ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 17:23

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Гробокопачите си мислят, че от Подуяне ще им дадат орден за храброст, но освен букаке друго няма да получат от тях.

отвратена съм от начина по който стана подмяната.... това е.... не ме интересуват ордени.... сигурна съм че теб също не те интересуват....

Виж сега - аз бях за оздравяване докато имаше шанс, защото докато имаше такава възможност - това беше ЦСКА. За мен може да има само един ЦСКА. След като старото дружество е в мозъчна смърт, значи единственото дружество ЦСКА практикуващо спортна дейност и играещо на "Армията" е ЦСКА. Отново казвам - ЦСКА е идея! ЦСКА е радост и тъга. Бирата с приятели на "Ариана", вековните дървета на пост пред стадиона. Ехото от скандиращи фенове след победа в Европа, което се чува докато се оттегля публиката по тъмните алеи на "Борисовата градина". Това е ЦСКА!

добре.... може да не съм съгласна с мнението ти... но не отричам правото ти да го защитаваш.... :)

Не съм съгласен с вашето мнение, но ще се боря с всички сили да можете свободно да го споделяте

Уинстън Чърчил

Всъщност това е мисъл на Волтер. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 28 юли 2016 17:24

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:Гробокопачите си мислят, че от Подуяне ще им дадат орден за храброст, но освен букаке друго няма да получат от тях.

отвратена съм от начина по който стана подмяната.... това е.... не ме интересуват ордени.... сигурна съм че теб също не те интересуват....

Ние ще сме там. След края на мача ще поздравим нашите, ще пеем песни за ЦСКА.
И Сашо Бранеков ще поздравим от благодарност за миналия сезон, а и той ще поздрави нас. Каква подмяна, та ние сме си там откакто е създаден ЦСКА?! След мен съм сигурен, че и други ще са там...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юли 2016 17:30

Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа! :mrgreen:

Понеже си ме намесил в коментара си ще кажа, че аз с нетърпение чакам официалното ви закриване от съда, а след това изобщо не ме интересува дали ще минавате от Литекс или от някой друг. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 юли 2016 17:31

Red Warrior написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
Почват да вадят бг отбори от ЕКТ ....и дребно събитие , абе я да закрият целия футбол и да благодарим на Баце и това е !!!!
Те сами се вадят като не играят нищо....ей затова ЦСКА по най -бързият начин трябва да върне реномето на България в Европа

Това е Литекс бре , чекай нови хабери от УЕФА по тая тема ....

Ако това е Литекс, къде е ЦСКА?

На гробищата..Чака спускане на ковчега.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 17:33

Tommi написа:
Yan_Bibiyan написа:Не ти харесва. Добре, а как трябваше да стане? Опитаха с дъщерно АД, но Божков и синдичката решиха, че това им е проблем и се постараха. Може би трябваше този сезон да не практикуваме футбол, за да бъдат доволни някои, защото АД-то нямаше да се вмести в сроковете и е публична тайна, че БФС нямаше да му дадат лиценз за Б, но им даваха отлагания, за да не им скокнат такива като теб, че са ги отрязали набързо? Предполагам очакваше да играем пак във В група за кеф на Кашчеевци и Томита и да си вземем подкова, заешка лапа, че и да стискаме палци догодина да не ни спъват? Как го виждаш ти този идеален начин при невъзможност за оздравяване (и не ми излизай като Донка с твърдения, че е сериозно да се надяваме на 30 години разсрочване на вземанията към НАП, каквито Горанов няма право да даде и после щяхме да четем как министърът ощетил държавата)? Целият съм в слух! Впечатли ме като една бъдеща магистърка на защита на дипломната си работа! :mrgreen:

Понеже си ме намесил в коментара си ще кажа, че аз с нетърпение чакам официалното ви закриване от съда, а след това изобщо не ме интересува дали ще минавате от Литекс или от някой друг. ;)

Бъди спокоен! Не само ти го чакаш, както се вижда. :roll:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 17:34

icko65 написа:
Red Warrior написа:
Beladona написа:
soilwork написа:
Beladona написа:
Почват да вадят бг отбори от ЕКТ ....и дребно събитие , абе я да закрият целия футбол и да благодарим на Баце и това е !!!!
Те сами се вадят като не играят нищо....ей затова ЦСКА по най -бързият начин трябва да върне реномето на България в Европа

Това е Литекс бре , чекай нови хабери от УЕФА по тая тема ....

Ако това е Литекс, къде е ЦСКА?

На гробищата..Чака спускане на ковчега.

Ще ти се! :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 юли 2016 17:35

От УЕФА обясниха в официално писмо до изпълнителния директор на БФС Борислав Попов защо не разрешават юношеския отбор на ПФК Литекс да участва в Младежката Шампионска лига като ПФК ЦСКА-София. Според хората от европейската футболна централа ЦСКА-София е различен клуб от Литекс. До 5-и август от българска страна трябва да бъдат подадени документите на заместника на "люляците" в надпреварата. Това трябва да бъде юношеският тим на Левски, който загуби с 0:1 срещу Литекс във финала за Купата на БФС.

http://www.sportal.bg/news.php?news=616143
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 юли 2016 17:41

Ozzimozzi написа:
От УЕФА обясниха в официално писмо до изпълнителния директор на БФС Борислав Попов защо не разрешават юношеския отбор на ПФК Литекс да участва в Младежката Шампионска лига като ПФК ЦСКА-София. Според хората от европейската футболна централа ЦСКА-София е различен клуб от Литекс. До 5-и август от българска страна трябва да бъдат подадени документите на заместника на "люляците" в надпреварата. Това трябва да бъде юношеският тим на Левски, който загуби с 0:1 срещу Литекс във финала за Купата на БФС.

http://www.sportal.bg/news.php?news=616143

Много правилно изказване, затова сега ЦСКА - СОФИЯ ще почива 3 години от евротурнири.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 28 юли 2016 17:41

не знам как.... не съм специалистка като някои тук.... но това което стана не е редно.... и силно наранява чувството ми за справедливост.... това е...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 юли 2016 17:41

Като слушам радио "Левски" май ще са следващите, на които ще им се забрани достъп до "Армията". :mrgreen:

Върни се в “Архив”