Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: БОЙКО БОРИСОВ: ТОВА Е КРАЯТ НА СТОЛЕТНИЦАТА

Мнениеот sin4ec » 15 юни 2013 21:40

LordSirAlexFerguson написа:Орешарски веднъж компрометирал се с Пеевски вече не може да управлява!
Веднъж показал, че се гъзи на турците няма място като премиер!
Самите комунисти по между си казват, че всичко което са градили 4 години са го изгубили за 20 мин с този избор!
Въпроса вече не е в това дали ще е Пеевски или друг. Ами в това, че е изгубено доверието на народа! И то в самото начало на това правителство!
Ясно е, че следващия на мястото на Пеевски ще е поставен и това прасе пак ще е в сянка
ИЗХОДА: Моментална оставка на Орешарски!!!

Избори, докато всички разберат, че народа е този който избира и той е този, който сваля от власт!

Леко, да се не окапеш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 21:43

sin4ec написа:
LordSirAlexFerguson написа:Орешарски веднъж компрометирал се с Пеевски вече не може да управлява!
Самите комунисти по между си казват, че всичко което са градили 4 години са го изгубили за 20 мин с този избор!
Въпроса вече не е в това дали ще е Пеевски или друг. Ами в това, че е изгубено доверието на народа! И то в самото начало на това правителство!
Ясно е, че следващия на мястото на Пеевски ще е поставен и това прасе пак ще е в сянка

Избори, докато всички разберат, че народа е този който избира и той е този, който сваля от власт!

Леко, да се не окапеш!

Изображениеатакисче,пускай си СКАТ-АЛФА ТВ и напусни форумаИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юни 2013 21:49

LordSirAlexFerguson написа:
sin4ec написа:

Леко, да се не окапеш!

Изображениеатакисче,пускай си СКАТ-АЛФА ТВ и напусни форумаИзображениеИзображениеИзображение

А ти отиди в кенефа на боко и пусни водата след себе си. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
viali69

Re: Сидер Ага, а вас защо ви няма на протестите

Мнениеот viali69 » 15 юни 2013 21:49

LordSirAlexFerguson написа:Министър на труда и социалната политика - Хасан Адемов
Министър на правосъдието и вицепремиер - Зинаида Златанова.
Неджми Али - зам.-министри на отбраната
Бюрхан Абазов - зам.-министър на земеделието и храните.
Мукаддес Налбант е зам.-министър на образованието и науката

васил69'' ти си срам за бълагария,марш към анадола :arrow:

Виждам 4 турски имена. Трима заместник-министри и един министър. От общо над 50 души министри и зам.-министри, това никак не е много.
Защо не скачахте срещу Вежди Рашидов в предишното правителство ?! Той също е турчин !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 21:50

sin4ec написа:
1palq4o1 написа:Синчец,чета ти мненията и не съм съгласен с голяма част от тях,но ще взема отношение само по част от тези ти размисли:
Според мен е напълно в реда на нещата да не се знае кой е началник на ДАНС-по този начин човека ще си върши работата и няма да е зависим-в случая няма как да стане по ред причини,най-малкото този ДП ( как звучи само DP ) e член на политическа партия,при това етническа

Лошо няма , всички сме различни и няма причина да си съгласен с мен. Тук сме малцина на различно мнение и подложени на огън, та сме малко по-грубички понякога, но пък аз си отстоявам моето. И го смятам за правилно.
Най-малкото за принципно, защото 4 години говоря, че ГЕРБ ще докара БГ до катастрофа. Е-успяха. И няма кой да ме убеди в спонтанността на тези протести, ГЕРБ е зад тях. Нормално-опозиция са, но да не се правят на света водица ненапита. Много неща има да се разследват там и който и да е нов шеф на ДАНС, ще е вой, но няма начин. Ще видим.
Лошото е, че много рано БСП правят грешки, няма и 20 дни. Освен ако не е умишлено, разбира се...
Само да питам, кой е бил шеф на ДАНС предните 4 г и какво е свършил? Нали може?
[offtopic]DP верно звучи добре!!! :)[/offtopic]

