Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Батков: Ако не съм аз Левски няма да го има!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 ное 2011 18:09

Всички тъпи мутри начело на отборите ни си мислят, че от тях започва и с тях ще свърши света, това е ...
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 ное 2011 18:12

PFK_Levski написа: аз не виждам гора от ръце на купувачи на отбора ....... така че вие "верни" фенове на Левски когато вадите тези пари които вади Батков за Левски тогава може да имате правото да коментирате Батков и т.н. Че прави грешки прави ..... това е очевадно , но за това че прави всичко по силите си да не бъде финансово зле отбора и вие накрая да го плюете - извинявайте ама си гледайте работата ! Аз не виждам на хоризонта билионери които си търсят отбори както стана с Манчестър Сити , ПСЖ и Анджи Махачкала ... може и да има други отбори не се сещам в момента , но е факт че в Левски не се бавят заплати ... не се мамят стари и нови футболисти и работници в клуба , няма задължения както в уж най-добрия отбор на ЦСКА , които бяха тотално надиграни от слабия отбор на Гонзо ... но уви разбира се за ваша радост топката се удари в корите на цигането Зику и по късмет топката влезна във вратата на Пл.Илиев .... та както ида е дербито го изгубихме - тва ясно .. Дойде нов треньор ... лично мен ме кефи .. има опит .. умно момче , дано направи някакви промени с нашия отбор и то положителни разбира се ! И най вече искам Левски да заиграе с нов стил , нова тактика ... стига с това 4 5 1 .... кога ще видиме схема 4-4-2 диамант ...... това е печелившата схема ! Айде с поздрави на ред арми и му пожелавам да има още много такива безсънни и самотни петъци и да прави теми за моя любим и неговия омразен отбор Левски София ! :oops:

Айде стига с тези глупости че няма кандидати да купят Левски и видиш ли Батков е някаква месия... ако наистина си мислите че няма да се намери човек, който да купи Левски, но на нормална цена, не тази надутата 3 от Борат, то за какво си говорим тогава. Батков е вреден за левски и всеки трезво мислещ човек трябва да го осъзнава това. този човек съсипва отбора и от година на година нещата вървят на зле. Левски не започва и не свършва с Батков! Спрете да го защитавате тоя дебел комунист! Батков трябва да изчезне от отбора възможно най бързо, заедно с другите комуняги около него. Само тогава може да има силен Левски.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 ное 2011 18:13

Viktor4o_Rs написа:Всички тъпи мутри начело на отборите ни си мислят, че от тях започва и с тях ще свърши света, това е ...

А най-лошото е че има лапни-шарани, дето им се връзват и ги защитават. Ей за това футбола и цялата ни държава е на това дередже. Прост народ...

П.С. Снощи ходих да гледам филма на Варга "Операция Шменти Капели". Та филма започва много интересно с едно събрание и един план как да се управлява държавата... там е казано всичко!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 ное 2011 18:21

UltraBlue написа:Ами грубата сметка показва 1 000 0000 члена по 10 лв. на година. Не мисля че е кой знае колко за любимия отбор. И 500 000 по 20 лв. пак е реалистично. Нямам представа колко са официално членовете на НФК но предполагам има толкова. Друг е въпроса че няма как да стане това де... българска работа :oops:

Принципно е така. Но манталитета ни не е такъв. Не е до парите,защото 10-20,пък и 50 лв годишно почти всеки може да отдели. Друга е реалността - българина ще си купи цигари,ракия,но няма да отдели пари за любимия си отбор.
110 години любов!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 ное 2011 18:24

groti написа:
UltraBlue написа:Ами грубата сметка показва 1 000 0000 члена по 10 лв. на година. Не мисля че е кой знае колко за любимия отбор. И 500 000 по 20 лв. пак е реалистично. Нямам представа колко са официално членовете на НФК но предполагам има толкова. Друг е въпроса че няма как да стане това де... българска работа :oops:

Принципно е така. Но манталитета ни не е такъв. Не е до парите,защото 10-20,пък и 50 лв годишно почти всеки може да отдели. Друга е реалността - българина ще си купи цигари,ракия,но няма да отдели пари за любимия си отбор.

Мда, за съжаление е така... никога няма да се оправим, просто такъв ни е манталитета. А нещата не са чак толкова невъзможни, стига малко да се осъзнаем :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 18:28

У нас всичко е объркано, така че не търсете логика.
Феновете на Юнайтед също са против Глейзър, но са зад отбора на стадиона и само така се показва позиция.
Нека клубовете с голяма фенска маса у нас да си пълнят стадионите на 70% при средна цена на билетите от 15 лева и тогава сами ще усетят разликата.
Вероятно някой сега ще каже "за какво да пълня гушата на Батков" е то ако така мислеха англичаните Олд Трафорд щеше да е празен.

