ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Припознавачите приклекнаха в храстите да по.....лучат новите указания и след час максимум почват с умните си теории! Поредно доказателство че нямат собствено мнение
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Tommi написа:Ще го напиша бавно, за да е по-разбираемо.Смяната на името, на седалището и други промени в правната форва или структурата на клуба, с цел да се постигне някакво предимство и да се улесни получаването на лиценз, е забранено. Клубът губи членството си и се третира като нов клуб. Затова УЕФА определя преименувания Литекс като нов клуб, а не защото е припознала ЦСКА.
![]()
От целия документ най-силно впечатление ми направи изречението, в което пише, че има сливане между клубове. Такова сливане всъщност няма, категорично и неуспоримо! Което означава, че във футболната централа не са се запознали добре със случая или са жестоко подведени от някого.
Че то ако има сливане не се ли получава нов клуб бе?Като Нефтохимик 1962 и Бургас..?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Старото дружество има ли право на сделки по време на несъстоятелност?
Под надзора на синдика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
icko65 написа:Tommi написа:Ще го напиша бавно, за да е по-разбираемо.Смяната на името, на седалището и други промени в правната форва или структурата на клуба, с цел да се постигне някакво предимство и да се улесни получаването на лиценз, е забранено. Клубът губи членството си и се третира като нов клуб. Затова УЕФА определя преименувания Литекс като нов клуб, а не защото е припознала ЦСКА.
![]()
От целия документ най-силно впечатление ми направи изречението, в което пише, че има сливане между клубове. Такова сливане всъщност няма, категорично и неуспоримо! Което означава, че във футболната централа не са се запознали добре със случая или са жестоко подведени от някого.
Че то ако има сливане не се ли получава нов клуб бе?Като Нефтохимик 1962 и Бургас..?
Получава се нов клуб, ама поема всички активи и пасиви на тези, които са го основали (слели са се).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- delqnski47
- Контакти:
Кво стана ся.Тия мантри Литекс - ЦСКА свършиха ли,че не разбрах. 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
icko65 написа:Tommi написа:Ще го напиша бавно, за да е по-разбираемо.Смяната на името, на седалището и други промени в правната форва или структурата на клуба, с цел да се постигне някакво предимство и да се улесни получаването на лиценз, е забранено. Клубът губи членството си и се третира като нов клуб. Затова УЕФА определя преименувания Литекс като нов клуб, а не защото е припознала ЦСКА.
![]()
Да, получава се нов клуб. Но в случая няма сливане на два клуба, а само промени в един единствен клуб. Ако се бяха слели Литекс и ЦСКА в ЦСКА-София, тогава новия клуб щеше да притежава всички активи на другите два клуба (включително и прословутата марка на ЦСКА). Но и задълженията.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Долно уйно написа:baraba написа:Аз съм го проумял и съм си съвсем спокоен , както казах , ние от ЦСКА проблеми с УЕФА , нямамеВъпреки постоянните доноси от вас и онова юридическо недоразумение г-н Точки КОГА ?
Ама то от доносници , какво друго да се очаква
Към момента е така, но следващата година ако вземете квота за ЕКТ ще имате по член 51bis (3)
Ами не няма да има такова нещо

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
1982 написа:И защо, по дяволите, ЦСКА-София кандидатства за мястото на Литекс в тази младежка ШЛ, щом не е Литекс ??!![]()
Защо Литекс не си кандидатства, само те имат това право.
Мисля ,че е крайно време да попитам тебе и такива като тебе!
Миналото лято,когато Инджов като собственик на ПФК ЦСКА АД обяви,че ще издържа Клуба във В група!И когато всички застанаха зад проекта на Божков (най-вече Офанзива чрез Емо Мегафона),вие на какво мнение бяхте!Скочихте ли срещу това,че се убива ЦСКА!?!?!?
baraba написа:Долно уйно написа:baraba написа:Аз съм го проумял и съм си съвсем спокоен , както казах , ние от ЦСКА проблеми с УЕФА , нямамеВъпреки постоянните доноси от вас и онова юридическо недоразумение г-н Точки КОГА ?
Ама то от доносници , какво друго да се очаква
Към момента е така, но следващата година ако вземете квота за ЕКТ ще имате по член 51bis (3)
Ами не няма да има такова нещоКолкото , до "капацитета" Томислав , пълни глупости пишеш моето момче , нищо общо с реалността
И за един "колебаещ" се did УЕФА си ни признава с цялата история в момента и така ще си остане
Дай да видим твоите обяснения, щом моите са глупости.
Tommi написа:Ще го напиша бавно, за да е по-разбираемо.Смяната на името, на седалището и други промени в правната форва или структурата на клуба, с цел да се постигне някакво предимство и да се улесни получаването на лиценз, е забранено. Клубът губи членството си и се третира като нов клуб. Затова УЕФА определя преименувания Литекс като нов клуб, а не защото е припознала ЦСКА.
![]()
Я кажи ти сега ,какво спортно предимство придоби ЦСКА от цялата работа ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора