Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 мар 2012 11:38
rocknrolla написа:Avanti_Ragazzi написа:Всеки може само не и Гонзо, тоя филм вече сме го гледали 3 години. По-некадърен треньор от него не е имало в цялата ни история. Аз лично се надявам да му дойде акъла на Тонев и да доведе Наско и Мъри, като разкара тия дето 3 години само други са им виновни. Но се съмнявам много. А за И.Илиев също се съмнявам защото и той и Мъри имат едно условие Гонзо да се разкара на секундата от Левски. За да се спре отравянето и интригите в съблекалнята, които именно идват от него чрез някои футболисти.
Най-вероятно тоя некадърник пак ще го сложат за треньор и тогава каква титла, та с него дори в Европа може да не се класираме. Като му знаем треньорските умения, дано поне някой се сети за Ясен Петров ако другите треньори откажат. Поне Ясен малко разбира от футбол и може да доизкара сезона. Докато с Гонзо ще гледаме футбола от есента само дето за разлика от Костов при който нямаше футбол, но имаше победи като гост. При Гонзо ще има само загуби. Абе кво се обяснявам повече като всеки разбиращ поне малко от футбол и гледал отбора под ръководство на Гонзо само му се смее, или му се плаче!!!
А дали Ясен ще се навие , нали знаеш че на него му е пределно ясно че ако му предложат , ще е за закърпване на положението .Ясен е треньор който може да бъде оставен да работи дългосрочно с един отбор и тогава да се търсят резултати .
Абе който и да е само не и Гонзо!!! Дори някои хора ще се смеят но Вили Вуцов разбира футбола в галактически размер повече от колкото нашият инженер!!! Тонев нали е работил с Грозданов, на тоя човек колкото и да е дърт и оная му работа е повече треньор от някои други. Гонзо за мен като го знаме кво може (тоест НЕ МОЖЕ) не трябва изобщо да се споменава като вариант за тоя пост. Нито ме интересува, че е легенда на клуба, че е левскар, че е мъж с топки, нито нищо. Той е НЕКАДЪРЕН ТРЕНЬОР И НЕ РАЗБИРА АМА ГРАМ ТАЯ РАБОТА, а това е най-важното, не другите неща и качества!!!
Последна промяна от
Avanti_Ragazzi на 27 мар 2012 11:43, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]