ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 28 юли 2016 23:04

baraba написа:Членът, който засяга нас, е Член 12 (Definition of licence applicant and three year rulе) - алинея 2 и алинея 3.

Нека видим алинея 2 на Член 12:
"The membership and the contractual relationship (i f any) must have lasted – at the start of the licence season – for at least three consecutive years".
По тази алинея покриваме критериите, защото търговското дружество, което стои зад клуба ни, е член на БФС от много повече от 3 години.

Най-спорната алинея е "алинея 3":
"Any change to the legal form or legal group structure of the licence applicant
(including, for example, changing its headquarters , name or club colours , or
transferring stakeholdings between different clubs) during this period in order to
facilitate its qualification on sporting merit to the detriment of the integrity of a
competition and/or its receipt of a licence is deemed as an interruption of
membership or contractual relationship (if any) within the meaning of this provision. "

На пръв прочит изглежда, че подлежим на 3 годишна забрана за участие в евротурнири - на базата на въпросната алинея 3. Обаче ключовият елемент от тази алинея е следният:
"in order to facilitate its qualification on sporting merit to the detriment of the integrity of a competition"

Преведено на практически език, това означава, че ако новосформиран клуб, който по правило трябва да започне от най-долните дивизии, се обедини с клуб от А група, и така добие право още в първата година от съществуването си да се бори за евроместа, няма да бъде допускан до състезания на УЕФА в срок от 3 години.

И сега идва черешката на тортата, която трябва да приседне в кривите гърла на всички градевци, станилйотовци, опосуми, фатмаци и останалата сволоч:
Считано от Юни 2016, всичките дотогавашни правилници на БФС са анулирани, а двете професионални дивизии (А група и Б група) са ликвидирани. На тяхно място са създадени две съвсем нови дивизии - Първа и Втора Лига, които се регулират със съвсем нова наредба, и чийто състав е попълнен на базата на лицензионни критерии. С други думи - българският професионален футбол се рестартира и започва от нулата, считано от Юни 2016, поради което нас не ни касае интерпретацията за "in order to facilitate qualification on sporting merit to the detriment of the integrity of the competition". В случая нямаме "улеснено класиране за сметка на честността на състезанието", по простата причина, че имаме новообразувана лига с новосъздадена нормативна уредба. Всички участници в нея са селектирани не по спортен, а по лицензионен признак (определени финансови и инфраструктурни критерии).

Аз знам, че сганта ще продължи да съска поне до първия ни мач догодина в Европа (дано да е в ШЛ), но се надявам поне нашите фенове да не им пригласят и да не им се връзват. :idea: А сините "капацитетчета" да си слушкат ТОЧКИ КОГА и да си плещят глупостите , на мен не ми пречат ;)

И що така тия нови наредби никъде ги няма?Още ли ги изготвят?Па и лицензи на сайта на БФС не съм видял..Нито за първа нито за втора нито за пембяна лига..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 23:14

1982 написа:
BRF написа:Заеби джуджетата!Кажи след като Инджов каза,че ще издържа ЦСКА във В група,а Черепа каза че ще прави нов клуб във А областна!Ти скочи ли да защитаваш ПФК ЦСКА АД?Това те питам!

Върни се и виж кога съм повярвал на Инджов, Манджуков или Ганчев. От ден първи още пиша, че тези хора лъжат и единствената им цел е да закрият ЦСКА. Е, видя се, че съм бил напълно прав. ;)

Верваш на Коцев ,обаче,нали сте дружки,той/тя не лъже 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 23:14

delqnski47 написа:В тоя форум армейците сте равни по права,по фенство и т.н. Не се делете,не се ''пцувайте''.В крайна сметка ние подкрепяме една обща идея.Така че не се карайте,не тролете.Аз си мисля нещо,но не искам да го казвам,за да не стане обратното. :) Затова споко пичове,налейте си един чичо Джак,пуснете си некое филмче с жената и почакайте търпеливо.

Прав си!Казана дума-хвърлен камък!Мерете си приказките!Ситуацията не е нормална за да се реагира по нормален начин!Мислете,мислете,мислете!Уважете решението на всеки един Цесекар!Кой,каквото и да реши си и е прав за него си!
От огъня на чуждата омраза
остана само пепелта
нашата любов е вечна
винаги ще има ЦСКА

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 23:18

delqnski47 написа:В тоя форум армейците сте равни по права,по фенство и т.н. Не се делете,не се ''пцувайте''.В крайна сметка ние подкрепяме една обща идея.Така че не се карайте,не тролете.Аз си мисля нещо,но не искам да го казвам,за да не стане обратното. :) Затова споко пичове,налейте си един чичо Джак,пуснете си некое филмче с жената и почакайте търпеливо.

Не е така братчед,не се заблуждавай,едни вече са бивши армейци и не подкрепят идеята,а АД-то :idea: Единия даже е твой колега :oops: За кеф на левскарите и троловете :evil:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 28 юли 2016 23:23

"ЦСКА пуска безплатно всички деца на домакинските си мачове" Това ли е уродско бе, шушумиги !?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 23:24

шивача написа:
BRF написа:
шивача написа:Аз пък къде съм те обвинил в нещо? Просто с тези декларации се насраха здраво. Пак ти казвам, не е негова работа да скача някъде,нито моя или твоя. Ние можем да сме част от нещо, което Сектор Г го организира, и което е достойно. Това е.

