Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Ще вадим ли отбора?
Ейййй канарчо пак ме насоли едно хубаво.......
- PLOVDIV PEE 1912
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ейййй канарчо пак ме насоли едно хубаво.......
п.п. респект Асене
athom написа:Това че съм си ги спестил ми е ясно.
Просто от 2 години насам драмата ми стана интересна.
Но това че са още повече само говори лошо за феновете на Ботев.
Отстрани погледнато изглежда като "Селю си свирка, феновете на Ботев си джафкат "там някъде".
И това го пиша без каквито и да било лоши или подигравателни чувства към въпросните фенове.
Така може да си го кълнете докато не почине от старост Селю...после сигурно ще се носят легенди как "дългогодишната борба е дала най накрая резултат".
Явно си доста далеч от всички действия на феновете по войната със селския!Един съвет ако може!!!Не си пъхай гагата като си недостатъчно запознат !Ай със здраве

Последна промяна от bultrasa на 14 май 2009 16:50, променено общо 1 път.
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Don Rumen написа:Всички в неделя на мача да покажем кой е Ботев! А тук нека не слушам глупости и подкрепи за селския, щяли сме да му спестим разходите, а приходи ще имали? И ако не са в професионалния футбол отбадат договорите на футболистите, така че не може да вземе и стотинка от тях, но най-вече няма да берем срам да ни бие всеки и всички да се подиграват с нас, че от 10 г не можем да се справим с "един честен и почтен човек".
И като отпаднат договорите какво?? ДЮШ няма оттдавна ще се разбягат футболистите и с какво ще играе при аматьорите ??? както казах никой няма далавера от отбор във "В" група и селяка ще го остави отбора насамотек и ще си фалира и ще се заличи това ли искате??
asenkolev написа:Пичове, в неделя пернишката публика ще ви подкрепи, каквото и да сте решили да правите. Само ще ви помоля да се замислите, преди 8 години, когато ние прекратихме мача с обора, в знак на протест срещу всичката мафия в БФС, как реагира България срещу нас. Бяхме обявени за изроди, град не заслужаващ отбор в А група, както каза ония .....! Никой не прозря истината, която беше на стадион Миньор!!!! Журналистите подеха песента на Лавчис и Сираков и никой не посме да каже какво се случи всъщност на стадиона. Надявам се поне вашите действие да бъдат възпритети по различен наин.
В онзи прекрасен ден си беше една гавра с Миньор! Извинявайте, че мнението ми е много различно от темата!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
athom написа:Това че съм си ги спестил ми е ясно.
Отстрани погледнато изглежда като "Селю си свирка, феновете на Ботев си джафкат "там някъде".
И това го пиша без каквито и да било лоши или подигравателни чувства към въпросните фенове.
Така може да си го кълнете докато не почине от старост Селю...после сигурно ще се носят легенди как "дългогодишната борба е дала най накрая резултат".
ок, дай предложение какво да се направи?? пълно е с разни дето отстрани стоят и мозък ръсят, ама само това...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
bultrasa написа:athom написа:Това че съм си ги спестил ми е ясно.
Явно си доста далеч от всички действия на феновете по войната със селския!Един съвет ако може!!!Не си пъхай гагата като си недостатъчно запознат !Ай със здраве
Хехе..."войната със Селския"...
Не ми говори за действия, защото действията на АБСОЛЮТНО всички български фенове, независимо от "войните" които водят и срещу кого ги водят са едни и същи.
Плюване по форумите и псуване от трибуните.
Ще рече никакви.
Прочети в Уикипедиа за FC United of Manchester или AFC Wimbledon.
Това са истински действия на фенове, а това което правим по нашите ширини се нарича кръчмарско дуене.
Приятно ти мятане на димки и бомбички...soldier.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

athom написа:bultrasa написа:athom написа:Това че съм си ги спестил ми е ясно.
Хехе..."войната със Селския"...
Не ми говори за действия, защото действията на АБСОЛЮТНО всички български фенове, независимо от "войните" които водят и срещу кого ги водят са едни и същи.
Плюване по форумите и псуване от трибуните.
Ще рече никакви.
Прочети в Уикипедиа за FC United of Manchester или AFC Wimbledon.
Това са истински действия на фенове, а това което правим по нашите ширини се нарича кръчмарско дуене.
Приятно ти мятане на димки и бомбички...soldier.![]()
![]()
Ай чао
bene написа:athom написа:Това че съм си ги спестил ми е ясно.
ок, дай предложение какво да се направи?? пълно е с разни дето отстрани стоят и мозък ръсят, ама само това...
Бях на път да го дам в едно по-горно мнение, но е незаконно.
А и не смятам че един футболен отбор, който и да е той заслужава човек да си жертва целия смислен живот.
В крайна сметка футбола си остава само една игра, носи приятни и негативни емоции, но те трябва да се ограничават до времето което им отделиш, в никакъв случай целия ти живот.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

athom написа:bene написа:athom написа:Това че съм си ги спестил ми е ясно.
Бях на път да го дам в едно по-горно мнение, но е незаконно.
А и не смятам че един футболен отбор, който и да е той заслужава човек да си жертва целия смислен живот.
В крайна сметка футбола си остава само една игра, носи приятни и негативни емоции, но те трябва да се ограничават до времето което им отделиш, в никакъв случай целия ти живот.
ами ок, но в такъв случай спести ни назиданията, че само сме джафкали...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!