Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот kireto2 » 08 яну 2013 21:04

helic написа:
kireto2 написа:
helic написа:според мен няма да ни изненадан с нищо утре. Убеден съм, че са в преговори с няколко чужденци, от които може и да подпишат с двама до края на трансферни прозорец, а може и да не подпишат с никой

Как може да на вярваш на г-н Батков!!! ;) Човека каза утре да чакаме новини!! :lol:

то новини ще има. Я за стадиона, я за Газпром, я за детско-юношеската школа

Ма го каза с трансферен тембър! :lol:

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 08 яну 2013 21:05

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
south_division написа:
levski_shampion написа:http://www.youtube.com/watch?v=_zHdjYN6iHA

Литекс взимат този,а ние Стефчо Велев и Милен Василев....без коментар!

Литекс отдавна са се доказали, че купуват добри футболисти, естествено имат и те някои грешки, но такива има и в Реал М и Барселона. Ако имаш добри скаути, можеш да си намериш доста качествени футболисти в Бразилия, не знам защо Левски не използва за тази цел един Вагнер например, човека даже отбор Левски направи в Бразилия. Дока и Том дойдоха от аматьорските групи, а правиха разликата в А група, а и не само, Жо и Зе мисля от тази Сериа Б от където е и тоя, Марселиньо също. И много се дразня някой като каже предпочитам да виждам българчета, какво значение има какви са, от значения са качествата им, тези по горе някакви ли са? В Каталуня защо ли им е да гледат някакво си аржентинче, а в Мадрид някакво си португалче дето има 171мача и точно толкова голове за отбора им?

Веднага ти отговарям:защото ние не можем да си позволим ТОВА аржентинче и ТОВА португалче...
А защо в Билбао НЕ ГЛЕДАТ аржентинчета и португалчета,но ВСЕКИ мач ПЪЛНЯТ Сан Мамес?И не само го пълнят,но и се кефят!!!

а и аржентинчето е юноша на Барса

Ок, съгласен съм, че трябва да преобладават наши момчета, българи, ако може и да са юноши на Левски, обаче по цяла Европа, в далеч по развити футболно страни от нас и във 99% от отборите играят чужденци. Мисълта ми беше, че няма нищо лошо в Левски и в България да играят футболисти, като Рамос, Карвальо, Платини, Марселиньо, Шаешу, Жужу, Каядо. Именно те правят класата на първенството ни, ако може да се говори за някаква класа. Ако сега на момента от Левски си тръгнат Рамос, Карвальо, Дъстли и Пинто, как ще изглежда Левски? Въобще ще се бори ли за нещо, ако на техните места започнат да играят Попадийн, Чаворски, Тонев и Старокин?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 08 яну 2013 21:19

helic написа:според мен няма да ни изненадан с нищо утре. Убеден съм, че са в преговори с няколко чужденци, от които може и да подпишат с двама до края на трансферни прозорец, а може и да не подпишат с никой

Дано вземете чеха Латка от Славия Прага.Мисля че е добър играч,а и е на 28 години няма за къде да се продава повече.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 08 яну 2013 21:48

Ей богу, защо пак не се търси плеймейкър? БижутерЯ да става кмет на Своге ли беше или на нещо си там и да взимат някой СВЕСТЕН плеймейкър. Засега попълненията са добре. Ех, да бяхме продали Гаджев....
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 яну 2013 22:38

White Fang написа:Ей богу, защо пак не се търси плеймейкър? БижутерЯ да става кмет на Своге ли беше или на нещо си там и да взимат някой СВЕСТЕН плеймейкър. Засега попълненията са добре. Ех, да бяхме продали Гаджев....

Е,Гаджев точно се разигра ти да го продаваме :lol: Изнесен по-напред направи няколко силни мача. Може той да е новия плеймейкър
110 години любов!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 08 яну 2013 22:40

Да бе, разиграл се. По дискотеките може, на терена-не. Две години се влачи като парцал. Пепел ти на клавиатурата за плеймейкърските работи.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 яну 2013 23:20

zlatan написа:santi,черешката на тортата ще бъде плеймейкъра такова е шестото ми чувство,а и не бързай с коментарите за резерви,аз не споделям твоето мнение.
Иванов спокойно може да измести Пламен,Стефан ще бъде титуляр заедно с Пелето за мое съжаление.Василев и Рамос ще са ни крилата.
Нека почакаме малко а Санти-се пак Българи искахме повечето от този форум.

Лятото пак си пишехме, че черешката на тортата ще е плеймейкъра. Вярно, че череша беше, ама изгнила.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 яну 2013 23:35

Чудя се, защо аджеба, повечето хора имат очаквания за гръмки имена? Някак е странно в зората на предстоящите мащабни ремонти да очаквате скъпи покупки :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 08 яну 2013 23:37

TristaNNN написа:Чудя се, защо аджеба, повечето хора имат очаквания за гръмки имена? Някак е странно в зората на предстоящите мащабни ремонти да очаквате скъпи покупки :?

да ти кажа, снощи в интервюто на Тонев в пред банята останах с впечатление, че въобще не му дреме каква селекция ще направи Левски и основно е хвърлил сили в стадиона
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 яну 2013 23:50

BadBoy написа:
TristaNNN написа:Чудя се, защо аджеба, повечето хора имат очаквания за гръмки имена? Някак е странно в зората на предстоящите мащабни ремонти да очаквате скъпи покупки :?

да ти кажа, снощи в интервюто на Тонев в пред банята останах с впечатление, че въобще не му дреме каква селекция ще направи Левски и основно е хвърлил сили в стадиона

Именно, все пак трябва да има някакви приоритети, дет' се вика-да вървим от голямото към по-малкото, а за Тонев реновирането на стадиона явно е фиксидея. Адмирации за вижданията, а и все пак отборът има сили да изкара и с тези играчи. Следователно, селекцията не би трябвало да е топ приоритет в момента. Каквото вземем без пари-вземем, това е положението.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”