Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 мар 2013 18:35

фифи перото написа:
Muscarin написа:Искам ви тихички! Ама много тихички! Поне до следващия мач!

Ти явно си глух? :lol:

Да както и цяла България , или пък вие бяхте неми :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 мар 2013 18:37

фифи перото написа:
Jürgen написа:
фифи перото написа:Не знам с колко едър шрифт да го напиша, но не разбирате ли ,че всичко това е пародия и цирк?ЦСКА пред фалит постояно,Левски -слаб, по-слаб...Славия едва крета, Локо София-почти изпадат,Ботев Пд-изгавриха се с нЕкакъв селски ,Локо Пд-собственик кой?, Черноморец-големи надежди и нагъл собственик и до къди ги докара?Черно Море-ТИМ ли Вим ли?...Берое..Да продължавам ли? А вие си драпайте топките тука и си хабете нервите на стадиона и пред тИлИвИзУра...

Еми на мене ми пука какво става с футбола :) ! Нема да ти седа като ***** и да се правя,че нищо не е станало :geek: .

Ами щом така ще си пишем, точно като цитираното се правиш, че нищо не става в държавата и гледаш футболът да върви. :lol:
Какъв футбол в тая бандитска държава?

Тогава какво търсиш в тоя форум :shock: :shock: :shock: ?

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 09 мар 2013 18:38

W84me написа:Илиев трябва да поеме вината за загубата. Играчите нямат никаква вина. Първо вади Старокин от групата, а днес, когато се наложи да влезе резервен ляв бек пусна Ели, който цяла есен игра ЦЗ. Другата му грешка е, че остави Ангелов след почивката, дори след слабия му мач в Бургас не трябваше да го пуска титуляр. Един Стефан Велев, ако беше влязъл в игра на почивката щеше да промени нещата. А най-голямата грешка е, че държи Данчо Милиев в отбора, а на всичкото отгоре го пуска, като титуляр от началото на пролетта.

Напълно съм съгласен с теб,ако бяхме почнали мача с Ели(вместо Милиев) и Велев(вместо Прохазка) нямаше да го загубим!!!Илиан губи втори мач тактически(след оня с грухтящите).Извода е един,ако ЛЕВСКИ иска титла, ни трябва тактически опитен тренер :idea: За играчи–какво повече от това за БГ първенството,просто няма смисъл :!: но понеже си обичаме отбора и ни е на сърцето,както един колега писа по–рано ЛЕВСКИ ДОКРАЙ–това е!

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 09 мар 2013 18:38

ralka_levskarka написа:
glarus_ds написа:
Parmalat написа:Има ранени фенове на Ботев след вандалска проява на "сините" ултраси

Фенове на Левски счупиха разделителната ограда на "клетката" на стадион "Христо Ботев". Освен това от агитката на сините полетяха ракети и бомбички към агитката на "жълто-черните".
Има ранени фенове на "жълто-черните", но няма сериозно пострадали. Оказана им е първа помощ.

Сега всичко е в ръцете на БФС. Най-малкото което Левски трябва да отнесе е лишаване от домакинство. Да видим дали тази санкция ще бъде наложена.

: http://sport.plovdiv24.bg/420508.html#ixzz2N0mWbXjA

Аз не мога да разбера защо се допускат в стадиона хора в нетрезво състояние? Докога? Влизат пияни и дрогирани... И как са ги вкарали тия ракети и т.н. Аз като влизам ме тършуват и ровят по 5 минути? Всички знаем как трябва да се спрат хулиганските прояви по стадионите, въпроса е защо не се вземат мерки?

[offtopic]Някои си завират нещата по всички дупки само заради простотията ;) , а колко са ги тършували никой не знае. Имаше мач, на който когато отидох само ме опипа една женска :mrgreen: и минах, но имаше и друг, в който в джоба ми беше намерена бомбичка и ми я взе със следните думи "много замярвате колегите" :lol:[/offtopic]

Първо, ясно се вижда как 50-на лумпени от иначе достойните и заслужаващи само уважение домакини се насочват към сектора за гости прекосявайки целия сектор В. Нормалко и при нас има изроди и зареди по 50 боклука от двете агитки стават грозни сцени и спада посещаемостта на мачовете у нас. Такива ненужни отрепки трябва да се задържат след мач и да се съдят изключително тежко още същия ден, без право на помилване и с наказание да не посещават мачове доживот. Задържането за кратко и боя в участъка само насърчава малките изродчета да мразят полицията и да си търсят повод за провокации. Трябва тежки наказания, не бой и кой от къде е.
Второ, докога ще се играе на кочини, на които в кракатата ти има отломки, с които може да се убие човек без усилие.
Трето, всеки поне малко разбиращ от футбол знае, че crazy forest е шампион на 1001%- С милиев и прохазка не ми се иска да идват евротурнирите. Спрете да гоните титли и купи. Разберете, че Левски е повече от отбор и е много по-важно да се играе мъжки, да се играе добре и най-вече трибуните да са пълни. Подкрепяйте Левски на стадиона, не се джафкайте само по форумите.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 мар 2013 18:39

