ПП. Ако някой може ,моля да напише от къде НЕ трябва да черпим информация.Този вестник не ставал,оня сайт бил незнам си какъв,тва радио на ДПС....айде да пускат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
B__A__N__DA__TA написа:По-скоро от Черноморец могат да правят подобни оферти на Левски.Ако се запази сегашното класиране и Левски не спечели купата,ще свалят цената на играча драстично...
Parmalat написа:От Черноморец също са поставили условие за да премине Жужу в Левски.1 милион евро ,99% от следващ трансфер+ Пламен Илиев и Владимир Гажев.
Кашчей написа:Синя Гордост написа:А май от Панчарево бяха тези ,които измислиха нови правила за покупко-продажба на играчи. Взимаш и ако ти е кеф плащаш,ако ли не ще се размотаваме по съдилища няколко години,нищо ,че някои отбори ги закриха заради това нещо.
Други пък се снимат с играч, като ново попълнение, даже и фланелка с номер му дават, а после го връщат обратно
Parmalat написа:Оцелил съм я.Вашата звезда се завръща от отбора на Мъриню в България макар и да е в друг отбор.
Bourgas написа:Бих казал, безобразно е червени и сини да се карат в нашата тема. Повод търсещи хора - бол, мислещи - хич!
Кашчей написа:......Те и ще продължат да си седят един до друг, но примерът си е доста показателен.. за професионализма в Левски в ерата Гонзо.Аз поне не знам друг подобен случай-да се представи даден играч, като сигурно ново попълнение (без да е минал обстоен медицински преглед), а след това да се върне обратно.Дори Нистелрой премина в МЮ година по-късно от първоначално заплануваното, защото не премина медицинските прегледи след контузия.
Bourgas написа:Parmalat написа:От Черноморец също са поставили условие за да премине Жужу в Левски.1 милион евро ,99% от следващ трансфер+ Пламен Илиев и Владимир Гажев.
То тия двамата нямат продаване, аз и в други теми съм казвал, не знам какво му харесват всички на Пламен Илиев, посредствен вратар :) Иначе продадт ли ги по тази схема и аз съм навит да вземат Жужу
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта