ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 17:46

Ozzimozzi написа:
От УЕФА обясниха в официално писмо до изпълнителния директор на БФС Борислав Попов защо не разрешават юношеския отбор на ПФК Литекс да участва в Младежката Шампионска лига като ПФК ЦСКА-София. Според хората от европейската футболна централа ЦСКА-София е различен клуб от Литекс. До 5-и август от българска страна трябва да бъдат подадени документите на заместника на "люляците" в надпреварата. Това трябва да бъде юношеският тим на Левски, който загуби с 0:1 срещу Литекс във финала за Купата на БФС.

http://www.sportal.bg/news.php?news=616143

От писмото става ясно, че хората във футболната централа не са съвсем наясно с казуса, което е добра новина за припознавачите. :lol: В цялата схема няма сливане с друг клуб (както пише), от което следва, че няма създаване на нов клуб.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2016 17:46

W84me написа:
Ozzimozzi написа:
От УЕФА обясниха в официално писмо до изпълнителния директор на БФС Борислав Попов защо не разрешават юношеския отбор на ПФК Литекс да участва в Младежката Шампионска лига като ПФК ЦСКА-София. Според хората от европейската футболна централа ЦСКА-София е различен клуб от Литекс. До 5-и август от българска страна трябва да бъдат подадени документите на заместника на "люляците" в надпреварата. Това трябва да бъде юношеският тим на Левски, който загуби с 0:1 срещу Литекс във финала за Купата на БФС.

Много правилно изказване, затова сега ЦСКА - СОФИЯ ще почива 3 години от евротурнири.

Мечтан си ! Мечтите са безплатни .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 17:46

Маги Стралска написа:
Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа! :mrgreen:

не знам как.... не съм специалистка като някои тук.... но това което стана не е редно.... и силно наранява чувството ми за справедливост.... това е...

Как се отразява на чувството ти за справедливост отдаването за "безсрочно и безвъзмездно" на стадион "Герена", трибуна кабрио с бригадирски труд, спонсорите по държавна поръчка, 6 млн. за трибуна "Мооооооци", вкарването на Делиормана по незаконен начин в "А" група, държавната субсидия на "Мариците" към Берое (Олимпик Тетевен), не плащането на задълженията на Локомотив 2016 към държавата и т.н. и т.н.?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 17:47

Tommi написа:
Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа! :mrgreen:

Понеже си ме намесил в коментара си ще кажа, че аз с нетърпение чакам официалното ви закриване от съда, а след това изобщо не ме интересува дали ще минавате от Литекс или от някой друг. ;)

А нас въобще не ни интересува твоето(вашето)мнение ;) :idea: Между другото още чакаме да ни покаже някой Указа ,с който сме създадени през 1948-ма :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 юли 2016 17:50

W84me написа:
Ozzimozzi написа:

Много правилно изказване, затова сега ЦСКА - СОФИЯ ще почива 3 години от евротурнири.

Мечтан си ! Мечтите са безплатни .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 17:50

Ozzimozzi написа:

От писмото става ясно, че хората във футболната централа не са съвсем наясно с казуса, което е добра новина за припознавачите. :lol: В цялата схема няма сливане с друг клуб (както пише), от което следва, че няма създаване на нов клуб.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 28 юли 2016 17:50

Red Warrior написа:Как се отразява на чувството ти за справедливост отдаването за "безсрочно и безвъзмездно" на стадион "Герена", трибуна кабрио с бригадирски труд, спонсорите по държавна поръчка, 6 млн. за трибуна "Мооооооци", вкарването на Делиормана по незаконен начин в "А" група, държавната субсидия на "Мариците" към Берое (Олимпик Тетевен), не плащането на задълженията на Локомотив 2016 към държавата и т.н. и т.н.?

също се отразява зле... но ако всички около мен са лоши.... трябва ли и аз да бъда като тях?.... не, благодаря.... без мен...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 17:54

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Как се отразява на чувството ти за справедливост отдаването за "безсрочно и безвъзмездно" на стадион "Герена", трибуна кабрио с бригадирски труд, спонсорите по държавна поръчка, 6 млн. за трибуна "Мооооооци", вкарването на Делиормана по незаконен начин в "А" група, държавната субсидия на "Мариците" към Берое (Олимпик Тетевен), не плащането на задълженията на Локомотив 2016 към държавата и т.н. и т.н.?

също се отразява зле... но ако всички около мен са лоши.... трябва ли и аз да бъда като тях?.... не, благодаря.... без мен...

Трябва ли, след като всички около мен са тарикати, само аз да съм балък и ЦСКА да плати за целия криминален преход? Не благодаря!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 юли 2016 17:54

W84me написа:
Ozzimozzi написа:

Щото па вие ше се преуморите-Секса още не почнал,а вие свършихте :twisted: :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 28 юли 2016 17:56

UEFA го наби ръбест с брадавици на озеленители . подуенци и всякаква измет .
Черно на бяло , Летекс не е ЦСКА , нещо което е ясно отдавна . :P
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Архив”