Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот Fallen_Angel » 14 май 2009 18:02

kupo написа:ейнджъл отговори ми на някой пука ли му изобщо какво става в тая държава??? или всеки си гледа интереса защото мандата е 4 години само.

L'estate - c'est nous.

На никой не му пука, защото ни го набиват в главите от десетилетия. Защото като не ни пука за т.нар "държава", т.нар. "държавници" си правят каквото искат. Ние берем гъби, изнасяме се в чужбина, оставяме сиганите и бабичките да гласуват, и после ни е виновна пак тази мащеха - "държавата". Промяната трябва да тръгне от нас самите, и то не поотделно, а на групи. След партиите другите големи групи са феновете.

Затова и толкова целенасочена се зомбира обществото, особено последните 20 години, че феновете са "лумпени", "убийци", "наркомани" и всякакви, каквито журналята измислят.

Виждаш ли, че още има хора, които ни обясняват, че само "плюем и мятаме бомбички". Защото така ни представят. Защото мирните протести не са интересни, а и дори са вредни - току-виж раята види, че можело и без партии... А за концерта - направо немислимо си е да се презентира на ниво. Това ще означава, че имало държава и отвъд Вакарел, и че в тази "чужбина" имало и потенциал за промени.

Феновете си имат сайтове примери много. Обаче няма един сайт, който да обединява фенските неща на едно. Не като форум само, а директно като пълнокръвен сайт, с новини, категории, галерии, видеосекции, анкети, коментари, календар на събитията...

Защото да си фен не е само в неделя следобед да си сложиш фанелката, да отидеш да покрещиш на стадиона и после да забравиш...

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Мнениеот bismarck » 14 май 2009 19:08

Момчета,аз предлагам да не го вадим а да изчакаме,защото можем да вземем този мач и другия домакински и ще останем.Ама ако решим все пак да го вадим съм сигурен че дори и да ни изхвърлят при аматьорите, БОТЕВ ПЛОВДИВ бързо ще се завърне в елита защото много влиятелни хора го обичат и няма да позволят да се лутаме из долните дивизий.Ако все пак това ще е цената която ще платим само и само да се оттървем от бряговския селянин аз съм съгласен.Но все пак ми се иска да изчакаме защото имаме нашия шанс.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 14 май 2009 20:26

Да , ще се върнем в елита , но отново със Христолов....
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

samobotev
Контакти:

Re: Как Христолов налапа Ботев

Мнениеот samobotev » 14 май 2009 20:46

Ами как коя страната на един тъп,прост и мазен буфер естествено :D :P

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Селския пак се изпусна нещо...

Мнениеот Abbiati » 14 май 2009 21:13

моряка написа:Не съда,боя ще оправи Селския!

АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: Селския пак се изпусна нещо...

Мнениеот terro » 14 май 2009 23:02

Abbiati написа:
моряка написа:Не съда,боя ще оправи Селския!

АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ!!!

Ако и този съд го оправдае, ще вземе правосъдието в ръцете си. Тогава..................
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 май 2009 23:09

христоловистите да мълчат, като останем какво? Догодина пак да се чудим как ще оставаме и да ни е срам от мачовете ли? Трудно ще ни разберат другите, защото не са преживели този кошмар, затова в техните очи ще сме винаги лумпените и дрогираните. Искам да ви кажа, че съм свещеник и не смятам, че съм лумпен, а само искам да се боря за една от човешките ценности - свободата.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 14 май 2009 23:32

На мем ли ще кажеш Христоловист ? Ти присъства ли на всички протести ?! Знаеш ли каде и какво съм правил ?! Мислиш ли , че на мен не ми е болно бе ?!Мислиш ли , че и на мен не ми се реве като гледам кво става ?! Къв си ти да ме наречеш христоловист ?Ти мислиш ли като пишеш въобще? Или просто действаш без да мислиш , казват ти давай да нахлуваме и ти без да знаеш защо и до какво ще доведе това нахлуваш ? Тва ли искаш ? Ами тогава ае със здраве , нахлувай на терена да вадиш отбора да видим какво ще стане.

Но ако случайно решиш да помислиш малко може и да разбереш , че ваденето на отбора няма да помогне с НИЩО!
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 15 май 2009 00:07

Поддържам мнението на тези, които мислят, че ваденето на отбора няма да доведе до решение на проблема. Искам да допълня казаното основно от "portokal".
1. Несериозни са твърденията, че "за отбор от А-група има данъчни и/или други облекчения от държавата", връзвам бас със всеки, който го твърди това и ми покаже член от закон или наредба доказващо това невярно твърдение.
2.Поради това, че в ЗАКОН ЗА БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВНОТО ОБЩЕСТВЕНО ОСИГУРЯВАНЕ ЗА 2009 Г. е определен минимален осигурителен доход за професията футболист за А-група 700лв. и за Б-група-400лв., дори да осигурява футболистите на минимума /както е в 99% от професионалните отбори в България/, разходите за осигуровки и ДОД, трудно биха се покрили от парите от ТВ права.
Във "В-група" приходите ще паднат, но разходите, ще паднат в пъти повече и вероятността да има сделка ще клони към нула.
Може и мен да определите за Христоловист, но аз съм твърд противник на Селския приблизително от 10 години и съм правил доста неща в борбата с него, който ме познава, а това са доста хора знаят, какво имам впредвид, но това не значи, че подкрепям действия, за които съм твърдо убеден, че не само няма да доведат до положителен резултат, а ще навредят и то много.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 15 май 2009 00:09

Да и аз мразя христолов и помагам с каквото мога в борбата , но бях обявен за христоловист....
Katochimoto!

Върни се в “Архив”