Собствениците на клубове добри или лоши в тези трудни времена е рисковано да се сменят, а и как до сега не се появи нито една компания и публично да каже, "искам да закупя контролният пакет акции на отборът "Х""?

От футбол собствениците печелят единствено лоби, което също е много важно, и нищо повече. Водещите клубовете са около нулата, а тези в долната половина на таблица на постоянна загуба.
Изображение

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 04 ное 2011 18:56

Avanti_Ragazzi написа:Първоначално мислих, че този Костов ще е поредния параван на Гонзо,но това което видях май-вече ще си променя мнението.За първи път от както Гонзо е шеф в Левски( това значи 2.5 години) видях Гонзо стегнал здраво лайното :mrgreen: извинявам се за израза.Но точно това видях,Гонзо заврян в края на пресконференцията без да се прави на мъж,както се прави по-принцип.Дано само не си повярва пак и да си остане така, както е за момента май.А именно трета глуха.Иначе нищо добро не ни очаква ако Гонзо си повярва пак, че е специалист.То и без тва с Тара никога няма да успее тоя клуб,но поне ''треньорът'' да не се бърка!!!

И Тара комунист мръсен много на сериозно си мислиш и си се взел явно като си мислиш, че без тебе Левски няма да го има доносник такъв!!!Не напротив ще го има винаги Левски и с тебе и без тебе,Левски няма да го има само и единствено ако нас ни няма.Единственото важно и ценно в този клуб е именно НЕГОВАТА ПУБЛИКА,а не неговият президент-доносник-комунист!!!

И Тара знай едно нещо,ти никога няма да имаш едни неща като Мъри и Наско, а именно любовта,доверието и признателността на левскарската публика.Напротив ти винаги ще имаш само омраза,недоверие и презрение към тебе.Когато поне един път чуеш на Герена да се скандира твоето име без допълнението Курво,тогава може и да почувстваш това което чувства синя България към Наско и Мъри.Но споко това никога няма да стане или ко стане ще е в някой друг живот не в този другарю Батков!!!

Левски или Смърт!!!

На четвърт финала и при влизане в ШЛ викахме "Батков" без курво отзад.В един период от времето викахме "Сираков курво"(ако не помниш-порастни).Не гледай на момента.Идват добри времена за ЛЕВСКИ.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 04 ное 2011 19:06

Ми прав е човекът. На стадиона ходят по 5-600 човека публика, ако Батков спре парите, отборът загива веднага.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 ное 2011 19:10

UltraBlue написа:Щеше да е много хубаво, ако копирахме модела със собствениците от Испания- ние да ги избирам. Дали някой щеше да е чувал за лицето Тодор Батков тогава...? За жалост това няма как да стане... :( Но Левски рано или късно ще се отърве от този тумор, който се е залепил за него и не иска да се пусне за нищо на света..

Според мен трябва всеки закупил си абонаментна карта да има право на глас при избор на президент на даден футболен клуб. Тоест картата да бъде нещо като партийната книжка в политическите партии. Така хем спонсорираш клубния си отбор не с 10 лева на година, а с поне 100-200, хем гледаш всички мачове и стадиона е пълен, хем имаш пряко участие в избора на клубната политика. Проблема е само колко хора са сколнни да си купят абонаментна карта като знаем, че в България феновете са повече по форумите отколкото по стадионите. Но все пак си мисля, че ако знаят че от това зависи дали ще съществува любимият им отбор ще си купят.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 19:31

Red Warrior написа:
UltraBlue написа:Щеше да е много хубаво, ако копирахме модела със собствениците от Испания- ние да ги избирам. Дали някой щеше да е чувал за лицето Тодор Батков тогава...? За жалост това няма как да стане... :( Но Левски рано или късно ще се отърве от този тумор, който се е залепил за него и не иска да се пусне за нищо на света..

Според мен трябва всеки закупил си абонаментна карта да има право на глас при избор на президент на даден футболен клуб. Тоест картата да бъде нещо като партийната книжка в политическите партии. Така хем спонсорираш клубния си отбор не с 10 лева на година, а с поне 100-200, хем гледаш всички мачове и стадиона е пълен, хем имаш пряко участие в избора на клубната политика. Проблема е само колко хора са сколнни да си купят абонаментна карта като знаем, че в България феновете са повече по форумите отколкото по стадионите. Но все пак си мисля, че ако знаят че от това зависи дали ще съществува любимият им отбор ще си купят.

А,когато отборът натрупа някой и друг милион загуби,ще се "бръкнеш" ли да ги покриеш?Аман от "отворковци"!Не ми дрънкайте за Испания,щото Реал М продаде милиони фанелки с Роналдо!В световен мащаб!!!Реал М притежава половината от "имидж" правата на всеки свой играч!Нашите какво рекламират?Кючеци в БИАД?

Върни се в “Архив”