Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00
85 минути мъка
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
1palq4o1 написа:Vonin написа:Честито 'сини' госпожици!
Антверп, Аалст, Люцерн, О.Ф.Н., Слован Братислава, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА, Дебрецен,Търнава, Сараево...и сега кой? Кой?
ИРТИШ!?!?!?!?!?
Чакам, чакам пет минутки и обновявам списъка
Антверп, Аалст, B 1903, Люцерн, О.Ф.Н., Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), Жилина, Дебрецен,Търнава, Сараево, Иртыш Павлодар...keeps counting => "Не спирате да губите по цялата земя!"
Vonin написа:Честито 'сини' госпожици!
Антверп, Аалст, Слован Братислава, О.Ф.И., Слован Братислава, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА, Дебрецен,Търнава, Сараево...и сега кой? Кой?
Пич тука си в малка грешка ,поправям те за да бъдем коректни все пак : Олимпия Л. - два пъти, Люцерн - 2-ра дивизия
Прогноза: Иртиш

-
Nestor Mahno
- Контакти:
Ехей чорбарчета, гледайте сега(и вадете вехти вестници от нафталина - за древните ви успехи де),че кое отборче още 3 години няма да помирише Европейски мач?
Левски 1914,West Ham United
Жалко, че с това се петни и името на България.
При първия гол ми стана смешно - викам си, тия глупаци ще се хванат в ръце и измъчено ще бият. В 12-тата минута вече ми стана тъпо, въпреки уредените мачовек на ФК "Левски" през пролетта, въпреки всички глупости на сините "фенове" и т.н. Просто работата е много зле, цялостно говоря, много е зле!
При първия гол ми стана смешно - викам си, тия глупаци ще се хванат в ръце и измъчено ще бият. В 12-тата минута вече ми стана тъпо, въпреки уредените мачовек на ФК "Левски" през пролетта, въпреки всички глупости на сините "фенове" и т.н. Просто работата е много зле, цялостно говоря, много е зле!
YA GUNNERS YA
Re: WHO THE FUCK IS KEVIN BRU?????
Само не знам кое те кара да мислиш че Черно Море е по слаб от Иртиш. За другото си прав, но не е мой проблем.
-
ЦСКА _завинаги
- Контакти:
Drunken_Master написа:както казах преди 1 седмица - има Господ !
Нали Господ обичал Левски?
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
- Red Warrior
- Контакти:
Добре, добре... Момчетата се борят..... 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
СРАМ ! Най добре е тази сбирщина от псевдо футболисти да се пусне на ариана или на каменица, там имат повече шанс да спечелят. До колкото разбрах който спечели каменица ще гледа мач в Бразилия. ДЕРЗАЙТЕ ! Аз ще повторя мнението си за н-ти път, заплати по 3-4 хиляди лева , другото спрямо заслугите. Ако им се играе , да заповядат ако не кой от къде е. По добре да гледаме наши момчета колкото и да не могат, отколкото да пускаш "футболисти" които взимат по 15-20 хилки евра на месец за да се влачат по терена. Не съм убеден че само Митов е причината за този позор.
Последна промяна от Неутрален на 11 юли 2013 17:44, променено общо 1 път.
toffees написа:Vonin написа:Честито 'сини' госпожици!
Антверп, Аалст, Слован Братислава, О.Ф.И., Слован Братислава, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА, Дебрецен,Търнава, Сараево...и сега кой? Кой?
Пич тука си в малка грешка ,поправям те за да бъдем коректни все пак : Олимпия Л. - два пъти, Люцерн - 2-ра дивизия![]()
![]()
![]()
Прогноза: Иртиш
А къде са Щурм и Кока-Кола Залцбург