Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот niki87 » 03 юни 2010 12:23

Levski_Sf написа:
niki87 написа:Не мога да разбера някои хора... :roll: ...Ако не правим трансфери-плюем,сега правим-плюем,"ама какви са тези,за Европа не ставали,не знам си какво"... :x ...На всички трябва да ни е ясно,че в отбора няма пари и Гонзо прави всичко възможно да направи от нищо нещо... ;) ...Вместо постоянно недоволство,в доста случаи с право,по-добре да се осигури едно спокоиствие,поне до нова година,на спортното ръководство... :!:
...За Дани Младенов,не мога да коментирам,нямам поглед върху играта му... 8-)..А за Иво Иванов-това е най-добрия ни трансфер от Владо Гаджев насам... :geek:

Като няма пари-да немярят, като не могат да намерят-да се махат, като не искат да се махат- да ги махаме ние. Значи някои могат да имат, ние не можем. Събев може да построи за една година ултрамодерна база и да привлече голмайстор на бундеслигата, Ганчев може за два месеца да направи реконструкция на стадиона, да вземе лиценз за ШЛ и да привлече доказан голмайстор като Брату, а ние не можем нищо. Да не би Литекс и Черноморец да са нещо повече от нас. Та нали ние сме отбора на народа и най-обичания клуб в България. Нямали сме пари. Къде отидоха парите от лига Европа. Доколкото знам, както и Гонг писа Левски е на много голяма печалба тази година. Къде са парите питам аз и докога ще търпим Батков и Баждеков да крадат и да си правят пари на гърба на любиния ни отбор, заедно с подлогата им Гонзо, който ни излъга не един и два пъти този сезон

И как го виждаш това омитане,като на мач ходят 2-3 хиляди души(срамота!)..?...Когато на стадиона сме 20 000 всеки мач тогава може да имаме претенции,докато ходят по една шепа хора-толкова ... ;)
Последна промяна от niki87 на 03 юни 2010 12:23, променено общо 1 път.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 03 юни 2010 12:23

Levski_Sf написа:Като няма пари-да немярят, като не могат да намерят-да се махат, като не искат да се махат- да ги махаме ние. Значи някои могат да имат, ние не можем. Събев може да построи за една година ултрамодерна база и да привлече голмайстор на бундеслигата, Ганчев може за два месеца да направи реконструкция на стадиона, да вземе лиценз за ШЛ и да привлече доказан голмайстор като Брату, а ние не можем нищо. Да не би Литекс и Черноморец да са нещо повече от нас. Та нали ние сме отбора на народа и най-обичания клуб в България. Нямали сме пари. Къде отидоха парите от лига Европа. Доколкото знам, както и Гонг писа Левски е на много голяма печалба тази година. Къде са парите питам аз и докога ще търпим Батков и Баждеков да крадат и да си правят пари на гърба на любиния ни отбор, заедно с подлогата им Гонзо, който ни излъга не един и два пъти този сезон

Болен си бате, много си болен .... :)

itskoo17
Контакти:

Мнениеот itskoo17 » 03 юни 2010 12:24

Вие несте никакви фенове на Левски ! Как може постояно да мрънкате и постояно да не сте доволно?Няма как да вземем меси роналдо и дрогба !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2010 12:24

niki87 написа:Добре де,взимаме футболисти на доста постове,но без ляв бек... :oops: ....Кво правим при евентуална контузия или наказание на Веско Минев... :oops: ... :?

Нали взехме Щърков...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юни 2010 12:26

bigbonusprize написа:
niki87 написа:Добре де,взимаме футболисти на доста постове,но без ляв бек... :oops: ....Кво правим при евентуална контузия или наказание на Веско Минев... :oops: ... :?

Нали взехме Щърков...

:mrgreen:

Забравих :oops: ...Предполагам си наясно какво ни очаква в мачовете с по-сериозни противници,да не говоря за Европа,ако въпросната "звезда",с "огромен опит",е титуляр ;)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 юни 2010 12:36

Само аз ли виждам 2 проблема в тоя "сигурен" трансфер???

Първо, Пирин ще атакуват всичко възможно, че клубове им дължат пари, а те губят играч заради неизплатени заплати!!! (което не е честно, щото Пирин са един малък отбор, който непрестанно работи и се развива, както ни се иска да правят всички)
Второ, какъв сигурен трансфер е Дани като той още е собственост на Пирин и Левски НЯМАТ ПРАВО да преговарят с него?!?!?!?!?!?!?!?

пп иначе поздрави за Гонзо, аз поне исках траансфери като този - просто да съберат, които може да играе от БГ първенството (което въобще не е скъпо начинание!)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 03 юни 2010 12:37

Могилката написа:
Levski_Sf написа:Като няма пари-да немярят, като не могат да намерят-да се махат, като не искат да се махат- да ги махаме ние. Значи някои могат да имат, ние не можем. Събев може да построи за една година ултрамодерна база и да привлече голмайстор на бундеслигата, Ганчев може за два месеца да направи реконструкция на стадиона, да вземе лиценз за ШЛ и да привлече доказан голмайстор като Брату, а ние не можем нищо. Да не би Литекс и Черноморец да са нещо повече от нас. Та нали ние сме отбора на народа и най-обичания клуб в България. Нямали сме пари. Къде отидоха парите от лига Европа. Доколкото знам, както и Гонг писа Левски е на много голяма печалба тази година. Къде са парите питам аз и докога ще търпим Батков и Баждеков да крадат и да си правят пари на гърба на любиния ни отбор, заедно с подлогата им Гонзо, който ни излъга не един и два пъти този сезон

Болен си бате, много си болен .... :)

+1
[center]Изображение[/center]

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 03 юни 2010 12:41

Ако тоя Гара ли е, спирка ли е, е единственият нападател който вземем сме за разстрел!!! :evil: :evil: :evil:
Както писа някои преди мен, в Л-кс и Ч-ц взимат голмайстори от Германия и Румъния, а ние с Миро Антонов и Дембеле ще печелим титли, и ще влизаме в Европа. Смях!!!
Задължително ни трябва още един, но качествен нападател. Или най- малкото млад и песпективен, като Курдов.
Всъщност не разбрах, защо нямаме интерес към него при положение, че Леверкузен могат да го пуснат под наем. Не вярвам да искат чак толкова пари. А и ако го вземем за 6месеца ще разберем дали става или не. Няма да изгубим чак толкова.
Но ние сме така, Курдов не ни трябва, Генев не става, Балтанов за поредна година резерва, Станчев не става, Огнянов не става.... А като отидат в други клубове като Макриев, като И. Попов, дори Гаджев, който не знам по каква случайност успяхме да си върнем, са най-добрите.
А ние ще връщаме, 35год. футболисти да спасяваме сезона. Глупости. Без да им се даде шанс няма как да стане.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2010 12:42

Не знам. :) Не съм го гледал и не мога да дам оценка. Стефан Станчев уж и той нямаше опит, но показа едно голямо самочуствие и качества. Дано и с Калин нещата са така...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2010 12:47

itskoo17 написа:Вие несте никакви фенове на Левски ! Как може постояно да мрънкате и постояно да не сте доволно?Няма как да вземем меси роналдо и дрогба !

:) Така е Ицко. Няма угодия...
Колко от всички критици ходят на мачове? Колко от всички критици си купуват клубни принадлежности? Колко пари похарчихте за любимият си отбор последните 3 години?

Върни се в “Архив”