Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот dreben23 » 22 мар 2015 12:36

Внимание, "армейци"! Инджов е бизнесмен, а не романтик за ЦСКА

Юлиян Инджов фактически още не е встъпил в ЦСКА напълно, но направи на пух и прах вероятността да се захваща с "армейците" просто от любов към клуба.

Той иска още в понеделник да вкара свои ревизори, които да видят точния размер на дълговете в акционерното дружество и чак тогава ще реши дали да поеме контрола над клуба заедно с Петър Манджуков, респективно Ивайло Манджуков. Инджов иска да знае какво е състоянието на клуба до 31 март, когато е датата за лицензите на отборите за следващия сезон - б.р.

„Преди да стана част от дружеството, ако то ми позволи, искам да направя финансово-счетоводен анализ. Ако цифритие, които се събощават в публичното пространство са верни, ще влезнем“, сподели той.

„Г-н Томов е главен акционер на клуба и остава. Като цяло мажоритарният пакет акции е заложен към мен и г-н Манджуков. За да си ги върне, трябва да плати дълга до 30 март. Очевидно няма пари да плати и няма да се възползва от тази опция. Не мога да кажа, че не желае да плати“, обясни Инджов пред ТВ7.

До 30 март Александър Томов при всички случаи остава мажоритарен собственик... ако намери на кой да продаде акциите си. "Цифрите, които се тиражират от настоящото ръководство, са едни. Ако те съвпаднат с нашата експертиза, ще се опитам да помогна на ЦСКА. Ако има разлика, не знам какво ще бъде моето решение“, коментира той.

„Единствените проблеми, които могат да възникнат, са, ако излязат много големи задължения на клуба, които аз в близко бъдеще не мога да поема и погася. Също и ако не се намерят партньори клубът ще има проблеми", сподели Инджов.

Той се надява да привлече и други бизнесмени, които обичат спорта, независимо дали са „сини“, „червени“, „зелени“.

Според мен ръководството на тъкъв клуб трябва да остане в ръцете на хора, които са склонни да дават, а не да взимат. Аз смятам да бъда такъв, ако остана“, коментира още евентуалният бос на ЦСКА и сподели, че причината за излизането на г-н Манджуков от проекта са големите разходи, които ЦСКА като футболен клуб има към момента.

"У нас няма футболен клуб, който се самоиздържа. Дори футболният клуб на Кирил Домусчиев едва ли си покрива всички разходи. Може би за последната година ще им излезе баланса. Ние давахме пари на г-н Томов, за да не разтури клуба още към края на 2014 година“, коментира още Инджов

„Нов стадион? Лично аз бих бил доволен, ако всички, които имат вземания към футболния клуб, направят споразумения и опростят една част от задълженията. Аз се ангажирам, че ако ги опростят, да инвестирам тези пари в спортната база. Разбира се, ще използвам и помощта на сдружението „ЦСКА Завинаги", добави той.

„Аз влязох малко случайно в клуба покрай г-н Манджуков. Да, ще направя каквото мога, за да го спася. Надявам се и други да го направят. Още веднъж казвам – г-н Манджуков и аз няма да си търсим парите, които сме вложили досега, ако решим да излезем“, обеща Инджов.

Относно връщането на имотите на ЦСКА очаква и държавата да помагне.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 мар 2015 13:27

"Непритежаващ" е една дума бре юначе, стига си се правил пред децата на кой знае колко грамотен и на такъв, какъвто не си. :)
[offtopic]Един елементарен юрист би следвало да изпише поне правилно думите с които борави, а ти не ставаш, приятелю, уви, не ставаш. :( Защо му се връзвате на тоя човек изобщо, юридическият му капацитет е колкото моят и вашият взети заедно, но му се връзвате на акъла. ;) То и други такива има, де да беше само той, та да ме впечатли, ама има и по-зле, само че те поне не пишат грешките по форумите ами директно в официалните документи. :) Със сигурност поназнайваш нещичко повече от нас, не отричам и мисля, че си личи. Даже смятам, че в определени моменти си полезен за всички ни, ровейки ни наготово параграфи и членове, но поне ги пиши нещата вярно, за да не ни даваш поводи за бъзик, а така остават съмненията у мен, признавам. :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 мар 2015 13:43

