Маги Стралска написа:Red Warrior написа:Маги Стралска написа:Red Warrior написа:Гробокопачите си мислят, че от Подуяне ще им дадат орден за храброст, но освен букаке друго няма да получат от тях.
отвратена съм от начина по който стана подмяната.... това е.... не ме интересуват ордени.... сигурна съм че теб също не те интересуват....
Виж сега - аз бях за оздравяване докато имаше шанс, защото докато имаше такава възможност - това беше ЦСКА. За мен може да има само един ЦСКА. След като старото дружество е в мозъчна смърт, значи единственото дружество ЦСКА практикуващо спортна дейност и играещо на "Армията" е ЦСКА. Отново казвам - ЦСКА е идея! ЦСКА е радост и тъга. Бирата с приятели на "Ариана", вековните дървета на пост пред стадиона. Ехото от скандиращи фенове след победа в Европа, което се чува докато се оттегля публиката по тъмните алеи на "Борисовата градина". Това е ЦСКА!
добре.... може да не съм съгласна с мнението ти... но не отричам правото ти да го защитаваш....
Не съм съгласен с вашето мнение, но ще се боря с всички сили да можете свободно да го споделяте
Уинстън Чърчил
Всъщност това е мисъл на Волтер.