Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот Yellow blood » 07 юни 2011 11:19

А на мен именно присъствието на Мери Бакалов ми дава спокойствие и увереност за доброто бъдеще на отбора. Та този човек направи и невъзможното Ботев да продължи да го има и целия живот му е посветен на каузата Ботев, а вие сега се опитвате да го вкарате в някакви долни сценарии...

А иначе, относно трансферите, нормално е на този етап Хубчев да се консултира и с Мери и Коцето. Той самият си го каза по време на официалното му представяне като бъдещ наш треньор. Трябва да има приемственост. Хубчев със сигурност си има свои виждания и не ми прилича на човек, който ще се остави да му се бъркат в работата, нито пък Бакалов и Видолов са хора, които биха го правили. Аз виждам нещата по-скоро като един тандем и сътрудничество между тях тримата, което си мисля, че ще е изцяло от полза за отбора. Конкретните привлечени през последните дни футболисти явно са преценени като необходими и за това трябва да ги приемем. Та спомнете си, че дори Сираков игра за Ботев... Макар че имам приятел, запален привърженик, който спря да ходи на стадиона, след този трансфер на брокерите.

Колкото по-нагоре се изкачваме, толкова повече романтиката ще отстъпва място на професионализма. Всички ние искаме да преминем на парад през Б група, нека гласуваме доверие на хората, които са се нагърбили да го осъществят. За да може догодина, по това време, мечтите ни да са още по-големи.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 07 юни 2011 11:27

за Кривия не знам какво е това мрънкане, имаше най=добри показатели в левски този сезон относно физическа подготовка.
но за циганина....
http://www.youtube.com/watch?v=kdB4kliuc6c
за всички, който казват, че бил скромно момче... пак гледайте клипа.
Жълта кочина... е...ахме Ботев, к.р.. = Това всичко го пее тоя мангал Мечечиев, скромното и добро момче.
Освен че е в отбора на тото динев за залагане и псува долно... искал да си изживее старините тук, бе да не сме гробище!
Но само си чешем езиците, трансфера е факт.... да го накараме поне на представянето да е стъпил върху буферска фанелка или поне да се изпикае на нея :mrgreen:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юни 2011 11:37

B-1912 написа:за Кривия не знам какво е това мрънкане, имаше най=добри показатели в левски този сезон относно физическа подготовка.
но за циганина....
Жълта кочина... е...ахме Ботев, к.р.. = Това всичко го пее тоя мангал Мечечиев, скромното и добро момче.
Освен че е в отбора на тото динев за залагане и псува долно... искал да си изживее старините тук, бе да не сме гробище!
Но само си чешем езиците, трансфера е факт.... да го накараме поне на представянето да е стъпил върху буферска фанелка или поне да се изпикае на нея :mrgreen:

Ай ся да го видим как ще ги пее тия работи.@#$%%^

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 07 юни 2011 11:38

айде стегнете се малко - когато имахме шанс да решаваме ние - тогава мълчахме!
Сега ако не извадите балите с парите, единственото което можете да направите е да седите и да се съгласявате.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ботев набеляза Георги Андонов и Ивайло Димитров

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юни 2011 11:40

Гошо беше на мач онзи ден.

Потребителски аватар
baigeorgi
Контакти:

Мнениеот baigeorgi » 07 юни 2011 12:03

Ами добре са дошли,и двамата са много добри футболисти

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 юни 2011 12:04

PLOVDIV PEE 1912 написа:Гошо беше на мач онзи ден.

Мда и аз го мернах, докато чаках за сладоледче 8-)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юни 2011 12:38

venomcho написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Гошо беше на мач онзи ден.

Мда и аз го мернах, докато чаках за сладоледче 8-)

Много му се смях на циганина със сладоледа.Беше се шашардисал...

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 07 юни 2011 14:44

За съжаление трансфера на Мечечиев се потвърди, но се потвърди и една друга добра новина, че Тошко подписва професионален договор. От освободените съжалявам само за Петко Фанев, който му беше изядено мястото от дядо Мечечиев. Този трансфер хич не ми се вързва и е безмислен. Имаме си и десен и ляв бек освен това са и млади, а защо ние 33 годишен свършил с футбола и при тва пял и говорил против нас.
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 07 юни 2011 18:00

B-1912 написа:за Кривия не знам какво е това мрънкане, имаше най=добри показатели в левски този сезон относно физическа подготовка.
но за циганина....

Ти виждаш едно, аз друго. Ако трябва да съм честен на тва клипче Мечечиев е най "неенергичен" и се включва в пеенето срещу "жълтити" ей така между другото, за да не го гледат на криво. Личи си, че не го прави с желание, злоба или кеф да речем.
Като гледам колко различни екипа е носил през кариерата си, е ясно че си е просто наемник и ще се раздава за който дава парите :) Не бих имал никакви притеснения относно него. Ще донесе доста опит и за Б група е идеален.

Върни се в “Архив”