Levski_Sf написа:niki87 написа:Не мога да разбера някои хора......Ако не правим трансфери-плюем,сега правим-плюем,"ама какви са тези,за Европа не ставали,не знам си какво"...
...На всички трябва да ни е ясно,че в отбора няма пари и Гонзо прави всичко възможно да направи от нищо нещо...
...Вместо постоянно недоволство,в доста случаи с право,по-добре да се осигури едно спокоиствие,поне до нова година,на спортното ръководство...
![]()
...За Дани Младенов,не мога да коментирам,нямам поглед върху играта му.....А за Иво Иванов-това е най-добрия ни трансфер от Владо Гаджев насам...
Като няма пари-да немярят, като не могат да намерят-да се махат, като не искат да се махат- да ги махаме ние. Значи някои могат да имат, ние не можем. Събев може да построи за една година ултрамодерна база и да привлече голмайстор на бундеслигата, Ганчев може за два месеца да направи реконструкция на стадиона, да вземе лиценз за ШЛ и да привлече доказан голмайстор като Брату, а ние не можем нищо. Да не би Литекс и Черноморец да са нещо повече от нас. Та нали ние сме отбора на народа и най-обичания клуб в България. Нямали сме пари. Къде отидоха парите от лига Европа. Доколкото знам, както и Гонг писа Левски е на много голяма печалба тази година. Къде са парите питам аз и докога ще търпим Батков и Баждеков да крадат и да си правят пари на гърба на любиния ни отбор, заедно с подлогата им Гонзо, който ни излъга не един и два пъти този сезон
И как го виждаш това омитане,като на мач ходят 2-3 хиляди души(срамота!)..?...Когато на стадиона сме 20 000 всеки мач тогава може да имаме претенции,докато ходят по една шепа хора-толкова ...