Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пресконференция на Бойко Борисов
За мен си беше голям цирк тая пресконференция ... влезе Бате Бойко каза прекратяваме договора с ЧЕЗ , МОЖЕ БИ ще намалим цените на тока с 8% и се почна едно плюене по бившите, че те са виновни.... Почна едно хвалене пак какво е направил. И тея жените уж организатори и главни лица от протеста, а не престанаха да хвалят Бойко и едната повтори 10 пъти, че пратила писмото 9:30 снощи и сутринта всичко било уредено, малко платена работа ми се вижда.... С една дума и без тая конференция и с нея нищо не се е променило..... 

[center]

[/center]

- Neron
- Контакти:
MoNteSo написа:Neron написа:Бойко си призна грашката със Семерджиев който е препоръчан от Трайчо Трайков и двамата вече ги няма. Аз лично очаквам положителни промени като намаляване на цената на тока и ако прокуратурата намери системни нарушения и при другите оператори да им се отнеме лиценза но без такива нарушения национализация или отнемане на лиценза ще доведе до милиарди левове неустойка.
Ма каква по-ниска цена бе човек ? За каква по-ниска цена говориш при положение, че те ще продължават да ти надписват електропреносна мрежа, ще продължават да ти пускат по-слаб волтаж, за да ти върти повече електромера !? И разбери, че протеста не е за тока, просто на народа му писна да мизерства, но това беше клечката която подпали всичко! Вчера да чу някой да говори за ТОК ? Навсякъде се скандираше ОСТАВКА! СЛЕД МАХАНЕТО НА БОРИСОВ, ТРЯБВА ОТНОВО ДА СЕ ПРЕБОРИМ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ ПРЕД НАС!
Ама тия неща Бойко ли ги е въвел че не ми е ясно? Май ги има още от времето на Кунева а? Защо след Кунева не е направено нищо а даже по-лошо подписани са неизгодни договори с ЕРПтата?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
MaRTo1233 написа:За мен си беше голям цирк тая пресконференция ... влезе Бате Бойко каза прекратяваме договора с ЧЕЗ , МОЖЕ БИ ще намалим цените на тока с 8% и се почна едно плюене по бившите, че те са виновни.... Почна едно хвалене пак какво е направил. И тея жените уж организатори и главни лица от протеста, а не престанаха да хвалят Бойко и едната повтори 10 пъти, че пратила писмото 9:30 снощи и сутринта всичко било уредено, малко платена работа ми се вижда.... С една дума и без тая конференция и с нея нищо не се е променило.....
Ще се промени нещо чак след оставката на Боко!!
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –
Твоё достоянье на все времена!
Hahaha1 написа:MaRTo1233 написа:За мен си беше голям цирк тая пресконференция ... влезе Бате Бойко каза прекратяваме договора с ЧЕЗ , МОЖЕ БИ ще намалим цените на тока с 8% и се почна едно плюене по бившите, че те са виновни.... Почна едно хвалене пак какво е направил. И тея жените уж организатори и главни лица от протеста, а не престанаха да хвалят Бойко и едната повтори 10 пъти, че пратила писмото 9:30 снощи и сутринта всичко било уредено, малко платена работа ми се вижда.... С една дума и без тая конференция и с нея нищо не се е променило.....
Я открехни кой ще промени нещо и какво?
- Red Warrior
- Контакти:
Theos написа:Red Warrior написа:Основния проблем, е че хората са бедни и не издържат. Сметките за ток бяха само капката която преля чашата. Досега никога не се е случвало 4 години подред да не се повишават доходите. Уж Бойко имал усет за нещата, но се оказа, че не така. Айде първите 2 години от мандата както и да е, но трябваше да направи всичко възможно миналата и тази година да повиши доходите поне с 10%.
Колега хората са бедни от 23 години, откри топлата вода току що!
А бе поне тока можеха да си плащат хората. Имаше някакво компенсиране на доходите. Ако се замислиш ще видиш, че е така. Сега се натрупаха нещата - замразени доходи, повишена инфлация, завишени монополни цени на енергията. Ами защо никой не пита приятеля на Бойко - Валентин Златев, защо след като цената на долара падна, а също така и международната цена на петрола, защо по нашите бензиностанции цените са скочили между 5 и 10 ст.?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Hahaha1 написа:MaRTo1233 написа:За мен си беше голям цирк тая пресконференция ... влезе Бате Бойко каза прекратяваме договора с ЧЕЗ , МОЖЕ БИ ще намалим цените на тока с 8% и се почна едно плюене по бившите, че те са виновни.... Почна едно хвалене пак какво е направил. И тея жените уж организатори и главни лица от протеста, а не престанаха да хвалят Бойко и едната повтори 10 пъти, че пратила писмото 9:30 снощи и сутринта всичко било уредено, малко платена работа ми се вижда.... С една дума и без тая конференция и с нея нищо не се е променило.....
...и идването на Серьожа,нали

