ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот W84me » 28 юли 2016 22:31

Утре ще се види, че хората от агитката не подкрепят урода, голям смях ще пада в сектор Г! :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2016 22:31

percival написа:
шивача написа:Що пише в писмото от уефа, с което се хвалят даже от хибрида, че това е NEU OVP тим, а видиш ли, това не било вече Литекс. Ми то наистина не е Литекс, ама не е и ЦСКА!
Иначе това за новото дружество е същата гавра като с това, или почти същата :oops:

Какво предлагаш ? Да се прекрати футболната дейност ?

Предлагам да се правят акции по 4-пъти в годината, в който да събираме феновете пари и да платим дълга към нап. Реално това е големия дълг. При положение , че дълговете са към 23-4 милиона, а нап 14, остават 10. От тях има признати към инджов, манджуков, милко и трейс, това са още 5мил надолу. Все пак това е ЦСКА, има бази и фенове, не може да дойдеш от село и да искаш да ти ги подарят. Държавата можеше и по друг начин да помогне, както при говедата-изсипа им куп спонсори и така. Ако има нещо заровено скрито, да, прекратяваме с чест и достойнство.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юли 2016 22:33

BRF написа:
шивача написа:Що той да скача, братле? Това е работата на фракциите! А не миналата година да пишат, че няма да припознаят такъв хибрид пред цяла Бг, А СЕГА, след кешовицата да се нагъзят като ибрикчии. И това най-крайните ултраси. После що ще ви бъзикат. Даже 18-те фена на Славия утре ще ви измислят нещо по въпроса ;) Срамът ще си го носите, няма как :!:

Ми сега що скача!?Къде съм казал,че съм ОК с това!Питам за тия дето скачат ,да ми кажат миналата година направиха ли го?Щото ситуацията е идентична!Относно фенклубовете-те се ръководят от един човек!
Колкото до феновете на Славия!В момента който реша дали да приема тези промени в ЦСКА няма да ме боли к,ра за мнението на НИКОЙ!Ама НИКОЙ!Ни слависти,ни говеда,ни наши!

Да, и миналата година "скачах" срещу Ганчев, Инджов и сие. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 22:34

шивача написа:Аз пък къде съм те обвинил в нещо? Просто с тези декларации се насраха здраво. Пак ти казвам, не е негова работа да скача някъде,нито моя или твоя. Ние можем да сме част от нещо, което Сектор Г го организира, и което е достойно. Това е.

Шивач,ти си точен!Имам приятели в двете крайности!Аз засега не мога да преценя ,макар да клоня към -Това е ЦСКА!За себе си съм решил да ида на един мач -и каквото сърцето каже!
Яд ме е на празни приказки!Не съдя никого за нищо!Еба ни се мамата тия 8 години-без лиценз да ЕКТ,отказване в последния момент,дадена титла,треперена за всякакви видове лиценз..................................................Хората свикнаха ЦСКА да е синоним на нещо пошло,а ние бяхме за пример!Гриша Ганчев промени това и въведе ред!Представям си какви ДЕИРБИТА щяха да с Чика Бяга и едва ли щяхме да се класираме за Б група по спортни резултати при наличието на Витоша Бистрица!Сигурен съм ,че са пробвани всякакви варианти за ПФК ЦСКА!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 юли 2016 22:34

BRF, инджов в няколко интервюта каза, че вариант Литекс не съществува. В някой че е краен вариант. Ми за добре дошли ви лъжат. ОК ли си?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 22:35

1982 написа:
BRF написа:
шивача написа:Що той да скача, братле? Това е работата на фракциите! А не миналата година да пишат, че няма да припознаят такъв хибрид пред цяла Бг, А СЕГА, след кешовицата да се нагъзят като ибрикчии. И това най-крайните ултраси. После що ще ви бъзикат. Даже 18-те фена на Славия утре ще ви измислят нещо по въпроса ;) Срамът ще си го носите, няма как :!:

Ми сега що скача!?Къде съм казал,че съм ОК с това!Питам за тия дето скачат ,да ми кажат миналата година направиха ли го?Щото ситуацията е идентична!Относно фенклубовете-те се ръководят от един човек!
Колкото до феновете на Славия!В момента който реша дали да приема тези промени в ЦСКА няма да ме боли к,ра за мнението на НИКОЙ!Ама НИКОЙ!Ни слависти,ни говеда,ни наши!

Да, и миналата година "скачах" срещу Ганчев, Инджов и сие. ;)

И що?Инджов беше ПФК ЦСКА АД!А Божков беше да унищожи твоя Клуб!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 28 юли 2016 22:36

Кашчей написа:
Red Warrior написа:Гледахте ли Беладоната по Анал 3? :mrgreen: Като почна да лъже колко публика е имало на мача с Удинезе му приседна да се разкваси с водица. :lol:

Имаше ли пред себе си табелка с надпис "Беладона"? Как може да сте толкова кухи, Бога ми?!

:roll:

Прав си... Беладоната не е толкова ТЪП като Коцев...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 28 юли 2016 22:36

шивача написа:
percival написа:
шивача написа:Що пише в писмото от уефа, с което се хвалят даже от хибрида, че това е NEU OVP тим, а видиш ли, това не било вече Литекс. Ми то наистина не е Литекс, ама не е и ЦСКА!
Иначе това за новото дружество е същата гавра като с това, или почти същата :oops:

Какво предлагаш ? Да се прекрати футболната дейност ?

Предлагам да се правят акции по 4-пъти в годината, в който да събираме феновете пари и да платим дълга към нап. Реално това е големия дълг. При положение , че дълговете са към 23-4 милиона, а нап 14, остават 10. От тях има признати към инджов, манджуков, милко и трейс, това са още 5мил надолу. Все пак това е ЦСКА, има бази и фенове, не може да дойдеш от село и да искаш да ти ги подарят. Държавата можеше и по друг начин да помогне, както при говедата-изсипа им куп спонсори и така. Ако има нещо заровено скрито, да, прекратяваме с чест и достойнство.

Там е работата ,че не може да се плащаизбирателно,трябва на всички и ад-то ако Ганчевне коригира плана отива в ликвидация ,та няма за кога такива сбирки да се правят!
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2016 22:36

Haralampy написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:Ама вие оцветителите наистина нямате срам.Колелото така се завъртя,че няма спиране.
То за вас, ако ще човек Витоша на пл.Света Неделя да премести,пак няма да я видите.
После пак ме питайте за Андрешко или за романа на Балзак"Величие и падение на куртизанките"

Какво точно се опитваш да кажеш?

:lol:

А какво те кара да мислиш, че той "знае" ???...

:lol: :lol: :lol:

Понякога хората остават неразбрани, защото не могат да се изразяват правилно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 юли 2016 22:37

1982 написа:
BRF написа:Заеби джуджетата!Кажи след като Инджов каза,че ще издържа ЦСКА във В група,а Черепа каза че ще прави нов клуб във А областна!Ти скочи ли да защитаваш ПФК ЦСКА АД?Това те питам!

Върни се и виж кога съм повярвал на Инджов, Манджуков или Ганчев. От ден първи още пиша, че тези хора лъжат и единствената им цел е да закрият ЦСКА. Е, видя се, че съм бил напълно прав. ;)

Няма значение дали си прав!Инджов беше ПФК ЦСКА АД!Другото беше нещо ново!Скача ли срещу Черепа!?

Върни се в “Архив”