Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот L_Messi » 13 апр 2009 20:57

INZAGHI_99 написа:
Има и друг вариант- Аз него искам Най-много - Вячеслав Грозни( аз все още съм доста млад, но достатъчно голям бях когато той ни водеше) - за мен Левски игра най- атрактивният и нападателен футбол при него, на МАЧА С кръвният враг 2:0 ги бихме никога няма да забравя какво истинско ЗАБАВЛЕНИЕ И КАКВА КРАСОТА ИМАШЕ ВЪВ ФУТБОЛА ИЗПОВЯДВАЩ ЛЕВСКИ!

Е аз пък искам Франк Рийкард ;)
Айде давайте по-реални предложения поне.
Как виждаш Грозни да зареже добре платената си и доста успешна работа в Терек и да дойде в Левски за стотинките на Батков :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот mike28 » 13 апр 2009 20:59

@ Keanu^Reeves
Миличък, мога ли да попитам на колко години си? Уж следиш темата, уж ми четеш мненията и накрая пак нищо не си разбрал.
Благодаря, че ме светна, че г-н Батков определя кой е треньор на Левски,аз все си мислех, че аз съм човека, който ще казва " кой да кара влака" :lol:

Темата съм я пуснал, като просто съм копирал статиите и съм дал линк за това, ама кой да види. Не съм си и помислял, дори за секунда, че собственика на ФК Левски 1914 ще смени Емил Велев, обаче ако не си забелязал, това тук е форум, място , където феновете се събират, обсъждат нещата и в крайна сметка си изказват личното мнение. Аз многократно в този форум съм заявявал, че от футбол не разбирам, не съм си крил никога, че съм лаик в тази област, ама за сметка на това- разбирачи тук- колкото щеш- с лопата да ги ринеш.

Ако си беше направил труда да четеш както трябва, а не както ти изнася, щеше да забележиш, че говоря и за Гочето и за Любчо Петрович, от тях имам само добри спомени.
Не ми говори за Левски, сякаш е някакъв велик европейски гранд, виждал съм много смешни треньори за последните 20 години, като почнеш от Павел Панов, минеш през Мишо Вълчев, Г. Тодоров, Абрамчик, Вуцов и завършим с Кокала. Ако смяташ, че Дуци е по-лош треньор от тях- да имаш да вземаш.

Относно Мъри- престанете вече с хленченето по него. Да, направи невероятни неща и ни донесе много радост, факт който ще си остане завинаги. Обаче вчерашния мач с Черноморец отново лъсна единствения му, но за сметка на това голям недостатък- страшно е праволинеен, вече 5 година кара с тази тактика, а се вижда, че вече с нея не върви. Станимир Стоилов си има сериозна работа в добър клуб, където получава отлична за нашите стандарти работа. Там не вярвам да му се месят, има пълната свобода и може само да се развива. Малко са интелигентните треньори като него в нашето първенство и това му го признават всички- и врагове и приятели. Аз не вярвам докато е адвокатчето президент на сините, Мъри да се върне, достатъчно е умен, за да не се унижава дотолкова. Когато той си прецени, ще се върне начело на сините, нека преди това докаже и с друг отбор, че успехите му не са били случайни или плод на късмет.
Това е, остани си със здраве.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот Кашчей » 13 апр 2009 21:00

L_Messi написа:
Кашчей написа:Има ли мач, в който не сте победили и да не е виновен съдията?Поне един-едничък ми спомени.Вие сте такива гевреци в момента, от които само дупката е останала, ама се съдиите ви виновни бе, мамамустара.Кога ви подпират като Кулата в Пиза, тогава са готини, нали?Сега загубихте един мач и то от отбор, който играе великолепно от началото на сезона, ама пак някой друг ви е крив.Чакам съобщение, че Камбуров е обявен за враг на народа и трябва да бъде съден, задето си е позволил да вкара 3 гола на "Левски", които са абонирани да не губят и, ако загубят, правят рекламация тутакси.

Мисля че ясно казах, че в мача с Локото бяхме трагични. Къде съм писал, че съдията е виновен?Ти да не би да не можеш да четеш или пък имаш развинтено въображение?

Да, пишеш го, вярно е!Както и пишеш, че "Локо"-то са дошли със съдията си...точно пък на "Г.Аспарухов"-как ли пък не!

Евентуална застраховка един вид....ако не бяхте толкова трагични пак съдията щеше да ви е виновен.Той пак е виновен де, защото не е дал нарушение за посягане 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Какво е това ново чудо в Левски?

Мнениеот garfild8 » 13 апр 2009 21:15

R4nd написа:Абе Гошо, ще подари топката нарочно да ни вкарат гол, отивайте на лекар всичките.

Щом скачате срещу най-свестния си и кадърен играч,вие наистина копаете дъното и не сте за лекар,а за лудница директно без право на излизане.Добрия вратар е половин отбор,но Гошо Петков е цял отбор.АКО НЕ Е ТОЙ ДА ВИ СПАСЯВА сега щяхте да сте на седмо или осмо място.Един читав има в отбора ви(вкл. ръководството) и скачате срещу него.На всеки може да се случи лош ден и слаб мач.
Само Черно море.

Потребителски аватар
lpdfen

Re: ИСТИНАТА ЗА ВЕЛЕВ (КОКАЛА)

Мнениеот lpdfen » 13 апр 2009 21:28

DrAvalanche написа:Разбирам че всички много ни боли, но хайде да не прекаляваме с глупостите. Не може да кажеш за човек играл 18 години професионален футбол, а след това още 10 готини изкарал като треньор и помощник треньор, че не разбира нищо от футбол.

Абе човече,той е толкова самовлюбен ,че не може да приеме никакъв съвет или урок от никой,затова ще тъпчи цял живот на едно място.Това неговото самочувствие ,го няма никъде ,виж как говори за Симонович само.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 13 апр 2009 21:44

simeon tzanev написа:Жилина - Левски
Прилично 1-во полувреме, въпреки, че нивото на Жилина е като на Ботев (Пд) или Беласица от АФГ.
Незнайно защо при резултат 1:1 отборът беше върнат назад да брани резултатът, вместо да се търси победа и почти сигурно класиране. Пак изобилстване на тактически грешки и стартов състав.

Е стига де, Жилина са доста по-добри от повечето БГ отбори.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот bigbonusprize » 13 апр 2009 21:49

На какво нещо се натъкнах... За съжеление е на латиница, но ако е вярно това, което някакъв човек на име Валентин Маринчев е написал, то аз съм много сериозно притеснен!!!

