Кашчей написа:alexveselinov написа:[center][/center]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[center]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:alexveselinov написа:[center][/center]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dunavfc написа:Колега,имах много по-високо мнение за теб,май съм бил доста наивен![]()
Нормален човек,не може да има уважение към АТАКА,мисля,че е малоумно и ненужно да изброявам причините за това. Човек трябва да е бил в дълбока кома през последните години,особно през последните месеци за да запазва,каквото и да е било уважение към тези хора.
Не е истина как лесно ви манипулират и как елементарно прокарват идеята,че в момента са били държали държавнически.На тия приказки могат да се хванат само зомбираните идиоти по техните сбирки,норнален човек не може,затова и се чудя,докторе защо при теб се е получило така ?
Някой хора,заради омразата си към ГЕРБ сте готови да загърбите всякакви ценности,морал и достойнство. Всеки,който действа против интересите на ГЕРБ,дори и да е срещу интересите на държавата,заслужава "уважение" страховита логика.
ПП: Я да попитам,провеждането на "граждански" арести от страна на някакви олигофрени,срещу всеки,който не им е симпатичен малко ли ? Можеш ли да ми кажеш,коя е другата страна в света в която се е случвало подобно безобразие ?
А влизането в парламента с пистолет ? Разправията със журналисти и обикновени граждани,ежедневно ?
Какво уважение можеш да имаш към хора,които целенасочено отидоха пред една джамия и създадоха безредици,без никой да ги е провокирал ?
Бих искал да попитам и къде другаде по света е възможно да има коалиция между етническа партия и националистическа ? Може ли да ми дадеш друг пример в света ?
dunavfc написа:И понеже БСП са за АЕЦ Белене и сигурно ще го построят в близките 250 год. трябва да се приемаш всичко останало,което се случва за нормално ? Ти сам си слагаш някакво ограничение и едва ли не,утре ако ще да се повтори атентата през 1925 пак ще им простиш само и само да направят АЕЦ Белене.
Не може човек да пренебрегва своите възгледи и принципи в името на каквото и да е било.
Все едно аз да остана лоялен на ГЕРБ или друга дясна партия,въпреки,че например управляват БСП,ДСП или АТАКА,само и само "моите" хора да са на власт.
АТАКА бяха осъдени от всичко де що има някакъв акъл,Европа също реагира и това да се оправдава,само защото подкрепяли правителството не върви !
Ти сериозно ли гледаш с някакво доверие към програмата на АТАКА ? Колко от техните неща ще влязат в употреба ? Нали знаеш,едно е когато си малка партия,каквато е АТАКА да сътвориш една симпатична платформа с ясното съзнание,че никога няма да ти се наложи да я изпълниш.
Вярваш ли,че заплатите ще станат 1000 лв. ? Пенсията 500 лв. ? Или пък,че ще се отнеме концесията на ЕРП-тата и всякакви други концесионери ? Или може би ще започне масова национализация ? Това последното особено ми е любопитно да го видя и как ще се приеме от Европа...
whitebear написа:Не разбирам, защо при положение че нямаме силна индустрия, т.е. производство, се води социална политика. Това е изцяло погрешно. Няма откъде да дойдат пари за заплати, пенсии, помощи и т.н. при положение че тези пари ги няма.
alexveselinov написа:Кашчей написа:alexveselinov написа:[center][/center]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[center][/center]
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта