Tommi написа:Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа!
Понеже си ме намесил в коментара си ще кажа, че аз с нетърпение чакам официалното ви закриване от съда, а след това изобщо не ме интересува дали ще минавате от Литекс или от някой друг.
Бат Томчо,не си показвай....рогцата тука.Гост си,дръж се прилично.
П.П. Под ''рога'' нали...като народен израз казано.''Да си показваш рогата''.Уточнение правия.