Абе аз си мисля утре да изиграя мача на Берое и Лудогорец-1,червените-Черноморец-X и победа за Враца в Гоцето с едни 5лв.
Що пък заралии да не победят утре.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 09 мар 2013 18:40

zlatan написа:горе-долу час след края на мача ще дам коментара си за мача.Мъри просто имаше и малко късмет с този първи гол,но определено надигра Илиан.
Постъпката на Пелето няма смисъл да се коментира той и в Бургас си бе за гонене-нека го коментира Иво Тонев.
Ботев е силен домакин и няма нужда да се изпада в крайности-днес те се раздадоха и си заслужиха победата.
Едни невероятни фенове на домакините.Левски игра или по скоро не игра много слабо и несериозно.
Приемам загубата защото тя е на 100% и поздравявам всички фенове на Ботев.
За Левски няма да говоря днес не е тук мястото,но е факт нас ни няма в големите мачове.

А ако още веднъж чуя Илиан така да изпростее и да каже че еди кой си тренер го излъгал и това било оправдание за загубата,свалям доверието си от него.Засега съм плътно зад него и футболерите идва мач с Литекс,който е длъжен да вземе и то със сериозна игра.

Аз пък на Илиян му се дразня с това напрежение. Все сме под напрежение ние, все заради напрежението губим, все си проличало напрежението .... Това като го чуя и ми се повръща вече. Еми Илияне, нали това е част вашата работа, на треньорския щаб, да свалите напрежението и да мотивирате футболистите да играят надъхано, да играят като фаворити. Нашите и днес, и срещу Лудогорец излезнаха оакани, все едно са излезли срещу Реал Мадрид! Никаква спортна злоба, никаква борба, нас ни ритат, тъпчат бутат, не дават и 50см терен, пък ние гледкаме и се чудим... И после "напрежението си оказа влияние", "бяхме напрегнати" и т.н. Вижте другите отбори колко мотивирано играят и бързо, а ние някак флегматично, апатично подхождаме към всяка една среща. И ако имаме късмет да поведем, ок, ама вкарат ли ни и край, НАПРЕЖЕНИЕТО се усилва и хептен рухваме :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 09 мар 2013 18:41

ralka_levskarka написа:Поне твърдението, че треньор, който преди е бил наистина добър играч- няма как след това да ръководи отбора, в който е играл и да го направиш шампион. :mrgreen:

О ралке честита загуба !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 18:43

Jürgen написа:
фифи перото написа:
Jürgen написа:
фифи перото написа:Не знам с колко едър шрифт да го напиша, но не разбирате ли ,че всичко това е пародия и цирк?ЦСКА пред фалит постояно,Левски -слаб, по-слаб...Славия едва крета, Локо София-почти изпадат,Ботев Пд-изгавриха се с нЕкакъв селски ,Локо Пд-собственик кой?, Черноморец-големи надежди и нагъл собственик и до къди ги докара?Черно Море-ТИМ ли Вим ли?...Берое..Да продължавам ли? А вие си драпайте топките тука и си хабете нервите на стадиона и пред тИлИвИзУра...

Еми на мене ми пука какво става с футбола :) ! Нема да ти седа като ***** и да се правя,че нищо не е станало :geek: .

Ами щом така ще си пишем, точно като цитираното се правиш, че нищо не става в държавата и гледаш футболът да върви. :lol:
Какъв футбол в тая бандитска държава?

Тогава какво търсиш в тоя форум :shock: :shock: :shock: ?

Като нямаш какво да напишеш пишеш глупости? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 09 мар 2013 18:44

фифи перото написа:Като нямаш какво да напишеш пишеш глупости? :lol:

(GLOBAL FACEPALM) :lol: !!!!
[offtopic]За едно си прав-няма какво да си губя времето с тебе.[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 18:48

Jürgen написа:
фифи перото написа:Като нямаш какво да напишеш пишеш глупости? :lol:

(GLOBAL FACEPALM) :lol: !!!!
[offtopic]За едно си прав-няма какво да си губя времето с тебе.[/offtopic]
[offtopic]Първо разбери жена ли си или мъж и тогава изказвай мнение. :lol:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”