Шивач,ти си точен!Имам приятели в двете крайности!Аз засега не мога да преценя ,макар да клоня към -Това е ЦСКА!За себе си съм решил да ида на един мач -и каквото сърцето каже!
Яд ме е на празни приказки!Не съдя никого за нищо!Еба ни се мамата тия 8 години-без лиценз да ЕКТ,отказване в последния момент,дадена титла,треперена за всякакви видове лиценз..................................................Хората свикнаха ЦСКА да е синоним на нещо пошло,а ние бяхме за пример!Гриша Ганчев промени това и въведе ред!Представям си какви ДЕИРБИТА щяха да с Чика Бяга и едва ли щяхме да се класираме за Б група по спортни резултати при наличието на Витоша Бистрица!Сигурен съм ,че са пробвани всякакви варианти за ПФК ЦСКА!

Ти си решаваш, аз не те карам нищо. Просто на мен ми е кофти, щото съм фен от началото на 80-те и ми е гадно, че нещата приключват за мен. Аз съм готов и 20г да си гледам по селата,предпочитам го, отколкото нищо да не гледам. Иначе са направили наистина всичко възможно, но да минат на аванта ;)

Гледай си селата брато,гледай си и не се хаби!Е има едни такива „армейци“ като тебе,ше играят ужким на летището-гледай си ги 200 години,дано си жив и здрав!Не знам как можахте да се заблудите толкова ,това не ми е ясно :?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 юли 2016 23:28

Много подигравки ше отнасяте в лелеената от вас Висша лига/така тръгна/...И много бой на зеления терен.Не се заблуждавайте..Никакъв червен терор няма да има.Нито титла.Отсега залагам на такъв залог ако има...ЦСКА-София няма да е шампион.Чудя се дали и ще додрапа урода до края.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2016 23:29

Red joker написа:
шивача написа:
BRF написа:
шивача написа:Аз пък къде съм те обвинил в нещо? Просто с тези декларации се насраха здраво. Пак ти казвам, не е негова работа да скача някъде,нито моя или твоя. Ние можем да сме част от нещо, което Сектор Г го организира, и което е достойно. Това е.

Шивач,ти си точен!Имам приятели в двете крайности!Аз засега не мога да преценя ,макар да клоня към -Това е ЦСКА!За себе си съм решил да ида на един мач -и каквото сърцето каже!
Яд ме е на празни приказки!Не съдя никого за нищо!Еба ни се мамата тия 8 години-без лиценз да ЕКТ,отказване в последния момент,дадена титла,треперена за всякакви видове лиценз..................................................Хората свикнаха ЦСКА да е синоним на нещо пошло,а ние бяхме за пример!Гриша Ганчев промени това и въведе ред!Представям си какви ДЕИРБИТА щяха да с Чика Бяга и едва ли щяхме да се класираме за Б група по спортни резултати при наличието на Витоша Бистрица!Сигурен съм ,че са пробвани всякакви варианти за ПФК ЦСКА!

Ти си решаваш, аз не те карам нищо. Просто на мен ми е кофти, щото съм фен от началото на 80-те и ми е гадно, че нещата приключват за мен. Аз съм готов и 20г да си гледам по селата,предпочитам го, отколкото нищо да не гледам. Иначе са направили наистина всичко възможно, но да минат на аванта ;)

Гледай си селата брато,гледай си и не се хаби!Е има едни такива „армейци“ като тебе,ше играят ужким на летището-гледай си ги 200 години,дано си жив и здрав!Не знам как можахте да се заблудите толкова ,това не ми е ясно :?

А ти си глей купите, медалите. Важна е заплатката, готин, кретай си с нея. И като дойдат турците, отвори им, ако са по-силни, да ти е благо на дома. Па като минат руснаците, сваляй бързо феса и хващай гората, партизанин да станеш, после службичка ще има. И децата си така да научиш ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 23:29

шивача написа:
percival написа:
шивача написа:
percival написа:
шивача написа:Що пише в писмото от уефа, с което се хвалят даже от хибрида, че това е NEU OVP тим, а видиш ли, това не било вече Литекс. Ми то наистина не е Литекс, ама не е и ЦСКА!
Иначе това за новото дружество е същата гавра като с това, или почти същата :oops:

Какво предлагаш ? Да се прекрати футболната дейност ?

Предлагам да се правят акции по 4-пъти в годината, в който да събираме феновете пари и да платим дълга към нап. Реално това е големия дълг. При положение , че дълговете са към 23-4 милиона, а нап 14, остават 10. От тях има признати към инджов, манджуков, милко и трейс, това са още 5мил надолу. Все пак това е ЦСКА, има бази и фенове, не може да дойдеш от село и да искаш да ти ги подарят. Държавата можеше и по друг начин да помогне, както при говедата-изсипа им куп спонсори и така. Ако има нещо заровено скрито, да, прекратяваме с чест и достойнство.

Там е работата ,че не може да се плащаизбирателно,трябва на всички и ад-то ако Ганчевне коригира плана отива в ликвидация ,та няма за кога такива сбирки да се правят!

Ма не избирателно, просто инджов и сие си отписват дълговете, тенгариня си предоговарят, с нап на вноски, които излиза Ицето и ни казва, така и така, това е положението-събираме ги тея пари с дарения или фалираме и край. Едно е глупи да го каже друго е Ицо! Както и да е, не ми се спори днес ;)

:lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 юли 2016 23:31

Skywalker написа:"ЦСКА пуска безплатно всички деца на домакинските си мачове" Това ли е уродско бе, шушумиги !?

Не!Това е отчаян опит да им промият невинните мозъчета от сега..Че сте ЦСКА.Не го ли схващаш?

Върни се в “Архив”