Това е един от големите минуси на повечето от нас, че пишем по инерция за неща които:
1. не са ни в сферата
2. не сме си направили труда да прочетем за обща култура.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:percival, предполагам не знаеш какво гласят въпросните, но споделяш мнение базирано върху тях.
Това е един от големите минуси на повечето от нас, че пишем по инерция за неща които:
1. не са ни в сферата
2. не сме си направили труда да прочетем за обща култура.
kartago написа:Аз съвсем откровено си казвам, че пиехме едни сокове и едни хапчета които ни даваха преди мача и на полувремето и ни уверяваха, че са витамини! Какво беше, що беше, нямаше как да знаем! Доверяваш се на доктора, на клуба и толкова! Бяха ГОЛЕМИ кръгли хапчета ( може и наистина да са били витамини, не знам!!!) и един сок от една туба, разливаха ни на всички и пиехме! Ба ли го, може и допинг да е било, но ние нямаше откъде да знаем! Казват ти-пиеш! Доверяваш се! Колкото до тъпите примери, че видиш ли като те спрат със колата, виновен ли е този който ти е наливал?! Не, той не може да е виновен, защото не знае дали си с колата или с такси.....или с метлата ако щеш! Но, ако си трезвен, а си дал ключовете си на пиян приятел, а може и да си до него, това е съвсем друго нещо, нали?! И там има наказателна отговорност! Въобще, начетох се на глупости! Нека да видим какво ще стане! По-интересно ще ми е, ако някой цитира такива "казуси" в световен ( европейски мащаб) с подробности! Интересно ще ми е, да не стане у нас "лов на вещици", а в Европата да се окаже, че не съдят чак толкова строго! ( аз вече дадох пример за Людмила Нарожиленко-Енквист, тя докато бягаше, милата била болна от "рак", та и се размина, ама после като приключила като атлетка, станала състезателка по боб-слей, еееееее, и там изгърмяла, и вече за 2 години, че можела ефективно да влезе в затвора, защото имало подозрение, че заедно с мъжа си, бивш явно шеф в атлетиката, са ги заподозрели, че внасят допинг лекарства в Швеция! Та има Господ на тази земя, ама тогава стана олимпийска шампионка......с рак!!!!! А не нашата Светла Димитрова!)
TristaNNN написа:vaskonti написа:TristaNNN написа:
Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пиятОстави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият
Phenylehtylamine HCL, Synephrine, 1,3-Dimethylamylamine, theobromine, Yohimbe HCL, L-Tyrosine
Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?
Consona, Horizon, ServiceWare, Quality assurance portal, Close Call review. Това са част от програмите, с които аз си изкарвам хляба. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Дали има някой в България, който е наясно какво е това? Какво значи дали са наясно? Ами нали затова са професионалисти, за да са наясно с нещата, или...
msm написа:Синя Гордост написа:На мен друго ми направи впечатление: защо след като само докторът е виновен,никой от ЦСКА не каза " Ще го съдим за нанесени еди какви си щети на клуба и на играчите",никъде в никоя медия не излезна подобно нещо.Явно някои хора в червеното ръководство доста са спекли да не излезе цялата истина ,иначе щяха да си търсят правата в съда.Да не би доктор Крайнов да си отвори устата,че май става страшно.Само промитаците с тъмно червени очила тука смятат ,че само той е виновен.
И за какво точно да го съдят. Има ли обявени нанесени щети? Има ли наказания за играчите и клуба? Какви права да търсят? Ами нека да говори бре,кой го спира? От ЦСКА ясно изразиха желанието си за това, да каже каквото има да казва. Май вашите комплекси са толкова големи, че в омразата си не можете да подредите нещата по хронология на действията. Чудя се , защо не са ги наказали още преди да са установили наличието на допинг!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта