Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот milan199440barca » 18 авг 2011 13:32

Madridist написа:Помияр, не съм съгласен с теб. След Дел Боске, Реал Мадрид спечели две титли на Испания, миналия сезон КнК, достигна и до полуфинал за ШЛ,където ако не беше се изправил срещу Барса, съм сигурен,че отиваше на финал. В момента в Европа, сигурно ще прозвучи пристрастно за много хора, но според мен Барселона е най-силния отбор, и единствения тим,който се доближава максимално до тях, може да се надиграва с тях и т.н. е Реал Мадрид. 8-)

И двата отбора ще бъдат насметени от великия Алтън Ибрахимоглу, ако преди това не се избият помежду си. Все пак, хубаво ще бъде на всеки 10 човека да се оставя някой с едно око - да разпределя саковете от автобуса и летищата ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2011 13:33

Титлите в Испания в момента не значат нищо. Има два отбора, които се състезават по между си и пълнеж, а когато един от двата отбора не върви на другия му е елементарно първенството. И аз съм съгласен, че Реал са единствения в момента равностоен отбор на Барселона, но да твърдиш, че който и да застане начело на отбора ще е едно и също е смешно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2011 13:38

pomiqrat написа:
smoothc написа:Иниеста-супер класен,но личи си,че няма одухотвореността и разума на Шави...нещо като Гигс и Скоулс-Велики играчи са,но личи,че Гигс е нещо повече)

Естествено, че Гигс е повече :!: Все пак спи с жената на брат си :!: :oops:

Елементарно мислене показваш,с този свой коментар!...но така е,жълтите вестници успяват само на такива заблудени като тебе да им промиват мозъците ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2011 13:40

smoothc написа:
pomiqrat написа:
smoothc написа:Иниеста-супер класен,но личи си,че няма одухотвореността и разума на Шави...нещо като Гигс и Скоулс-Велики играчи са,но личи,че Гигс е нещо повече)

Естествено, че Гигс е повече :!: Все пак спи с жената на брат си :!: :oops:

Елементарно мислене показваш,с този свой коментар!...но така е,жълтите вестници успяват само на такива заблудени като тебе да им промиват мозъците ;)

Естествено, Гигс не е спал с жената на брат си в продължение на десетилетие, а Иниеста.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2011 13:45

Райън Гигс е живата легенда на Английския футбол,най-великият играч в историята на Премиършип!..този факт не може да бъде променен каквото и да става! ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2011 13:48

smoothc написа:Райън Гигс е живата легенда на Английския футбол,най-великият играч в историята на Премиършип!..този факт не може да бъде променен каквото и да става! ;)

Няма смисъл да споря за живата резервна скамейка на английския футбол останал завинаги в сянката на Кантона, Бекъм, Роналдо, а сега и на Рууни.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2011 13:54

pomiqrat написа:
smoothc написа:Райън Гигс е живата легенда на Английския футбол,най-великият играч в историята на Премиършип!..този факт не може да бъде променен каквото и да става! ;)

Няма смисъл да споря за живата резервна скамейка на английския футбол останал завинаги в сянката на Кантона, Бекъм, Роналдо, а сега и на Рууни.

живата резервна скамейка на английския футбол

И това го казваш за Райън Гигс!?! :oops: А той в момента започна 20-ти сезон в Англия с Манчестър Юнайтед!! :shock:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 13:56

Не се карайте. А и темата е за Барселона и Реал Мадрид. Пишете по нея ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 авг 2011 14:03

Madridist написа:Не се карайте. А и темата е за Барселона и Реал Мадрид. Пишете по нея ;)

Аз както виждаш си пиша по нея,коментирам двата отбора....но този Помияра пише супер небивалици,които нямат нищо общо с реалността.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Врътнаха шамар на Моу

Мнениеот obi4am_pirin » 18 авг 2011 14:12

Изкефих се максимално!Моу си мислеше че и този път ще му се размине!Провокира човека от Барса но ... о чудо!Такава плесница отвъртя човека че Моу гледаше като прецицало маче!Супер!Барса взе пореден трофей и Моу взе...чудесна плесница!!! :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”