Маги Стралска написа:Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа!

не знам как.... не съм специалистка като някои тук.... но това което стана не е редно.... и силно наранява чувството ми за справедливост.... това е...
Как се отразява на чувството ти за справедливост отдаването за "безсрочно и безвъзмездно" на стадион "Герена", трибуна кабрио с бригадирски труд, спонсорите по държавна поръчка, 6 млн. за трибуна "Мооооооци", вкарването на Делиормана по незаконен начин в "А" група, държавната субсидия на "Мариците" към Берое (Олимпик Тетевен), не плащането на задълженията на Локомотив 2016 към държавата и т.н. и т.н.?