Не смяташ ли, че е по-добре българин да стои зад протести в България, отколкото ТУРЧИН или РУСНАК да стои зад протести в България!
Убеден ли си, че българи стояха зад протестите през февруари?
Убеден ли си, че българи стояха зад цялата тая помия, която се изля в предизборната кампания?
Убеден ли си, че българи стояха зад всичко, което се случи в деня за размисъл?
АЗ НЕ СЪМ УБЕДЕН!!!
Още нещо, този фарс, който го играе прокуратурата няма да доведе до нищо!
Да ГЕРБ имаха грешки, но не са и на 10% от това, което са натворили БСП и ДПС в България!
Може да назнайваш нещичко, останалото да са ти го вкарали в главата, НО ПОВЯРВАЙ МИ ТО Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ОНОВА, КОЕТО СА ПРАВИЛИ И ПРАВЯТ БСП и ДПС!
АКО ЗАПОЧНА ДА ТЕ ВРЪЩАМ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ЩЕ ТИ НАСТРЪХНАТ КОСИТЕ!
РАЗБИРА СЕ, може и да спорим напусто, защото един мой преподавател казваше НАЙ-СЛЕПИТЕ ХОРА НЕ СА СЛЕПЦИТЕ, А ПРЕДУБЕДЕНИТЕ!
БСП и ДПС нямат нищо общо с националния интерес, с интереса на българския народ или България, като цяло - НИЩО ОБЩО, ТАМ ИМА САМО ЕДНО ПОНЯТИЕ - ПАРИ, ДАЖЕ НЯМА И ЧЕСТОЛЮБИЕ, САМО ПАРИ!
Днес нали знаеш какъв ден е?
Лявата партия експериментира с този народ не от сега или от вчера.
1918г., 1923г., 1925г., 1944г., 1947г., 1953г., 1955г., 1971г., 1980г., 1986г., 1989г., 1990г., 1991г., 1992г., 1994г., 1997г., 2004г., 2013г.
Ако поне малко назнайваш историята няма да ме питаш за годините и датите!
ДОКОГА?
КОЛКО ОЩЕ?!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 юни 2013 21:50

grasiani написа:
Viktor4o_Rs написа:Трябва да има нова силна дясна коалиция, като Костов правилно се оттегли и даде възможност на млад и умен човек като Радан Кънев да поеме лидерството. С една коалиция между ДСБ, нормално СДС без Кабагайдата, Демократическите партии, Партията на зелените, а дори и Кунева, тази партия ще е поне 4-та и ще измести Атака. ;) Аз вчера протестирах не само срещу Пеевски, а срещу цялата се ояла политическа класа. Комунистите тоя път за няма и 2 седмици изкараха над 10 000 човека на улицата, а като дойде зимата, ще ги бесим по стълбовете явно ;) Но няма смисъл да се чака дотогава, да се махат веднага !

Гледай тебе да не те обесят някъде,за комунистите има кой да мисли.

Ти си ми ясен, че си дружка на Сергея, може би споделяш не само политическите, но и сексуалните му пристрастия :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 юни 2013 21:50

Raoul_Duke написа:..... а е протест против други!

:lol: Като кажеш "едно",кажи и "две"."Другите" са ДПС. Raoul Duke,ти протестираш ли ? Утре колко хиляди ще се изсипете ? Нали сте патриоти...Код "жълто" на площад Съединение ;)
Последна промяна от Модератор ЛокоПД на 15 юни 2013 21:56, променено общо 2 пъти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 юни 2013 21:52

sin4ec написа:
1palq4o1 написа:Синчец,чета ти мненията и не съм съгласен с голяма част от тях,но ще взема отношение само по част от тези ти размисли:
Според мен е напълно в реда на нещата да не се знае кой е началник на ДАНС-по този начин човека ще си върши работата и няма да е зависим-в случая няма как да стане по ред причини,най-малкото този ДП ( как звучи само DP ) e член на политическа партия,при това етническа

Лошо няма , всички сме различни и няма причина да си съгласен с мен. Тук сме малцина на различно мнение и подложени на огън, та сме малко по-грубички понякога, но пък аз си отстоявам моето. И го смятам за правилно.
Най-малкото за принципно, защото 4 години говоря, че ГЕРБ ще докара БГ до катастрофа. Е-успяха. И няма кой да ме убеди в спонтанността на тези протести, ГЕРБ е зад тях. Нормално-опозиция са, но да не се правят на света водица ненапита. Много неща има да се разследват там и който и да е нов шеф на ДАНС, ще е вой, но няма начин. Ще видим.
Лошото е, че много рано БСП правят грешки, няма и 20 дни. Освен ако не е умишлено, разбира се...

