Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот BadBoy » 15 яну 2012 23:36

percival, предполагам не знаеш какво гласят въпросните, но споделяш мнение базирано върху тях.
Това е един от големите минуси на повечето от нас, че пишем по инерция за неща които:

1. не са ни в сферата
2. не сме си направили труда да прочетем за обща култура.

;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 яну 2012 23:39

BadBoy написа:percival, предполагам не знаеш какво гласят въпросните, но споделяш мнение базирано върху тях.
Това е един от големите минуси на повечето от нас, че пишем по инерция за неща които:

1. не са ни в сферата
2. не сме си направили труда да прочетем за обща култура.

;)

Щом почнем на въпроса да отговаряме с въпрос ,то няма смисъл от дискусия !
Лека вечер.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 яну 2012 23:50

Аз незадавам въпрос, просто съм си направил труда да прочета наредбите преди да водя дискусия и тъй като виждам, че ти е събуден интересът, то наказанията ще са следните:

- Футболистите оневинени
- Докторът наказан за 4 години да не упражнява дейност
- Клубът глобен с 10 000лв.

Забележка: Тъй като гледам два мача едновременно (Милан - Интер и Барса - бетис) съм допуснал неволна грешка, а именно наказанието за доктора е по ал.2, а не по ал.1 на същият член.

Лека ти вечер.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 яну 2012 02:00

Аз съвсем откровено си казвам, че пиехме едни сокове и едни хапчета които ни даваха преди мача и на полувремето и ни уверяваха, че са витамини! Какво беше, що беше, нямаше как да знаем! Доверяваш се на доктора, на клуба и толкова! Бяха ГОЛЕМИ кръгли хапчета ( може и наистина да са били витамини, не знам!!!) и един сок от една туба :lol: , разливаха ни на всички и пиехме! Ба ли го, може и допинг да е било, но ние нямаше откъде да знаем! Казват ти-пиеш! Доверяваш се! Колкото до тъпите примери, че видиш ли като те спрат със колата, виновен ли е този който ти е наливал?! Не, той не може да е виновен, защото не знае дали си с колата или с такси.....или с метлата ако щеш! Но, ако си трезвен, а си дал ключовете си на пиян приятел, а може и да си до него, това е съвсем друго нещо, нали?! И там има наказателна отговорност! Въобще, начетох се на глупости! Нека да видим какво ще стане! По-интересно ще ми е, ако някой цитира такива "казуси" в световен ( европейски мащаб) с подробности! Интересно ще ми е, да не стане у нас "лов на вещици", а в Европата да се окаже, че не съдят чак толкова строго! ( аз вече дадох пример за Людмила Нарожиленко-Енквист, тя докато бягаше, милата била болна от "рак", та и се размина, ама после като приключила като атлетка, станала състезателка по боб-слей, еееееее, и там изгърмяла, и вече за 2 години, че можела ефективно да влезе в затвора, защото имало подозрение, че заедно с мъжа си, бивш явно шеф в атлетиката, са ги заподозрели, че внасят допинг лекарства в Швеция! Та има Господ на тази земя, ама тогава стана олимпийска шампионка......с рак!!!!! А не нашата Светла Димитрова!)

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 16 яну 2012 08:49

Спортисти хванати с допин никога повече не бива да им бъде позволявано да се състезават професионално :!:
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
Офтопик:

