Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

shammi
Контакти:

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот shammi » 14 апр 2009 12:48

tprodanov написа:1. Тва за парите е вярно и съществува във всеки един клуб, като в Левски, съобразено с мащабите на клуба е относително малко. Същевременно, в Левски, ако все пак имаш талант, имаш и шанс.

2. Писателя на това нещо лъже като разпран, противоречи си, не му се връзват нещата във времето иобщо взето е навързал един разказ по неща, които е чул отнякъде. Донякъде верни, донякъде не, но така или иначе е художествена измислица.

точно така е - измишльотини и противоречия
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот ricco » 14 апр 2009 12:49

Мен най-лошо впечатление ми направи когато казва, че съдиите от чужбина свирят за Левски. Аз долавям някаква уплаха от Момиров с тов изказване. Такова изказване може да го направи само некомпетентен човек.

П.П. Моето мнените е че съдиите от чужбина не се интересуват дали свирят на Левски, ЦСКА или които и да е отбор, хората идват тук да си свършат работата.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 14 апр 2009 12:53

Фактите са ясни отбори като вечният победител, който не може да губи точки а именно цска няма победа над Левски с чужд съдия...
Факт!
Но Момиров просто каза поредната си глупост. Чуждите съдии да свирят за Левски...каква е логиката...
Ако ГА беше тук щеше да каже за връзките Батков-НАТО-ООН->Уефа

Има и други факти в момента сме зле но не това е темата ;)

AMON AMARTH

Мнениеот AMON AMARTH » 14 апр 2009 12:53

Явно Батков има силни позиции в първенствата на Италия и Германия,и заплашва федерациите им да пращат поръчкови рефери.
Тоя момиров съвсем се осра.Жалко,че не мога да го срещна с някой винкел.Аман от свински подлоги.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 14 апр 2009 12:54

Момиров от възрастта взема да изперква.Да направиш такова глупаво изказване... :o
Изображение Изображение

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Мнениеот JVELIR4O » 14 апр 2009 12:55

кво се чудите Момиров е от Варна.А ПЪК отгоре на това явно е и чорбар

plamen_che
Контакти:

Мнениеот plamen_che » 14 апр 2009 12:56

ricco написа:Мен най-лошо впечатление ми направи когато казва, че съдиите от чужбина свирят за Левски. Аз долавям някаква уплаха от Момиров с тов изказване. Такова изказване може да го направи само некомпетентен човек.

П.П. Моето мнените е че съдиите от чужбина не се интересуват дали свирят на Левски, ЦСКА или които и да е отбор, хората идват тук да си свършат работата.

А моето мнение ,че ако им подарят някоя и друга плътска екстра или "доброволно" колегите им от родината ни съберат парички за подаръчета ще свирят така както е угодно на властимащите в БФС /справка -Флайшер/.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 14 апр 2009 13:02

според мене счупи тъпомера с това изказване, всеки съдия може да бъде подкупен това е ясно, но такова изказване обобщаващо не подлежи на коментар

toni petrov
Контакти:

Лек за Кокала и сие от Израел

Мнениеот toni petrov » 14 апр 2009 13:05

Лек за Кокала и сие от Израел
В последните няколко дни за пореден път си пролича липсата на елементарно възпитание и каквато и да било култура у наставника на „Левски” Емил Велев.
През годините, в които Велев бе само помощник на „Герена” и смени 3-4 наставника, той бе доста по-тих и рядко се изявяваше по медиите. Сега обаче, когато му дадоха трибуна и пое „Левски”, с него вече не може да се говори нормално и явно се е приел прекалено несериозно.Той се държи изключително арогантно, надменно и без да има никакво уважение към хората около него, да не говорим пък за представителите на медиите. Това поведение в никакъв случай няма да му спечели симпатиите на хората, а точно обратното. Не са един или два случаите, в които време е Велев да осъзнае къде се намира и да не витае в облаците. Също така той винаги измисля нещо остроумно при среща с журналистите, от сорта на: „Кой бе ше този Дуци Симонович” или Аптеките не работят! Но вместо да се прави на интересен и да се държи по този начин, Кокала трябва да стегне отбора си и да се бори за титлата.Защото има лек и за Велев барабар с асистентите,а и за футболистите..
Аптеки има. Лекарства също, макар че са скъпи и трябва рецепта. Тодор Батков трябва да е наясно, че евтиното излиза скъпо. Видно е, че „Левски” не играе както феновете искат и е на път загуби първото място и в краят на шампионата. При такъв развой и втора поредна година без трофей на „Герена” той ще бъде пътник,а дестинацията с Батков я знаят и двамата Израел. Кой на кого ще подава валериан или аналгин не знам но глава ще ги боли и двамата.

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 14 апр 2009 13:05

Аз предлагам да свирят марсиански съдии! Те ще подкрепят Скрита сила, ама те нямат шампионски амбиции и всичко ще е наред!

Значи чуждестранните съдии от Италия, Германия, Англия и където още искате подкрепят Левски! Пък виждате ли българските са най-безкористните и свирят всичко 50:50! Само не ми е ясно какво чакат още от УЕФА и ФИФА- да изхвърлят завинаги от съдийството тия нещастници не-българските съдии, няма никакво място за сравнение! Нашите са учили Темида на справедливост, а тия чуждите са пример за подкупност, низост, липса на принципи и всякакви човешки и нечовешки недостатъци! Всички си казваме, че нашето "гардже" е най-хубавото, ама тоя е изкарал своите славеи, а другите жаби или нещо подобно! Абсолютен тиквеник!
Последна промяна от АСМ1899 на 14 апр 2009 13:07, променено общо 1 път.
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Архив”