dreben23 написа:"Непритежаващ" е една дума бре юначе, стига си се правил пред децата на кой знае колко грамотен и на такъв, какъвто не си. :)
[offtopic]Един елементарен юрист би следвало да изпише поне правилно думите с които борави, а ти не ставаш, приятелю, уви, не ставаш. :( Защо му се връзвате на тоя човек изобщо, юридическият му капацитет е колкото моят и вашият взети заедно, но му се връзвате на акъла. ;) То и други такива има, де да беше само той, та да ме впечатли, ама има и по-зле, само че те поне не пишат грешките по форумите ами директно в официалните документи. :) Със сигурност поназнайваш нещичко повече от нас, не отричам и мисля, че си личи. Даже смятам, че в определени моменти си полезен за всички ни, ровейки ни наготово параграфи и членове, но поне ги пиши нещата вярно, за да не ни даваш поводи за бъзик, а така остават съмненията у мен, признавам. :)[/offtopic]

Всъщност една правописна грешка ли е по-важна или факта, че в официален документ, вписан в ТР, Ал. Томов е обявен като човек, който не притежава акции от клуба и не е представител на лице, което притежава акции? При положение, че не е нито притежател, нито пълномощник, как се разпорежда с акциите на клуба?
Кой и кога лъже и на кого трябва да се вярва-на Протокола от събранието, на списъка с акционерите, на медените слова Томови.
Всъщност, това е протокол от ОСА, на което е взето решение за новото ИПО, а се оказва, че има несъответствия в актуалното състояние на Ал. Томов в ЦСКА, като акционер, или представител на официалният собственик! Как Томов залага нещо, което според този протокол не притежава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2015 15:08

Инджов казва, че Томов има да му дава пари, затова ще му ги върне под формата на акции. Според мен това означава, че на новия ви собственик много не му се занимава с футбол.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2015 15:14

W84me написа:Инджов казва, че Томов има да му дава пари, затова ще му ги върне под формата на акции. Според мен това означава, че на новия ви собственик много не му се занимава с футбол.

Той да не му ги е дал да си купува кола и апартамент!Дал му ги е за ЦСКА!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 мар 2015 15:17

Кашчей написа:
dreben23 написа:"Непритежаващ" е една дума бре юначе, стига си се правил пред децата на кой знае колко грамотен и на такъв, какъвто не си. :)

Всъщност една правописна грешка ли е по-важна или факта, че в официален документ, вписан в ТР, Ал. Томов е обявен като човек, който не притежава акции от клуба и не е представител на лице, което притежава акции? При положение, че не е нито притежател, нито пълномощник, как се разпорежда с акциите на клуба?
Кой и кога лъже и на кого трябва да се вярва-на Протокола от събранието, на списъка с акционерите, на медените слова Томови.
Всъщност, това е протокол от ОСА, на което е взето решение за новото ИПО, а се оказва, че има несъответствия в актуалното състояние на Ал. Томов в ЦСКА, като акционер, или представител на официалният собственик! Как Томов залага нещо, което според този протокол не притежава?

С мерак. Като имаш доказателства за нещо незаконно подай сигнал до прокуратурата, нали така? Инак не пиши.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 мар 2015 15:18

Жалко, че Вальо Илиев и Тунчев са контузени. Жалко, че изтървахме Гъргоров и незадържахме Буш. Жалко, че разсърдихме Карата. Сега щяхме да сме първи. Лудогорец не е силен. Просто останалите са слаби. Лудогорец никога нямаше да стане шампион на България, ако ЦСКА и Левски бяха финансово стабилни. Луд късмет и нищо повече.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 мар 2015 15:21

BRF написа:
W84me написа:Инджов казва, че Томов има да му дава пари, затова ще му ги върне под формата на акции. Според мен това означава, че на новия ви собственик много не му се занимава с футбол.

Да бе, ясно,но той казва, че Томов няма как да му върне парите, затова ще вземе акциите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 мар 2015 15:21

Пак добре,че се намериха сериозни хора да се захванат с клуба и то не пръдльовци,като В.Колев и ревльото Тити.Които освен да обикалят като цигански катун из България и да просят уж за дарения за нищо друго не стават.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 мар 2015 15:51

W84me написа:
BRF написа:

Да бе, ясно,но той казва, че Томов няма как да му върне парите, затова ще вземе акциите.

Даваш на някого 50лв и той ти казва,че ако не ти ги върне до 1седмица му взимаш двата грама марихуана оставена при тебе за залог!
Ако не пушиш джойнт,ще приемеш ли марихуаната като залог?

Върни се в “Архив”