Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Аз съм на мнение че И.Илиев трябва да остане.Писнало ми е от 5 години на сам да гледам до паузата в "А" група един треньор,а след това да е съвсем нов и нещата според мен от това куца.Идеята на Илиян е добра трябва да си остане на поста,нека си разгъне до края на сезона своите идеи.На лагера отбора ни вървеше доста добре,след това като дойдеха в България,нещата тръгнаха на зле.На мен лично ми писна да наблюдавам в Левски еднодневни треньори. Оня за по 5-6 седмици,втория за 4-5 месеца.Нека остане Илиян и да продължи да гради........
[center]
[/center]
[/center]Re: Илиан Илиев [фен тема]
evj написа:4ета мненията по горе за Ясен и се 4уда как може да сме такива неблагодарници феновете .Ясен имал Гара и Жо и какво от това Гара преди да дойде при нас имаше 5 гола, а след Левски не знам дали вкара гол в Германия.Ясен бил параван на Гонзо ,ами Гонзо нали работи и след Ясен в Левски сам защо не влезна в групите на ЛЕ.,а сега нали работи и в 4ерно Море.Ясен имал Цветков и Калво ами нали и Костов ги имаше.А знаете ли 4е Ил.Ил. никога не е попитал Ясен за ка4ествата на въпросните футболисти.А миналата пролет кой дойде да оправя бакийте без поставя никакви условия пак този подценявания Ясен.Е затова като не можем да оценим можещите кадри ,ще си правим разни анкети и други такива.
Точно коя бакия оправи Ясен, ако можеш да обясниш.
Точно след неговото идване пролетта видях може би най-жалкия Левски , който съм виждал през живота си, а аз гледам Левски много отдавна.
Пред банята:
Днес ще включим в ефир Иво Тонев, който ще разкрие последните новини около Левски. Гледайте ни по TV7!
- Joro_Barca
- Контакти:
Неправилно решение за мене ! Илиян доказа че е мишок ! Сараево , Цска , Ботев , Лудогорец , Монтана , Слаба игра в мача с Литекс ! ЗАЯВЯВАМ ГО ДНЕС ЛЕВСКИ НЯМА ДА Е ШАМПИОН С ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ !!!! САМО ЛЕВСКИ !!!!

Хайде Илияне ,имаш я пълната свобод да работиш спокойно и без напрежение .
- metodito
- Контакти:
Яската е на нивото на Илиан... добре, де малко по-добър. На Гонзо му взеха Гарата. Гара/Карвальо са двамата човека, заради които много от вас се заблуждават, че стават. Ясен имаше и Рабех да не забравяме това. Освен Жо и то във върхова форма.
Помните ли откога Владо не е опитвал тупалките си? От Ясен. Ясен повече знаеше какво е да води шампион. Докато Илиан ги задушава с обърканите си размествания. Размествания се правят при нужда, а не Владо да ходи на три позиции, Прохазка и той на три. Ели, който беше играл като краен бранител веднага го преквалифицираха в централен. Ми представете си, че сложи Дъстли като дефанзивен халф. И кво? Почваме плюем Дъстли, нали. Ами Костов, който теглеше Дарко назад? И се опитваше да играе с крила и без нападател и който явно виждаше в Йовов копие на Меси. Ами неуспеха на Цветков като реализатор заради самия Цветков ли е или защото Костов и Гонзо си нямаха елементарна идея как може да използваш един поливалентен атакуващ футболист? Сега дърпа напред Владо. И защо? Все едно Амброзини да играе на мястото на Принс Боатенг. Илиан не само, че не става. Той е вреден за клуба, понеже изгони добри футболисти, а някои от тези които докара бяха/са куци коне и следващият треньор ще трябва да взема нови играчи. Везалов, Гари и с известни уговорки Прохазка (не се знае дали всъщност момчето няма супер потенциал, а е спъван от Илиев). Защо натири Арш тоя тъпунгер? Щото го е привлякъл Гонзо, нали? Ами Симо? Поради същата причина. Добре, че Дарко се усети (ако не е бил натирен), че работата отива на зле и се махна. Илиан иска всеки футболист да играе еднакво добре на 3 поста. Решението му за капитанската лента бе улигофренско. Така се разваля съблекалня! Браво, Илиане! Сумти, мърмори си под носа, мрънка, въобще много ме разочарова. Ако в началото все си мислех, че се адаптира, то сега знам, че просто не става пича, поне не и за тим с амбициите на сините!
