ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 28 юли 2016 18:04

Tommi написа:
Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа! :mrgreen:

Понеже си ме намесил в коментара си ще кажа, че аз с нетърпение чакам официалното ви закриване от съда, а след това изобщо не ме интересува дали ще минавате от Литекс или от някой друг. ;)

Бат Томчо,не си показвай....рогцата тука.Гост си,дръж се прилично. 8-) А и не говори за ''закривания'',защото да не споменавам какво е станало 1949 година.(27 Август...сега видях в нета.Да бъдем по точни). :mrgreen:
П.П. Под ''рога'' нали...като народен израз казано.''Да си показваш рогата''.Уточнение правия. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 28 юли 2016 18:04

Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Как се отразява на чувството ти за справедливост отдаването за "безсрочно и безвъзмездно" на стадион "Герена", трибуна кабрио с бригадирски труд, спонсорите по държавна поръчка, 6 млн. за трибуна "Мооооооци", вкарването на Делиормана по незаконен начин в "А" група, държавната субсидия на "Мариците" към Берое (Олимпик Тетевен), не плащането на задълженията на Локомотив 2016 към държавата и т.н. и т.н.?

също се отразява зле... но ако всички около мен са лоши.... трябва ли и аз да бъда като тях?.... не, благодаря.... без мен...

Трябва ли, след като всички около мен са тарикати, само аз да съм балък и ЦСКА да плати за целия криминален преход? Не благодаря!

точно защото там всички сте тарикати.... затова и държавата ви е в това състояние.... и ви управлява мутра-тарикат.... щастлива съм.... че родителите ми навреме решиха да избягат....

пп.... приятна вечер.... заболя ме главата.... а и трябва да се оправям за театъра....

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 юли 2016 18:05

Градев не пишеше ли постоянно за въпросния член от устава на УЕФА, заради който е отказано участието?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 18:10

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Как се отразява на чувството ти за справедливост отдаването за "безсрочно и безвъзмездно" на стадион "Герена", трибуна кабрио с бригадирски труд, спонсорите по държавна поръчка, 6 млн. за трибуна "Мооооооци", вкарването на Делиормана по незаконен начин в "А" група, държавната субсидия на "Мариците" към Берое (Олимпик Тетевен), не плащането на задълженията на Локомотив 2016 към държавата и т.н. и т.н.?

също се отразява зле... но ако всички около мен са лоши.... трябва ли и аз да бъда като тях?.... не, благодаря.... без мен...

Трябва ли, след като всички около мен са тарикати, само аз да съм балък и ЦСКА да плати за целия криминален преход? Не благодаря!

точно защото там всички сте тарикати.... затова и държавата ви е в това състояние.... и ви управлява мутра-тарикат.... щастлива съм.... че родителите ми навреме решиха да избягат....

пп.... приятна вечер.... заболя ме главата.... а и трябва да се оправям за театъра....

"Там" е твоя народ и "държавата ви" е твойта държава г-це! Колкото и да си щастлива, че сте избягали винаги ше си останете чужденци в Германия.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 18:17

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:

"Там" е твоя народ и "държавата ви" е твойта държава г-це! Колкото и да си щастлива, че сте избягали винаги ше си останете чужденци в Германия.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 18:24

Долно уйно написа:Градев не пишеше ли постоянно за въпросния член от устава на УЕФА, заради който е отказано участието?

Става въпрос за това:
Altering the legal form or company structure of a club to facilitate its qualification on sporting merit and/or its receipt of a
licence for a domestic league championship, to the detriment of the integrity of a sports competition, is prohibited. This includes, for example, changing the headquarters, changing the name or transferring stakeholdings between different clubs. Prohibitive decisions must be able to be examined by the Member Association’s body of appeal.

Или както пише в Наредбата за клубно лицензиране на УЕФА и БФС, промяната на името и седалището прекратява членството. Тук даже пише, че са забранени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 юли 2016 18:31

...В отговора от европейската футболна централа изрично се уточнява, че няма никаква връзка между отборите на Литекс Ловеч и ПФК ЦСКА-София...

Това за един модератор , един форумен манипулатор , един "подслушвач" , един шизофренясал бивш журналист от Топспорт и неколцина "капацитети" иззели функциите на Нострадамус предсказвайки очакван "Армагедон" от УЕФА и ФИФА ;) :mrgreen: Това най-после трябва да сложи точка , на манипулациите относно кой , кой е , според официалните институции занимаващи се с футбол :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 18:42

Tommi написа:
Долно уйно написа:Градев не пишеше ли постоянно за въпросния член от устава на УЕФА, заради който е отказано участието?

Става въпрос за това:
Altering the legal form or company structure of a club to facilitate its qualification on sporting merit and/or its receipt of a
licence for a domestic league championship, to the detriment of the integrity of a sports competition, is prohibited. This includes, for example, changing the headquarters, changing the name or transferring stakeholdings between different clubs. Prohibitive decisions must be able to be examined by the Member Association’s body of appeal.

Или както пише в Наредбата за клубно лицензиране на УЕФА и БФС, промяната на името и седалището прекратява членството. Тук даже пише, че са забранени.

Тоя чУен и някои други ,може да си ги запазите за спомен :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 28 юли 2016 18:43

шивача написа:
Cheradonna написа:http://www.cska.bg/до-медиите-11/

ДО МЕДИИТЕ

Уважаеми колеги,

Сезонните акредитации за домакинските мачове на ЦСКА за новата футболна година все още не са изработени напълно и поради тази причина утре преди мача срещу Славия ще бъдат раздадени временни карти за достъп. На фотографите ще бъдат раздадени сезонни баджове и жилетки срещу депозит от 20 лв, който ще им бъде върнат в края на сезона при предоставяне на жилетката.

Ръководството на клуба разгледа внимателно всички заявки и благодари на медиите за проявения сериозен интерес.

През изминалия сезон станахме свидетели на изключително грозна медийна война срещу нашия клуб. Ръководители, треньори, футболисти и служители бяха нападани без причина от определени медии. Всички тези нападки малко или много рефлектираха върху имиджа на клуба.

Ние вярваме, че в основата на журналистическата професия трябва да бъде желанието за представяне на точна, адекватна и обективна информация, подплатена с факти, разбира се.

Против всякакви норми на журналистическата етика е създаването на „новини”, които търсят само провокация и евтина сензация.

С оглед на гореизложените аргументи Футболен клуб ЦСКА отказва сезонна акредитация на медиите „7 дни спорт” и „Канал 3”.

Ръководството на клуба смята, че същите не отразяват реално процесите в клуба и умишлено целят да манипулират общественото мнение, за да разединят армейската общност.

Колеги, от доста време насам също така забелязваме, че в някои медии името на ЦСКА се изписва стриктно според регистрацията в търговския регистър. Очевидно е, че тази политика се прилага само и единствено към ЦСКА! Например Лудогорец не се изписва като Лудогорец 1945, Локомотив София като Локомотив 1929, Нефтохимик като Нефтохимик Бургас 1962 и т.н. примери безброй.

Затова, колеги, ви приканваме да уеднаквите стандарта си в изписването имената на футболните клубове. В противен случай, предвид тенденциозното отношение, Футболен клуб ЦСКА си запазва правото да откаже достъп до стадион „Българска армия” на определени медии!

ох така ми е кеф и други изгорели ще има,браво на ръководството. :geek:

хахаха, тва се едно са го писали от пресцентъра на Тодор Живков. Комунизма се завръща-който не е с нас, е против нас! Лозунги, безплатни рейсове, кюфтета и тн. за да е цирка пълен :lol: Повръща ми се :x

Кво значи не ни обичат,едно е да не те обича някой,друго е да пише откровени лъжи и статии тип медийна гавра!А ти щом искаш да лъжат и да се гаврят с ЦСКА ,си всичко друго но не и цесекар.Това е правилният път който не ни уважава да не се допуска до нас.Критика винаги може,но това което пишат някои "медийки" в никакъв случай не е критика.Това е положението да свикват,че българската свободия всеки да прави каквото си иска без да си носи отговорността за действията доведе до там всеки да се чуства недосегам.
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 28 юли 2016 18:49

От "Борисовата градина" не коментираха решението на УЕФА, а влязоха в конфронтация с медиите. Всекидневникът "7 дни спорт" и телевизия "Канал 3" бяха обвинени във водене на медийна война срещу клуба, заради което са им отказани акредитации за отразяване на домакинските мачове на отбора. Хората на Гриша Ганчев стигнаха дори дотам, да заплашат, че медиите, които изписват или казват пълното име на новия клуб - "ЦСКА-София", също няма да бъдат допускани на домакинските мачове, защото това ще бъде считано за тенденциозно отношение. А в писмото си до БФС, впрочем, УЕФА също нарича клуба с пълното му име.

Жалки! Смешни! Припознавачи!

Върни се в “Архив”