Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Гонзо-футболистът мъж и директора жена!!!

Мнениеот wilge » 08 мар 2011 10:24

gamaun написа:Както е тръгнало, задкулисните игрички на и покрай "Левски" като нищо ще съсипят кариерата на един млад и талантлив треньор с основен принос за успехите на отбора през есента.

gamaun, ти май не си си пил хапчетата. Къде го видя този млад и талантлив треньор? Ако това ти е критерия...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

THE G.A.M.E

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2011 11:41

Ясен нямаше никакви успехи преди да дойде в Левски !
То и след половин година работа не може да се похвали с нищо .... ама - АБСОЛЮТНО НИЩО !
Няколкото спечелени точки в групите на Л. Е. не са успех !
Щеше да е успех, ако си бяхме минали групата ...

Така, че сега за сега, най големият успех на Яско е, че води отбор - институция като Левски !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 мар 2011 12:04

Не съм много сигурен,че Илиян ще се справи с тази задача.Едно е да водиш отбор който идва в София и се окопава, друго е да надиграваш с него. Пример(Вуцов и Велков) те не показват за сега, че могат да водят по-големи отбори.Трябва доказан треньор, но за него трябват пари.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2011 12:21

Е, той Вили беше махнат след загубата от БАТЕ в София ...
И то при положение, че в този мач беларусите минаха центъра точно 3 пъти ... и ни вкараха след много глупава ситуация след единственият им корнер.
Отделно, че ние тогава изспуснахме сигурно - поне 5-6 сто процентови положения ...
А "Гонзо" изспусна и дузпа.

Та мисълта ми е, че на Вуцов младши не му беше даден никакъв шанс да покаже, дали може да води голям отбор ...
Аз и досега смятам, че с оглед на играта ни от първият мач, ако си беше останал "Вуцан" ... БАТЕ ги отнасяхме с разлика в реванша !

Ама ...............................................
Дарвин е в грешка !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 мар 2011 19:06

THE G.A.M.E написа:Е, той Вили беше махнат след загубата от БАТЕ в София ...
И то при положение, че в този мач беларусите минаха центъра точно 3 пъти ... и ни вкараха след много глупава ситуация след единственият им корнер.
Отделно, че ние тогава изспуснахме сигурно - поне 5-6 сто процентови положения ...

Та мисълта ми е, че на Вуцов младши не му беше даден никакъв шанс да покаже, дали може да води голям отбор ...
Аз и досега смятам, че с оглед на играта ни от първият мач, ако си беше останал "Вуцан" ... БАТЕ ги отнасяхме с разлика в реванша !

Съгласен !! Мисля ,че имаше потенциал и би работил почти без пари за Левски, което се харесва на БатАков.
Но ако Левски нямаше толкова тъп президент, сега щеше да е 2 нива над другите отбори в България и да играе всяка година в Шампионска лига. Поради алчност,глупост и още няколко ключови качества на БатАков, Левски е на това дередже.
Е, все пак сме в България.

Потребителски аватар
toonarmy
Контакти:

Мнениеот toonarmy » 08 мар 2011 19:27

vvessel написа:
THE G.A.M.E написа:Е, той Вили беше махнат след загубата от БАТЕ в София ...

Съгласен !! Мисля ,че имаше потенциал и би работил почти без пари за Левски, което се харесва на БатАков.
Но ако Левски нямаше толкова тъп президент, сега щеше да е 2 нива над другите отбори в България и да играе всяка година в Шампионска лига. Поради алчност,глупост и още няколко ключови качества на БатАков, Левски е на това дередже.
Е, все пак сме в България.

И аз съм съгласен ама само за батков.........за ония лудия дето нищо не разбира от футбол НЕ.твърдо НЕ!
Левскар е ОК,но футбола е далеч от него.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Re: Гонзо-футболистът мъж и директора жена!!!

Мнениеот Evailo » 09 мар 2011 17:40

wilge написа:
gamaun написа:Както е тръгнало, задкулисните игрички на и покрай "Левски" като нищо ще съсипят кариерата на един млад и талантлив треньор с основен принос за успехите на отбора през есента.

gamaun, ти май не си си пил хапчетата. Къде го видя този млад и талантлив треньор? Ако това ти е критерия...

...освен това Ясен имаше мечтан старт след студентската скамейка във НСА.
Лок Сф и Черно Море-отбори финансово осигурени и същевременно без огромни претенции.Това ако не е идеален вариант за начинаещ треньор,здраве му кажи!!!
Той,обаче,не разви нищо там,забатачи се и напусна с подвита опашка скоропостижно.За да намери истинското си поприще-бояджия в Германия.
Искам и да засегна и критиците на Илиан,който можел да води само аутсайдери.
Къде пише,че като водиш успешно аутсайдери,на всяка цена ще се провалиш в отбор с по-големи цели????
Момчета,аз играя Тексас Холд'ем и мога да ви кажа че както в покера,така и във футбола често трябва да взимаш решения на сляпо базирани на вероятности.
А вероятността един отличник в посредствени отбори да бъде такъв и в top class тимовете е много по-голяма отколкото един несретник,провалил се в няколко амбициозни проекта преди това.
Така че,апелирам да спрете да давате толкова широк кредит на доверие на един доказан неудачник и същевременно аристократично да пренебрегвате вече постигнатото от един майстор-занаятчия като Илиан(па макар и в по-скромни отбори)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

plamena
Контакти:

Мнениеот plamena » 09 мар 2011 18:54

не зависи само от тренйора ако ме питате, гонзо не ми вдъхва доверие
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2011 14:29

plamena написа:не зависи само от тренйора ако ме питате, гонзо не ми вдъхва доверие

Вече на все повече левскари не вдъхва доверие ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 мар 2011 15:25

Аз се чудя, да не би Гонзо да е закрил тренировките, за да не виждат хората, че реално той е треньора? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”