Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Стига сме търсили магьосници

Мнениеот Eminem » 03 юли 2013 20:05

ЦСКА _завинаги написа:Разбира се!
8-)

Да, разбира се. Все пак комунистите ви създадоха и до ден днешен сте си държавен отбор.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юли 2013 20:21

didayyord написа:ХАха! 50-100 хиляди акции да, те могат да се пласират, но това е около 1.5% от общи брой. А останалите 6 млн.

Добре де, имах предвид 50-100 хиляди акционера, то е ясно. Желаещите със сигурност ще са много повече в началото. Въпросът не е дали ще се намери кой да ги купи, а как ще тръгне работата след това. Аз, примерно, нямам нищо против да помогна на отбора със 100-200 лева, ако ги давам и придобивам собственост, а не ги подарявам на Титаните. Ама после нема да отделям по 1-2 часа на ден да се занимавам с проблемите на ЦСКА, щото си имам и друга работа. Та това е проблемът, как ще организираме после грижата за тая собственост, че с толко собственици пак се губи контролът. Все едно, това е само някакъв хипотетичен вариант, който няма никакви изгледи да се реализира. Просто стана дума, че има и такъв.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 03 юли 2013 20:22

Eminem написа:
Премиерът Орешарски прави среща за спасението на ЦСКА, кани Боби Михайлов, Пенев и Стоичков

Пак ли държавата ще ви помага ?
Не ви ли е срам, че още сте държавен отбор ?

Хич, не ни е срам!
Успокои ли се?
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 юли 2013 20:25

ЦСКА _завинаги написа:Хич, не ни е срам!
Успокои ли се?

Какво да се успокоявам, на мен ми е адски забавно последните месеци. :lol: :lol: :lol: Та вие още не знаете ще ви има ли, няма ли, как ще се казвате, в коя група ще играете, на кой стадион....Гаврата е пълна. :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 юли 2013 20:26

Eminem написа:
Премиерът Орешарски прави среща за спасението на ЦСКА, кани Боби Михайлов, Пенев и Стоичков

Както винаги, държавата ще ви помогне.

През последните години толкова частни дружества - банки и не само - бяха подпомагани от правителствата. Очевидно това е част от актуалния политико-икономически цикъл в евроатлантическото семейство, към което принадлежат и сегашните управляващи. И съответно те трябва да демонстрират тази своя принадлежност, да помагат за спасяването на евроатлантическите ценности, а не да се държат като некои комуноиди, нали. :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 03 юли 2013 20:28

защо написа:
didayyord написа:ХАха! 50-100 хиляди акции да, те могат да се пласират, но това е около 1.5% от общи брой. А останалите 6 млн.

Добре де, имах предвид 50-100 хиляди акционера, то е ясно. Желаещите със сигурност ще са много повече в началото. Въпросът не е дали ще се намери кой да ги купи, а как ще тръгне работата след това. Аз, примерно, нямам нищо против да помогна на отбора със 100-200 лева, ако ги давам и придобивам собственост, а не ги подарявам на Титаните. Ама после нема да отделям по 1-2 часа на ден да се занимавам с проблемите на ЦСКА, щото си имам и друга работа. Та това е проблемът, как ще организираме после грижата за тая собственост, че с толко собственици пак се губи контролът. Все едно, това е само някакъв хипотетичен вариант, който няма никакви изгледи да се реализира. Просто стана дума, че има и такъв.

То затова си има управителен съвет (борд). Да не мислиш, че големите корпорации, които има акции на борсата и тези акции си сменят всеки ден притежателите, се управляват от всички хора с акции.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 03 юли 2013 20:29

Eminem написа:
ЦСКА _завинаги написа:Хич, не ни е срам!
Успокои ли се?

Какво да се успокоявам, на мен ми е адски забавно последните месеци. :lol: :lol: :lol: Та вие още не знаете ще ви има ли, няма ли, как ще се казвате, в коя група ще играете, на кой стадион....Гаврата е пълна. :lol:

И на нас ще ни е забавно, утре, по-време на вашия мач!
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 юли 2013 21:59

didayyord написа:
защо написа:didayyord , това за остойностяване, търсене и предлагане и прочие, си го прочел в некоя книжка, ма то нема много общо с първоначалното предлагане на акции. И при вторичното нема как да има остойностяване на активи, особено пък когато става въпрос за футболен клуб, нема и никакъв смисъл. 50-100 хиляди акции спокойно могат да се пласират, че и повече, ама дали после ще работи схемата, не знам. Сега феновете в България не обичат да си плащат за любовта, факт е, ама когато я приемат и като бизнес, може и да не е вече така. А от футбол може да се печели, ако не си идиот като Титаните и колегите им от българските клубове. Дали феновете ще се оправят, не знам, не е и правено, че да може да се каже. Въпроси има, ама има и вероятност да сработи.

ХАха! 50-100 хиляди акции да, те могат да се пласират, но това е около 1.5% от общи брой. А останалите 6 млн. При каквото и да е предлагане, стойността на клуба определя цената на акциите и ниокой няма да даде повече. Никой няма да даде 65млн. за нещо което струва десетина пъти по-малко. Ако акциите струваха 65млн, какво са 13млн. дългове. Ми някой отдавна щеше да е купил отбора и да е на кяр. 6.5млн. акции по 2лв, 13млн, толкоз.

При продадени 100 хил. акции при внасяне на месец от 10 лева на акция са 1 милион лева на месец... :roll:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 юли 2013 01:33

lisynger написа:При продадени 100 хил. акции при внасяне на месец от 10 лева на акция са 1 милион лева на месец...

Е, това са акции, не кредит, че да правиш месечни вноски. След като ги купят, ще трябва да организират работата в клуба така, че да се печели. Могат да работят без печалба или даже да отпуснат кредит на себе си, може и грантов, ама идеята не би трябвало да е да се търсят пари, а да се оптимизира работата.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 09:20

защо написа:
lisynger написа:При продадени 100 хил. акции при внасяне на месец от 10 лева на акция са 1 милион лева на месец...

Е, това са акции, не кредит, че да правиш месечни вноски. След като ги купят, ще трябва да организират работата в клуба така, че да се печели. Могат да работят без печалба или даже да отпуснат кредит на себе си, може и грантов, ама идеята не би трябвало да е да се търсят пари, а да се оптимизира работата.

По принцип си прав, ама има ли отбор в България, който е на печалба в края на годината?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”