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 яну 2012 09:06

kartago написа:Аз съвсем откровено си казвам, че пиехме едни сокове и едни хапчета които ни даваха преди мача и на полувремето и ни уверяваха, че са витамини! Какво беше, що беше, нямаше как да знаем! Доверяваш се на доктора, на клуба и толкова! Бяха ГОЛЕМИ кръгли хапчета ( може и наистина да са били витамини, не знам!!!) и един сок от една туба :lol: , разливаха ни на всички и пиехме! Ба ли го, може и допинг да е било, но ние нямаше откъде да знаем! Казват ти-пиеш! Доверяваш се! Колкото до тъпите примери, че видиш ли като те спрат със колата, виновен ли е този който ти е наливал?! Не, той не може да е виновен, защото не знае дали си с колата или с такси.....или с метлата ако щеш! Но, ако си трезвен, а си дал ключовете си на пиян приятел, а може и да си до него, това е съвсем друго нещо, нали?! И там има наказателна отговорност! Въобще, начетох се на глупости! Нека да видим какво ще стане! По-интересно ще ми е, ако някой цитира такива "казуси" в световен ( европейски мащаб) с подробности! Интересно ще ми е, да не стане у нас "лов на вещици", а в Европата да се окаже, че не съдят чак толкова строго! ( аз вече дадох пример за Людмила Нарожиленко-Енквист, тя докато бягаше, милата била болна от "рак", та и се размина, ама после като приключила като атлетка, станала състезателка по боб-слей, еееееее, и там изгърмяла, и вече за 2 години, че можела ефективно да влезе в затвора, защото имало подозрение, че заедно с мъжа си, бивш явно шеф в атлетиката, са ги заподозрели, че внасят допинг лекарства в Швеция! Та има Господ на тази земя, ама тогава стана олимпийска шампионка......с рак!!!!! А не нашата Светла Димитрова!)

Това мнение най-много се доближава до моето и не виждам защо някои неподготвени индивиди бъркат желанията си с действителността.Казах,че според мен трябва да бъдат наказани виновниците,независимо на какво ниво в клубът се намират.Дъщеря ми се занимаваше със спорт на много високо ниво.Стигна до националния отбор.И в спорт като художествената гимнастика се пиеха медикаменти,без да се знаеше какви съставки съдържат.Медикаментите бяха давани от доктор Сиракова,лекаря на националния отбор,с уверението че са напълно безвредни и разрешени,но помагат за по бързото възстановяване на спортиста.Уверен съм,че така се постъпва във всички спортове.В повечето случаи елитните ни спортисти са завършили спортни училища на индивидуални програми.По запознатите знаят какво означава това.Без да влизам в подробности в резюме ще кажа,че в следствие на тоя метод на учение те взимат диплома за завършено средно образование абсолютно неграмотни.Това изключва всякаква възможност да знаят какво пият.Всеки се осланя на думите на лекаря,методиста или треньора.Точно за това призовах виновните да бъдат наказани,но съвсем не съм сигурен,че точно футболистите са най-виновни във случая.Няма да коментирам постовете на белите лястовици,защото те са ми ясни.За тях всяко наказание,по малко от закриването на ЦСКА,ще бъде поредната оказана милост към клубът.Интересно ми е само защо не бяха с толкова активна гражданска позиция,когато техни футболисти караха по пътищата пияни като донски казаци и с фалшиви книжки.Както винаги въпросите в нашия лагер се преекспонират.Още не бяха дошли резултатите от пробите в Атина и започна един медиен рев и раздаване на правосъдие.По това време пак ,както и сега,апелирах да изчакаме и да дадем време на компетентните органи да си свършат работа,а после да коментираме.Но никой не ме послуша,а се действа по старите стереотипи.Започна медийния натиск с цел да се демонстрира някаква "гражданска" позиция и по тоя начин да се окаже натиск върху тия,които трябва да взимат решения.Даже Тара и Гонзо взеха отношения по въпроса.Абе ,защо не си пазите пияниците в клубът,а се занимавате с глупости!Защо всеки ден не палите свещи,руснаците да не се откажат,защото както сте почнали да пазарувате на кредит,ще ви се завие свят при евентуален техен отказ от спонсорство!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 яну 2012 09:13

TristaNNN написа:
vaskonti написа:
TristaNNN написа:
Наистина ли вярваш, че героите не са знаели какво пият :?: Остави настрана какво казва лекарят, остави настрана писаниците в медиите, даже ако искаш забрави за целия допинг скандал. Питам те ей така - наистина ли вярваш и си сигурен, че играчите не са знаели какво пият :|

Phenylehtylamine HCL, Synephrine, 1,3-Dimethylamylamine, theobromine, Yohimbe HCL, L-Tyrosine

Това са част от съставките в едната от напитките, които са им давани. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Как мислиш, дали има и един футболист в България, който е наясно какви са тия неща? Те футболистите ако са наясно какво да пият, каква е работата на лекаря в отборите?

