milen.hristov написа:blue avalanche написа:south_division написа:levski_shampion написа:http://www.youtube.com/watch?v=_zHdjYN6iHA
Литекс взимат този,а ние Стефчо Велев и Милен Василев....без коментар!
Литекс отдавна са се доказали, че купуват добри футболисти, естествено имат и те някои грешки, но такива има и в Реал М и Барселона. Ако имаш добри скаути, можеш да си намериш доста качествени футболисти в Бразилия, не знам защо Левски не използва за тази цел един Вагнер например, човека даже отбор Левски направи в Бразилия. Дока и Том дойдоха от аматьорските групи, а правиха разликата в А група, а и не само, Жо и Зе мисля от тази Сериа Б от където е и тоя, Марселиньо също. И много се дразня някой като каже предпочитам да виждам българчета, какво значение има какви са, от значения са качествата им, тези по горе някакви ли са? В Каталуня защо ли им е да гледат някакво си аржентинче, а в Мадрид някакво си португалче дето има 171мача и точно толкова голове за отбора им?
Веднага ти отговарям:защото ние не можем да си позволим ТОВА аржентинче и ТОВА португалче...
А защо в Билбао НЕ ГЛЕДАТ аржентинчета и португалчета,но ВСЕКИ мач ПЪЛНЯТ Сан Мамес?И не само го пълнят,но и се кефят!!!
а и аржентинчето е юноша на Барса
Ок, съгласен съм, че трябва да преобладават наши момчета, българи, ако може и да са юноши на Левски, обаче по цяла Европа, в далеч по развити футболно страни от нас и във 99% от отборите играят чужденци. Мисълта ми беше, че няма нищо лошо в Левски и в България да играят футболисти, като Рамос, Карвальо, Платини, Марселиньо, Шаешу, Жужу, Каядо. Именно те правят класата на първенството ни, ако може да се говори за някаква класа. Ако сега на момента от Левски си тръгнат Рамос, Карвальо, Дъстли и Пинто, как ще изглежда Левски? Въобще ще се бори ли за нещо, ако на техните места започнат да играят Попадийн, Чаворски, Тонев и Старокин?