Не знам-а и не ме интересува!
Нова Зеландия е "само" на 17 500 км. :mrgreen:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 15 юни 2013 21:52

viali69 написа:
LordSirAlexFerguson написа:Министър на труда и социалната политика - Хасан Адемов
Министър на правосъдието и вицепремиер - Зинаида Златанова.
Неджми Али - зам.-министри на отбраната
Бюрхан Абазов - зам.-министър на земеделието и храните.
Мукаддес Налбант е зам.-министър на образованието и науката

васил69'' ти си срам за бълагария,марш към анадола :arrow:

Виждам 4 турски имена. Трима заместник-министри и един министър. От общо над 50 души министри и зам.-министри, това никак не е много.
Защо не скачахте срещу Вежди Рашидов в предишното правителство ?! Той също е турчин !

А ти какъв си?
Я питай Хасан Адемов знае ли АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ?
А МЕСТАН?
А СТАНИШЕВ?
А ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ?
Снощи ВЕЖДИ изрично каза два пъти АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ИМАМ ДВЕ ВНУЧКИ БЪЛГАРКИ!!!
Кой от другите го е казал - ДАЖЕ СТАНИШЕВ НЕ ГО Е КАЗАЛ ЗА ДЕТЕТО СИ, ЗАЩОТО Е РУСКИНЯ!
Последна промяна от ivaka на 15 юни 2013 21:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 15 юни 2013 21:53

ivaka написа:
sin4ec написа:

Не смяташ ли, че е по-добре българин да стои зад протести в България, отколкото ТУРЧИН или РУСНАК да стои зад протести в България!
Убеден ли си, че българи стояха зад протестите през февруари?
Убеден ли си, че българи стояха зад цялата тая помия, която се изля в предизборната кампания?
Убеден ли си, че българи стояха зад всичко, което се случи в деня за размисъл?
АЗ НЕ СЪМ УБЕДЕН!!!
Още нещо, този фарс, който го играе прокуратурата няма да доведе до нищо!
Да ГЕРБ имаха грешки, но не са и на 10% от това, което са натворили БСП и ДПС в България!
Може да назнайваш нещичко, останалото да са ти го вкарали в главата, НО ПОВЯРВАЙ МИ ТО Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ОНОВА, КОЕТО СА ПРАВИЛИ И ПРАВЯТ БСП и ДПС!
АКО ЗАПОЧНА ДА ТЕ ВРЪЩАМ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО ЩЕ ТИ НАСТРЪХНАТ КОСИТЕ!
РАЗБИРА СЕ, може и да спорим напусто, защото един мой преподавател казваше НАЙ-СЛЕПИТЕ ХОРА НЕ СА СЛЕПЦИТЕ, А ПРЕДУБЕДЕНИТЕ!
БСП и ДПС нямат нищо общо с националния интерес, с интереса на българския народ или България, като цяло - НИЩО ОБЩО, ТАМ ИМА САМО ЕДНО ПОНЯТИЕ - ПАРИ, ДАЖЕ НЯМА И ЧЕСТОЛЮБИЕ, САМО ПАРИ!
Днес нали знаеш какъв ден е?
Лявата партия експериментира с този народ не от сега или от вчера.
1918г., 1923г., 1925г., 1944г., 1947г., 1953г., 1955г., 1971г., 1980г., 1986г., 1989г., 1990г., 1991г., 1992г., 1994г., 1997г., 2004г., 2013г.
Ако поне малко назнайваш историята няма да ме питаш за годините и датите!
ДОКОГА?
КОЛКО ОЩЕ?!

ИВАКА,бантускота обича да го клатят турци и комунисти,и дебилни атакисчета ФАКТ ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Върни се в “Архив”