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Theos написа:Hahaha1 написа:MaRTo1233 написа:За мен си беше голям цирк тая пресконференция ... влезе Бате Бойко каза прекратяваме договора с ЧЕЗ , МОЖЕ БИ ще намалим цените на тока с 8% и се почна едно плюене по бившите, че те са виновни.... Почна едно хвалене пак какво е направил. И тея жените уж организатори и главни лица от протеста, а не престанаха да хвалят Бойко и едната повтори 10 пъти, че пратила писмото 9:30 снощи и сутринта всичко било уредено, малко платена работа ми се вижда.... С една дума и без тая конференция и с нея нищо не се е променило.....
Я открехни кой ще промени нещо и какво?
Не знам кой и какво ще променя,но се видя,че Боко само ще довърши и без това съсипаната ни държавица.Мутрата вън от парламента!
Агонията продължава, но до кога само Бойко ще си реши,това вече не е правителство, от сега нататък при най малкия катаклизъм ще има протести и натиск от улицата , така не може спокойно да се управлява а и кой би искал.Казват хората да запазят спокойствие,че ние българите сме един от най спокойните и покорни народи но явно положението е такова че търпимостта и чашата е преляла,и това правителство с политика на икономии и затягане на колана( не че това е лошо, но това става ако преди това все пак си имал някакви прилични заплати и пенсии), ще обере недоволството на хората.Kaква файда че отчиташ финансова стабилност,като болшинството от народа ти е беден, и става все по беден до невъзможност да си плаща елементарни сметки, все пак политиците трябва да отчитат това че зад числата и потупванията по рамото на някой бюрократ или политик от запада,има съдби на живи хора и да не си играят така.Търпението на хората не е безкрайно,и тука клишета от рода че всеки трябва сам да решава съдбата си не важат,защото тя самата държава и политици не се е взела в ръце,какво да говорим за обикновения гражданин лутащ се всеки път, и чудещ се откъде какво може да го сюрпризират.
Red Warrior написа:Theos написа:Red Warrior написа:Основния проблем, е че хората са бедни и не издържат. Сметките за ток бяха само капката която преля чашата. Досега никога не се е случвало 4 години подред да не се повишават доходите. Уж Бойко имал усет за нещата, но се оказа, че не така. Айде първите 2 години от мандата както и да е, но трябваше да направи всичко възможно миналата и тази година да повиши доходите поне с 10%.
Колега хората са бедни от 23 години, откри топлата вода току що!
А бе поне тока можеха да си плащат хората. Имаше някакво компенсиране на доходите. Ако се замислиш ще видиш, че е така. Сега се натрупаха нещата - замразени доходи, повишена инфлация, завишени монополни цени на енергията. Ами защо никой не пита приятеля на Бойко - Валентин Златев, защо след като цената на долара падна, а също така и международната цена на петрола, защо по нашите бензиностанции цените са скочили между 5 и 10 ст.?
Не помниш ти 97 година... а и по лошо да ти кажа , едни ги изгонихме пък след 4 години ги върнаха , така ,че смешното е че сами се нанизваме на проблемите.
CTAHKO написа:Hahaha1 написа:MaRTo1233 написа:За мен си беше голям цирк тая пресконференция ... влезе Бате Бойко каза прекратяваме договора с ЧЕЗ , МОЖЕ БИ ще намалим цените на тока с 8% и се почна едно плюене по бившите, че те са виновни.... Почна едно хвалене пак какво е направил. И тея жените уж организатори и главни лица от протеста, а не престанаха да хвалят Бойко и едната повтори 10 пъти, че пратила писмото 9:30 снощи и сутринта всичко било уредено, малко платена работа ми се вижда.... С една дума и без тая конференция и с нея нищо не се е променило.....
...и идването на Серьожа,нали
Да идване на БСП и сериозно руско присъствие в България!