостуванията имаха много загуби, вчера разбрах, че били спечелили някога мач в Русе. Днес им е за втори път. Мястото им обаче все още не е в "А" група.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
dunavfc написа:Все едно,чета твои угризения на съвестта,само че,ако обичаш не ми прехвърляй твоите слабости на мен. Не се опитвай да се правиш на анализатор,елементарни неща не ти се получават,ти си тръгнал да се опитваш да "погледнеш" в мен,а си толкова далеч от истината,че наистина изглеждаш нелепо и ме губиш сериозно в бъдещи дискусии...
Колко човека трябва да ти кажат, че си елементарно парче, директно в очите, за да го осъзнаеш и проумееш най-накрая

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
daniel875 написа:Браво на добруджанци! Неочаквана победа срещу исторически неудобен съперник. Доколкото знам, в гостуванията имаха много загуби, вчера разбрах, че били спечелили някога мач в Русе. Днес им е за втори път. Мястото им обаче все още не е в "А" група.
Какво има общо мачът с темата бе сладур ? Изтърва шанса,вчера да ме изхвърлиш от форума завинаги,трябваше да хванеш баса...
CTAHKO написа:dunavfc написа:Все едно,чета твои угризения на съвестта,само че,ако обичаш не ми прехвърляй твоите слабости на мен. Не се опитвай да се правиш на анализатор,елементарни неща не ти се получават,ти си тръгнал да се опитваш да "погледнеш" в мен,а си толкова далеч от истината,че наистина изглеждаш нелепо и ме губиш сериозно в бъдещи дискусии...
Колко човека трябва да ти кажат, че си елементарно парче, директно в очите, за да го осъзнаеш и проумееш най-накрая
Само един човек е нужен да ми го каже за да го проумея,но повтарям ЧОВЕК. При положение,че повече от вас са тотални сбърканяци,как да се обидя,как да се променя ? Ти ли например трябва да си ми пример за нещо ? Поредният малоумен и комплексиран нацист с безхаберни размишления ? Или оня объл симпатяга от АТАКА ? Или пък да се засегна от оня,който търси най-нахално контакт със всеки втори в тоя форум,след като никой не му обръща внимание ?