4. - 14:51 - Това с Хаздай е самоубийство!!!!
От: Маринчев Валентин
Познавам ФК\"Левски\" от години. И двамата ми снма играеха във формациите на дружеството. Не беше лошо като се сравнява с това което става в другите отбори. Единия ми син се отказа по-рано поради лошо отношение на тренйора. Дригият, по-големият остана и нещата вървяха добре. Неочаквано Бисер Хаздай стана тренйор и.....всичко изглеждаше добре. Настана време за договори с клуба. И както големий син беше определян за надежда, изведнъж без причина отношението на Б.Хаздай се промени. Някъде около 6 месеца преди да завърши в жънушеската формация. Започнаха обиди, незачитане, подигравки, унижение и ..необяснимо лошо отношение. В чудо се видях докато не разбрах, че БИСЕР ХАЗДАЙ постъпва така шората които не МУ ДАВАТ ПАРИ за да промотира децата им. Това си е негова стара черта и е известна в клува \"Левски\". Какво ли не се изписа за него, за това, че е психически с проблеми, с лошо семейство, неуравновесен и корумпиран. Така и със сина ми не стана нищо, отдавна е студент и не се занимава с футбол. И се оказа, че Бисер Хаздай и Емил Велев са близки и по бизнес и по разбирания и по уреждане, разбирай получаване на пари, по начин които най-малко е морален. Знаете ли колко таланта е унищожил Хаздай???? Брой нямат момчетата с качества но с родители нямащи или не искащи да дават пари??? Тази атмосвера е добре известна и на Наско Сираков. Не се направи нищо!!! Продължава да се издига кандатурата му за щаба на Левски в които Б.Хаздай риябва да има своето място. Този човек няма място в спортните среди изобщо!!!! Него не го интересуват футболистите, интересува го как и колко пари ще се изкарат от пределен футболист, с плащане от родителите или други начини. А с Велев си я обш бизнес, Еврейски търсити идват в БГ и се организират чрез тиях. Емил Велев е женен за еврейка и ДЕЛОВИТЕ им отношения не са от вчера.
Жал ми беше з лЕВСКИ ПРИ ИГРАТА НА гЕРЕНА С лОКОМОТИВ - пЛОВДИВ.кАКВО ИСКАТЕ ОТ ЕДИН ОТБОР В КОИТО СЕЛЕКЦИЯТА Е НА БАЗАТА КОЙ КОЛКО ЩЕ ВЗЕМЕ ПРИ ТРАНСФЕРА???? нЯМА КОЛЕКТИВ, ОМРАЗА, ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ И ТОВА МИ БИЛО ..ГРАНД!?!?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 апр 2009 21:51

Само да помоля чорбарите да не дават мнение за треньора на Левски.
Хайде да не плачем на чужд гроб, моля Ви. Гледайте си отбора и по-точно гледайте как ще завърши Сливен в текущия кръг за да Ви е опечена работата за следващия мач.

За Велев... след този резултат с Локо Сф е ясно, че не е треньора за Левски в момента. Може и да има качества, но в момента няма такива за да води отбор като Левски. Аз имах надежди в него, но нищо..... провал. Локо Сф сигурно още 50 години няма да ни бие с 3 гола на Герена. Но... тук има едно голямо НО. Задайте си въпрос що за играчи имаме щом правим такива резили срещу отборчета като Локо... да не се връщам по-назад за резилите в евротурнирите. Извинете ме, но дори с треньор случайно хваната жена от улицата или мъж, който не отбира нищо от футбол не трябва да падаме от Локо Сф с 3:0 на Герена. Просто това са мърди. И не трябва феновете да скандират само на Велев К***О а и на всички безсрамници дето носят сини скипи. Я си спомнете как изглеждаше Жоро Христов преди да дойде в Левски... едно скромно момченце, поне с 5-6 кг. по леко, много пъргав и играещ със страхотно желание и хъс... сега едва се движи по терена Много бавен и муден. Не може да вкара във вратата на Черно море при идеална топка на дузпата! Резил! Това не са играчи за Левски! Дойдат ли в Левски се променят. Няма дисциплина в отбора. Трябва да дойде треньор, който да наложи желязна дисциплина. Издъни ли се някой, като например да шофира пиян или да бъде засечен по дискотеки в късните часове - глоба всичките заплати, които е получил от клуба до момента!
Приятели може и да Ви е смешно, знам, че това не са много нормални методи, но с такива "мърди" това е положението. И пак повтарям НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е САМО В ТРЕНЬОРА...!!!
А за Батков не ми се подхваща темата въобще... още като го видях лятото как си изми ръцете с отстраняването на Вуцов ми стана ясно що за човек е....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Дузпи срещу левски и цска

Мнениеот защо » 13 апр 2009 21:54

Може ли малко да разширя темата? Кажете за дузпи срещу Ман Юн на Олд Трафорд, Реал М на Бернабеу, Интер на Сан Сиро...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот DrAvalanche » 13 апр 2009 21:57

...ако е вярно...един човек...ако луната влезе в цикъла на Марс, когато излиза от влиянието на Венера, която пък влиза във влиянието на Сатулн...на латиница и с много грешки, как не ти дожаля да мъчиш народа тук?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”