Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Re: Батков-прочети това!

Мнениеот cvalkov » 14 апр 2009 11:51

Абе не разбрахте ли, че промените в "Левски" трябва да започнат от Батков. Не знам колко е велик като адвокат и колко разбира от мениджмънт, но обноските са му като на каруцар...Не знае (а и вероятно не може) как да подбере качествен екип. "Левски" има нужда от нов ПРЕЗИДЕНТ преди всичко. И нека по възможност да е:
1. По-заможен
2. Да е по-умерен в изказванията и да не плеще глупости.
3. Да има усет за хората, за да подбере добър екип.
4. Да вдъхва нужния респект - все пак това е шеф на "Левски"
Ех мечти, мечти - дано някога да стане :roll:

R4nd
Контакти:

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот R4nd » 14 апр 2009 11:53

Аз мога да потвърдя, че ако не пари то определено има връзкарство. Тренирал съм 2 години и половина на Герена и в моята група беше Живко Миланов. От 11 момчета, които играеха само 3 наистина можеха да играят, другите бяха видимо физически и технически по-зле и затова се отказаха тези, които бяха наистина добри.

Потребителски аватар
joro_zl
Контакти:

Мнениеот joro_zl » 14 апр 2009 12:00

cvalkov - абсолютно си прав!
Аз поне не знам собственик на отбор в Англия например
да плещи глупости пред медиите!
-Неговите функции са да осигури финансирането на отбора.
-Да подбере добър екип.
-Да вдъхва нужния респект.

Потребителски аватар
cvalkov
Контакти:

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот cvalkov » 14 апр 2009 12:04

delpi написа:Аз съм сигурен, че написаното поне на 80% е вярно!
И аз също питам... защо изгониха холандеца???
Батков отговаряй...

Да ама Батков няма да отговори, защото е най-виновния! Всичко идва от него. Нали той избира треньорите и изобщо екипа, който да работи за "Левски".

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 14 апр 2009 12:07

Велев е за смяна в това спор няма. Но кой да е това е големия въпрос. Най-кадърен от българските треньори е Ераносян, но никой не дава да му се меси в неговата работа. А чужденец класен ще иска много пари, но поне на нещо ще научи футболистите.
ВДинев

Потребителски аватар
joro_zl
Контакти:

Мнениеот joro_zl » 14 апр 2009 12:17

Аз съм за чужденец и не е задължително да е класен...
ЛЕВСКИ играеше най-красивия футбол по времето на Грозни и Муслин!
Може и сърбин - те са доказани, но предпочитам немец или холандец - заради дисциплината, а са и добри тактици.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 12:30

[offtopic]Шефът на Съдийската комисия Димо Момиров изненадващо обяви, че чуждите съдии свирят за Левски и по тази причина няма да бъдат викани арбитри от чужбина за мачове от българския шампионат.
„Левски няма моралното право да иска съдии от чужбина, а пък собствениците на ЦСКА са отскоро във футбола и не са наясно със ситуацията”, аргументира Момиров мнението си.
Според шефът на съдиите, когато са били викани рефери от чужбина, тяхното свирене винаги е било на страната на „сините” и те нямали морално право да искат чужденец да ръководи ключовите двубои.[/offtopic]

Просто не знам какво да кажа. Сигурно и те свирят със "сини очила". Този господин явно не може да живее без да говори глупости пред медиите. Не че господин Батков пада по-долу от него.
Едва ли ще ме чуят, но все пак, господа направете един публичен дебат да се разберете кой крив, кой прав и да ни поразвеселите малко.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 апр 2009 12:31

Батков да продаде клуба. Да се върнат Мъри и Наско и нещатата ще се оправят! Ако Батков беше осигурил тези футболисти на Мъри и достатъчно време да им наложи стила си, сега щяхме да гледаме разгромни победи... Но уви... Аз още тая надежди, че Мъри ще се върне в Левски! Двамата с Наско са за пожизнени договори...
Колкото до Кокала, вече взех да не го харесвам. Аз щях да ги наредя по добре срещу Локото...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот ricco » 14 апр 2009 12:32

И аз прочетох сатията и чесно казано бях доста изненадан как шефа на съдиите може да си позволи да говори така.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 12:34

ricco написа:И аз прочетох сатията и чесно казано бях доста изненадан как шефа на съдиите може да си позволи да говори така.

Явно може. Явно историята около симулацията/дузпата на Гонзо я е приел прекалено лично.

Върни се в “Архив”