И така и не разбрах защо е подкрепян тоя човек така заедно с Тонев. Гонзо го емнаха от втория месец. За Кокала да не говорим! Тея дембели разполагат с комфорт от публика, медии, Батков... На какво основание???
Поздрав за Илиан:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WN6dC54Uic[/youtube]
Помните ли откога Владо не е опитвал тупалките си? От Ясен. Ясен повече знаеше какво е да води шампион. Докато Илиан ги задушава с обърканите си размествания. Размествания се правят при нужда, а не Владо да ходи на три позиции, Прохазка и той на три. Ели, който беше играл като краен бранител веднага го преквалифицираха в централен. Ми представете си, че сложи Дъстли като дефанзивен халф. И кво? Почваме плюем Дъстли, нали. Ами Костов, който теглеше Дарко назад? И се опитваше да играе с крила и без нападател и който явно виждаше в Йовов копие на Меси. Ами неуспеха на Цветков като реализатор заради самия Цветков ли е или защото Костов и Гонзо си нямаха елементарна идея как може да използваш един поливалентен атакуващ футболист? Сега дърпа напред Владо. И защо? Все едно Амброзини да играе на мястото на Принс Боатенг. Илиан не само, че не става. Той е вреден за клуба, понеже изгони добри футболисти, а някои от тези които докара бяха/са куци коне и следващият треньор ще трябва да взема нови играчи. Везалов, Гари и с известни уговорки Прохазка (не се знае дали всъщност момчето няма супер потенциал, а е спъван от Илиев). Защо натири Арш тоя тъпунгер? Щото го е привлякъл Гонзо, нали? Ами Симо? Поради същата причина. Добре, че Дарко се усети (ако не е бил натирен), че работата отива на зле и се махна. Илиан иска всеки футболист да играе еднакво добре на 3 поста. Решението му за капитанската лента бе улигофренско. Така се разваля съблекалня! Браво, Илиане! Сумти, мърмори си под носа, мрънка, въобще много ме разочарова. Ако в началото все си мислех, че се адаптира, то сега знам, че просто не става пича, поне не и за тим с амбициите на сините!
И така и не разбрах защо е подкрепян тоя човек така заедно с Тонев. Гонзо го емнаха от втория месец. За Кокала да не говорим! Тея дембели разполагат с комфорт от публика, медии, Батков... На какво основание???
Поздрав за Илиан:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9WN6dC54Uic[/youtube]
metodito написа: Ясен имаше и Рабех да не забравяме това.
Рабех си тръгна половин година преди да дойде Ясен.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Така както му викаш ти - Симо. Си играеше, когато поиска. Отишъл е и е казал, че не иска да се бори за титулярното място, и иска да бъде продаден, те не са мислели да го продадат. Ми жив и здрав да е Симо 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Слаб треньор и слаб хакатер като треньор. Не може за едни строго, а други да бъдат толерирани и да продължават да тровят настроението в съблекалнята. Дано поне Борето изрита всичката сган.
KoKu написа:Аз съм на мнение че И.Илиев трябва да остане.Писнало ми е от 5 години на сам да гледам до паузата в "А" група един треньор,а след това да е съвсем нов и нещата според мен от това куца.Идеята на Илиян е добра трябва да си остане на поста,нека си разгъне до края на сезона своите идеи.На лагера отбора ни вървеше доста добре,след това като дойдеха в България,нещата тръгнаха на зле.На мен лично ми писна да наблюдавам в Левски еднодневни треньори. Оня за по 5-6 седмици,втория за 4-5 месеца.Нека остане Илиян и да продължи да гради........
След поредния резил във Варна все още ли си на същото мнение. Още по- лошо е, че това мрънкащо страхливо човече е доволно от излагацията (и като игра и като резултат) на Тича. Още един неудачен избор за треньор на Левски. Докога?
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский