zap_lv написа:Някой знае ли какво стана с Кевин Бру ?
http://www.francefootball.fr/#!/news/20 ... stres.html
Насочил се е към Истр от Лига 2 на Франция. Пише, че е отказал предложението на Левски.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zap_lv написа:Някой знае ли какво стана с Кевин Бру ?
amstel_beer написа:Laetitia написа:Тоя щом е оставил жена му да решава, ясно...
Когато става въпрос за пребиваване в чужбина, няма как да стане без съгласието на нежната половинка.
THE G.A.M.E написа:Аз съм спокоен, независимо дали ще направим селекция ...
Илиан поне е показал, че може да работи с играчи, които са подценявани.
Де факто, в Берое правеше от нищо-нещо.
Сега, вярно че ние сме друга бира ...
Ама както и да го гледаме, дори и понастоящем, имам предвид играчите, с които изкарахме целият изминал сезон ... Разполагаме с играчи, които са класа-две над тези от Берое.
Та всички знаем, че старозагорци играха приличен футбол през целият изминал сезон, значи това можем да го очакваме по 2 за Левски.![]()
А това ще е напълно достатъчно да сме основният фактор, поне у нас ...
santiliana написа:ИГРА, ти се шегуваш
THE G.A.M.E написа:santiliana написа:ИГРА, ти се шегуваш
Въобще не се шегувам ...
Единствено Лудогорец донякъде разполагат с по-добри играчи от нас, към момента ...![]()
"Сърцето" по-горе е описал чудесно нещата ...
Не станахме Шампиони, не защото нямахме добри играчи, а заради ...
Просто въобще и на мен не ми се зачеква отново тая тема.
THE G.A.M.E написа:konvoec написа:Не споря, че не е хубаво да се вземат много играчи наведнъж, но си оставам с мнението, че за нас е наложително, конкретно в този момент, тази година. Защото ако повечето от тези играчи останат и ако не се представим достойно в Европа, както и не вземем купа или титла, сметни, че няма да сме изградили нито отбор, нито ще сме направили чистка, нито ще сме спечелили нещо. Оставаме с един голЕм х*й в устата, както и с подигравките от ония със стадиона без тоалетни
Моето мнение е, че Левски имаше нужните играчи през изминалият сезон да е абсолютен хегемон в България !
Споменаваш онези ... Те по-добри играчи ли имаха от нас, та завършиха пред нас ?
Крайно време е да разберете, че не играчите бяха проблема ни през отминалият сезон ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта