Кристиано Роналдо - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо - фен тема

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2016 14:13

Red_Neck написа:
sapio0o написа:По-скоро ти си прочел какво медиите казват. Думите на Роналдо са, че с Меси в отбора като негов съотборник, би имал шанс да спечели дори повече от сегашните си ЗТ. .....

Демек, .... "По-добър съм от Меси!" ... аз така го разбирам ;)
... или се лъжа?

Лъжеш се, разбира се. :lol: На вас каталунците май трябва да ви се обясняват нещата до последната запетайка. Един вид адмирира Меси като играч и казва, че с него в отбора си, като съотборник, би имал шанса да спечели дори повече от сегашните си 4 ЗТ. Т.е с помощта на Меси. Един вид биха били силен тандем. Нито казва, че Меси е слаб, нито въобще говори за него като играч, нито пък казва, че ще спечели повече ЗТ от него. Просто му задават въпрос и той отговаря, че добрите играчи трябва да играят заедно и че с Меси в отбора си ще има дори по-добри показатели от сегашните.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 дек 2016 14:26

sapio0o написа:
Red_Neck написа:
sapio0o написа:По-скоро ти си прочел какво медиите казват. Думите на Роналдо са, че с Меси в отбора като негов съотборник, би имал шанс да спечели дори повече от сегашните си ЗТ. .....

Демек, .... "По-добър съм от Меси!" ... аз така го разбирам ;)
... или се лъжа?

Лъжеш се, разбира се. :lol: На вас каталунците май трябва да ви се обясняват нещата до последната запетайка. Един вид адмирира Меси като играч и казва, че с него в отбора си, като съотборник, би имал шанса да спечели дори повече от сегашните си 4 ЗТ. Т.е с помощта на Меси. Един вид биха били силен тандем. Нито казва, че Меси е слаб, нито въобще говори за него като играч, нито пък казва, че ще спечели повече ЗТ от него. Просто му задават въпрос и той отговаря, че добрите играчи трябва да играят заедно и че с Меси в отбора си ще има дори по-добри показатели от сегашните.

Аха, ... разбрах .... ама ти май не ме разбра ;)
Я сега ми посочи ЕДИН съотборник на Меси или КР7, който е спечелил ЗТ! Само ЕДИН.
Трагедията на Шави и Иниеста (в индивидуален план) е, че през техните най-силни години бяха съотборници на Меси.
Двамата спечелиха всичко и на клубно, и на национално ниво (за разлика от Меси) .... и пак си останаха без ЗТ.
Ако , КР7 мисли, че с Лео за съотборник би спечелил 5-6-7 ЗТ, то той се смята за по-добър футболист от аржентинеца. Аз друг смисъл не виждам! ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 яну 2017 19:14

Изображение

Луиш Фиго, Роналдо Назарио и Майкъл Оуен

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 яну 2017 23:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9sMOKUE-_xA[/youtube]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 07 яну 2017 23:50

Смятам, че Раймон Копа (бивш играч на Реал и носител на ЗТ), е доста по-важен за отбелязване от английско дърво като Оуен, който отне наградата от снимката на моралният победител Раул преди години. Но както Рамос заяви наскоро, испанците (въпреки наложената доминация) са си подценявани от УЕФА и това е. Инак как да си обясним факта, че и Бутрагеньо, Икер и Иниеста не взеха отличието за толкова години.

Иначе Кристиано е легенда. Едва трети футболист в историята на Реал, който печели ЗТ чрез изяви за клуба. Преди него са го правили само великият Алфредо Ди Стефано и гореспоменатият Копа. Феномена, Канаваро и Фиго печелят отличието непосредствено след трансфера си в клуба.

На Кристиано Роналдо му пожелавам повече испански титли оттук насетне. Златните топки и двете ШЛ замазват положението, но някак не е прилично една от най-големите ти легенди да притежава само една Примера. Трябват поне (минимум) още 4 до пенсия.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 яну 2017 21:15

Кристиано Роналдо отново е №1

Изображение

Звездата на Реал Мадрид и португалския национален отбор Кристиано Роналдо прибави поредна награда към богатата си колекция от отличия. След като преди месец спечели Златната топка, днес CR7 бе избран за номер 1 на изминалата 2016 година и от ФИФА. Кристиано получи приза си на церемонията в Цюрих лично от президента на Световната футбола централа Джани Инафантино. Другите двама номинирани бяха Лионел Меси от Барселона и Антоан Гризман от Атлетико Мадрид.

"Благодаря на съотборниците ми, семейството, братята ми и всички, които ми помагат. 2016-а бе най-добрата в моята кариера. Имах много съмнения, но в крайна сметка трофеите говорят за себе си. Тази година е наистина забележителна", каза Кристиано веднага, след като получи наградата.

През миналия сезон Роналдо спечели Шампионската лига и Световното клубно първенство с Реал Мадрид, а с Португалия постигна най-големия успех в историята на страната, триумфирайки на Европейското първенство във Франция.

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 яну 2017 21:18

Приятелката му изглежда свястна. Не като оная фръцла.. Ама нещо младичка ми изглежда за годините на КР. :roll:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 яну 2017 21:48

Че той на колко е Роналдо бе братче? Ти го изкара направо като Хю Хефнър.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 яну 2017 21:53

Джорджина Родригес се казва и е на 21 години, а Роналдо на 31 почти 32 след месец. :)
Скромно девойче изглежда, което е странно за вкуса му. :mrgreen:

Изображение

Върни се в “Архив”