Левски-Лил тема за мача.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Re: Подкрепа за Иво Иванов един истински Левскар
Стига с това "Горе Главата". Заради такива като вас после момчетата си вкарват автоголове. Подкрепете го с други думи!
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
Re: Грешката на Ясен Петров!!!
Windoorlevski написа:Ако не я беше направил тая смяна мача завършваше 3-1
Поредният разбирач, който обаче се изявява и като гадател. Я кажи тва как го видя? На карти ли гледаш или на кафе? Може би кълбо?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
"ИВО ИВО ИВО" - тези скандирания след края на мача ме накараха да се гордея с тази публика още повече, твърдо зад Иво и зад отбора

от Windoorlevski на 05 Ное 2010 10:49
Ако не я беше направил тая смяна мача завършваше 3-1
Като гледам имаш дарба в прогнозирането,можеби ще си така добър да кажеш как ще свършим със Славия че да заложим и да изкараме и по някой лев даже предлагам да следим мача на живо и след всяка смяна да казваш резултата как ще е все пак на точен резултат коеф.са по големи
Ако не я беше направил тая смяна мача завършваше 3-1
Като гледам имаш дарба в прогнозирането,можеби ще си така добър да кажеш как ще свършим със Славия че да заложим и да изкараме и по някой лев даже предлагам да следим мача на живо и след всяка смяна да казваш резултата как ще е все пак на точен резултат коеф.са по големи
Събрали се тука някакви капацитети и бистрят кой колко можел, кой трябвало да влезе, кой не..
Вчера Левски направи поредния си незабравим мач и се радвам, че усетих тази атмосфера. Атмосфера, която няма никъде другаде в България!
Научете се веднъж завинаги, че футболът не е само победи.. футболът е емоция. А такава снощи имаше в изобилие.
На всеки може да му се случи да сбърка и всеки, които поне малко гледа футбол трябва да го знае. Първо, в такива ситуации футболиста не трябва да се вини поради простата причина, че всичко е малшанс. На мен ми стига, че Иво се разплака и показа колко много го боли! Ето такива мъже искам в Левски. Хора, на които им пука! Хора, които могат да осъзнаят грешката си и имат смелостта да се извинят. Такива хора аз ПОДКРЕПЯМ. И помнете ми думата, скоро Иво ще започне да изнася силни мачове за Левски, искам тогава всички, които го плюете сега да се сетите какво сте говорили!
Благодаря на всички фенове, които скандираха името му след мача, когато той излизаше разплакан. По този начин се "вдига" един футболист и съм сигурен, че от сега нататък той ще е амбициран на 100+ % да се докажа.
Вчера Левски направи поредния си незабравим мач и се радвам, че усетих тази атмосфера. Атмосфера, която няма никъде другаде в България!
Научете се веднъж завинаги, че футболът не е само победи.. футболът е емоция. А такава снощи имаше в изобилие.
На всеки може да му се случи да сбърка и всеки, които поне малко гледа футбол трябва да го знае. Първо, в такива ситуации футболиста не трябва да се вини поради простата причина, че всичко е малшанс. На мен ми стига, че Иво се разплака и показа колко много го боли! Ето такива мъже искам в Левски. Хора, на които им пука! Хора, които могат да осъзнаят грешката си и имат смелостта да се извинят. Такива хора аз ПОДКРЕПЯМ. И помнете ми думата, скоро Иво ще започне да изнася силни мачове за Левски, искам тогава всички, които го плюете сега да се сетите какво сте говорили!
Благодаря на всички фенове, които скандираха името му след мача, когато той излизаше разплакан. По този начин се "вдига" един футболист и съм сигурен, че от сега нататък той ще е амбициран на 100+ % да се докажа.
- greenboy91
- Контакти:
щеше да е тъжно, ако не беше смешно

„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски." Даниел Димов, футболист – такъв как може да ти липсва
Браво Иво
те затова никога няма да ни липсваш в Стара Загора
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Браво Иво
Говори от собствени име

-
- Контакти:
Грешката на Ясен не е в смяната, а момента на смяната. Колко време му трябва на играч да влезне "в ритама на мача" ? Не се прави смяна при статично положение пред собствената врата и то на централната двойка защитници ! 

Иво е един от нас!!!
Да припомням ли как Елин Топузаков на времето си отбеляза автогол със Славия за купата и след това в какъв играч се превърна!!!
Пълна подкрепа за Иво Иванов!!
Пожелавам му в най скоро време да вкара и първия си гол за Левски.
Само Левски!!!
Не съжалявайте, защото така се изгражда характера на един отбор!!!!
Скоро всички ще съжаляват че излизат срещу Левски!!
Да припомням ли как Елин Топузаков на времето си отбеляза автогол със Славия за купата и след това в какъв играч се превърна!!!
Пълна подкрепа за Иво Иванов!!
Пожелавам му в най скоро време да вкара и първия си гол за Левски.
Само Левски!!!
Не съжалявайте, защото така се изгражда характера на един отбор!!!!
Скоро всички ще съжаляват че излизат срещу Левски!!