Не мисля,че в най-важните мачове на клуба,трябва да го лишим от подкрепа.
Определено след този мач ще се разбере дали ще оставаме или ще ходим пак по селските стадиони.
Възможността да се оттървем от Селския е да остане клуба в А група,и да таим надежда,че през лятото ще приключи тази 10 годишна агония.
Нека видят всички колко неорганизирани сме!!!!
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пловдив - Миньор Перник ... ПОСЛЕДНО ???
Atila написа:Не мисля,че в най-важните мачове на клуба,трябва да го лишим от подкрепа.
Определено след този мач ще се разбере дали ще оставаме или ще ходим пак по селските стадиони.
Възможността да се оттървем от Селския е да остане клуба в А група,и да таим надежда,че през лятото ще приключи тази 10 годишна агония.
Нека видят всички колко неорганизирани сме!!!!
Къв най -важен мач на Ботев,ти болен ли си бе???Ботев е играл с Байерн,с Барселона,с Атлетико,мача с миньор ли е най-важният...поредния селски мач,от селското ни първенство,със селския ни президент
Не става дума за история... става дума за настояще!
Имам предвид,че от този мач зависи дали ще играем догодина в А или няма.
Работя в институция,която от 2-3 години насам мисли да инвестира в отбора,но това единствено ще стане ако Ботев играе в А група и Христолов не е президент.
Имам предвид,че от този мач зависи дали ще играем догодина в А или няма.
Работя в институция,която от 2-3 години насам мисли да инвестира в отбора,но това единствено ще стане ако Ботев играе в А група и Христолов не е президент.
- nikytodorov
- Контакти:
Podkrepa za otbora!!!Samo Botev!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
- Canaries front
- Контакти:
от една страна ние не подкрепяме Ботев,а подлогите които рушат Ботев,но от друга страна ако Ботев изпадне ,това означава бетониране на селския,защото разходите автоматично падат с пъти повече,вижда се че в А група той изнемогва и скоро ще потъне кораба Христолов. И да мача е важен ,ако погледнем историята ни ,това е просто един обикновен мач,но нека отворим очи и видим реално,Ботев го грози опасността да изпадне отново.Нека недопуснем това,нека оставим Ботев във А група и изгоним селската мъстия.Мисля ,че достатъчно се дискутираше за и против ваденето на отбора-с нищо няма да ни помогне това изваждане,просто ще си навредим още повече. СВОБОДЕН БОТЕВ и нека не забиваме още един нож в Ботев,защото той Е ЖИВ ЗАРАДИ НАС,нека не го предаваме .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- PLOVDIV PEE 1912
Аз съм много раздвоен какво да правим утре.
Стига глупости, ще тъйм надежди, че някой ще ни купи, най-важния мач, ще подкрепяме селския!!!Всички утре на стадиона, но никой на ТИ! Борбата ще си водим ние до край и утре трябва да е началото на края. Извинявам се на тези меки мари дето все викат да не правим нищо да си подкрепим шматките, но христолов затова стой 10 г. и сме на това положение, защото знае, че нищо няма да направим и само говорим, но утре ще бъде различно. Левскарите да си подкрепят левски! А за спартак какво е изглеждало не е важно, ако остане христолов ще бъде още по-трагично с всеки изминал мач.
Някой знае ли от къде могат да се намерят билети за финала на шампионската лига?
- Canaries front
- Контакти:
Румене ми нали като го извадим отбопра точно това правим бетонираме селяка ? Кажи ми какво правим след като извадим отбора и селския остане ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- PLOVDIV PEE 1912
Canaries front написа:Румене ми нали като го извадим отбопра точно това правим бетонираме селяка ? Кажи ми какво правим след като извадим отбора и селския остане ?
Еми да го търсим да го трепем.....