Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: От Левски искат звездата на Черноморец - Жужу безплатно

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 31 дек 2011 12:23

По-скоро от Черноморец могат да правят подобни оферти на Левски.Ако се запази сегашното класиране и Левски не спечели купата :) ,ще свалят цената на играча драстично.За какво им е на Черноморец тогава да им го дават.
ПП. Ако някой може ,моля да напише от къде НЕ трябва да черпим информация.Този вестник не ставал,оня сайт бил незнам си какъв,тва радио на ДПС....айде да пускат :mrgreen: вестник ,сайт,радио Левски и да знаем че всичко е 100% истина вътре :mrgreen:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
asdfghj

Мнениеот asdfghj » 31 дек 2011 12:30

B__A__N__DA__TA написа:По-скоро от Черноморец могат да правят подобни оферти на Левски.Ако се запази сегашното класиране и Левски не спечели купата :) ,ще свалят цената на играча драстично...

Факт, който минимална част от съфорумниците не могат да го проумеят.

Parmalat

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Parmalat » 31 дек 2011 12:39

Оцелил съм я.Вашата звезда се завръща от отбора на Мъриню в България макар и да е в друг отбор. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 дек 2011 12:43

От Черноморец също са поставили условие за да премине Жужу в Левски.1 милион евро ,99% от следващ трансфер+ Пламен Илиев и Владимир Гажев.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 31 дек 2011 12:45

Parmalat написа:От Черноморец също са поставили условие за да премине Жужу в Левски.1 милион евро ,99% от следващ трансфер+ Пламен Илиев и Владимир Гажев.

То тия двамата нямат продаване, аз и в други теми съм казвал, не знам какво му харесват всички на Пламен Илиев, посредствен вратар :) Иначе продадт ли ги по тази схема и аз съм навит да вземат Жужу :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Re: Това се казва нахалство !

Мнениеот Parmalat » 31 дек 2011 12:48

Кашчей написа:
Синя Гордост написа:А май от Панчарево бяха тези ,които измислиха нови правила за покупко-продажба на играчи. Взимаш и ако ти е кеф плащаш,ако ли не ще се размотаваме по съдилища няколко години,нищо ,че някои отбори ги закриха заради това нещо.

Други пък се снимат с играч, като ново попълнение, даже и фланелка с номер му дават, а после го връщат обратно 8-)

Това за пръв път мисля че се случва в историята на футбола.Да представиш играч с фланелка с неговото име и да му биеш шута след това. :roll:

Колко са лоши тези в Левски,а и момчето е негърче сигурно ги мисли за расисти.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 31 дек 2011 12:49

Parmalat написа:Оцелил съм я.Вашата звезда се завръща от отбора на Мъриню в България макар и да е в друг отбор. :)

Оцелил си дедовия! Какво е общото на тази новина с трансферите на Левски?!?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 дек 2011 12:49

Bourgas написа:Бих казал, безобразно е червени и сини да се карат в нашата тема. Повод търсещи хора - бол, мислещи - хич!

Ти нали се сещаш, че ако не са "червени" и "сини", за да оживят малко темата ви, тя ще си умре още на първа страница, защото само с Пармалат и автора не можете да направите даже едно каре за карти. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 дек 2011 12:52

Кашчей написа:......Те и ще продължат да си седят един до друг, но примерът си е доста показателен.. за професионализма в Левски в ерата Гонзо.Аз поне не знам друг подобен случай-да се представи даден играч, като сигурно ново попълнение (без да е минал обстоен медицински преглед), а след това да се върне обратно.Дори Нистелрой премина в МЮ година по-късно от първоначално заплануваното, защото не премина медицинските прегледи след контузия.

Тук за съжаление ще трябва да се съглася с теб. :oops:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 дек 2011 12:52

Bourgas написа:
Parmalat написа:От Черноморец също са поставили условие за да премине Жужу в Левски.1 милион евро ,99% от следващ трансфер+ Пламен Илиев и Владимир Гажев.

То тия двамата нямат продаване, аз и в други теми съм казвал, не знам какво му харесват всички на Пламен Илиев, посредствен вратар :) Иначе продадт ли ги по тази схема и аз съм навит да вземат Жужу :mrgreen:

Е нали най-добрият вратар в А група Стоян Колев има нужда от резерва.Пламен Илиев идеално ще играе тази роля,а Гаджев ще замени Кишишев в халфовата линия.Нищо друго качествено не виждам в Левски което да вземем.Всички други играчи са под нивото на нашите. ;)
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Архив”