Consona, Horizon, ServiceWare, Quality assurance portal, Close Call review. Това са част от програмите, с които аз си изкарвам хляба. Как ти звучи? Ти знаеш ли какво е това? Дали има някой в България, който е наясно какво е това? Какво значи дали са наясно? Ами нали затова са професионалисти, за да са наясно с нещата, или...

Да не смяташ, че всеки футболист задължително трябва да е завършил и фармацевтика? Тоя пример дето го даваш дали е същия?
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 16 яну 2012 09:30

Явно някои не могат или не искат да направят разлика между индивидуалния и груповия спорт.В леката атлетика ,борба ,щанги ,бокс , тенис ,всеки състезател си има лекар ,с който заедно си определят стимуланти и възстановителни медикаменти, както и програмите за трениране.В нашия случай нещата са по-различини ---виждате шишенцата ,които им подготвят треньорите и от които пият всички.Отделно това което не виждаме е пак по същия начин давано.Сега се питам --защо на Галчев и Платини не е давано ,защото едва ли те не са имали нужда да топят кг,а е давано на момчета ,които са нямали нужда.И това не е само за мача ,в който те са тествани --ами ако други момчета бяха тестваните,а не тези на които не е давано --пак положителни проби.Затова си мисля ,че тук нещата са целенасочено провеждани и големия цесекар Йовановски затова избяга през глава от Армията ,защото няма как да не е замесен , а пък там където отиде при оня зализаничкия и много морален тип ,съвсем ме съмнява.Не си мислете ,че ръководството няма да предприеме съдебни действия след като стане ясно какви са санкциите.Тоя доктор толкова спокойно обясняваше как след 2 год като му изтече наказанието ,ще се върне пак ,че като че ли изобщо не си мисли за това как ще живее през това време без пари?!И спомняте ли си какво друго каза ---всички ,на които давах -пиеха.Как е определил на кои да дава след като Тошко и Румен са си много добре с кг ,а Боби и Платини -бая над тях-не знам.Но е много ,много странно.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 яну 2012 09:41

Трябва да има наказания! Ние да не сме отбора от източната част, оня до гарата...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 16 яну 2012 10:18

msm написа:
Синя Гордост написа:На мен друго ми направи впечатление: защо след като само докторът е виновен,никой от ЦСКА не каза " Ще го съдим за нанесени еди какви си щети на клуба и на играчите",никъде в никоя медия не излезна подобно нещо.Явно някои хора в червеното ръководство доста са спекли да не излезе цялата истина ,иначе щяха да си търсят правата в съда.Да не би доктор Крайнов да си отвори устата,че май става страшно.Само промитаците с тъмно червени очила тука смятат ,че само той е виновен.

И за какво точно да го съдят. Има ли обявени нанесени щети? Има ли наказания за играчите и клуба? Какви права да търсят? Ами нека да говори бре,кой го спира? От ЦСКА ясно изразиха желанието си за това, да каже каквото има да казва. Май вашите комплекси са толкова големи, че в омразата си не можете да подредите нещата по хронология на действията. Чудя се , защо не са ги наказали още преди да са установили наличието на допинг!

Щом казваш ,че няма нанесени щети ,твоя си работа.Според мен има нанесени морални щети ,уронва престижа на клуба бе,аланколу,за теб това малко ли е или ти дреме на дедовия и не е подсъдимо ?А и той "си призна " в едно хвъркато листче,което само по себе си може да се опитат поне да го съдят,но явно някой го е страх да не излезе цялата истина наяве, ама сте толкова замъглени ,че чак ставате жалки като си мислите ,че само докторът е виновен и сте свикнали всичко да ви се разминава.А сте направо смешни като ви гледам как се опитвате от 9 кладенеца вода да донесете .Много обичам да ви гледам цирка :lol:
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Върни се в “Архив”