Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот metodito » 18 авг 2011 13:01

Муахахахахаа! Не спрях да се хиля на повторението как Моу отиде и му бръкна в окото и го дръпна за ухото. Това само нинджите го могат...
От международните асоциации по карате, винг-чун, таекуон-до, киокушин-кай и самбо мислят да въведат тази техника като ще я кръстят "моу-гери."
Жозе бе като някакво рахитично лапе, което не му стиска да отиде в мелето, но много му се иска и само обикаля и ги рита в г.за.
Жозе обърка тактиката за мача. Нелеп Карвальо, който никой не може да ме убеди, че не е на терена единствено, заради приятелството си с Моу. Имаше вина за първите два гола. Бензема крило. :shock:
Роналдо след 50-тата минута спря да играе. Все още не разбирам какво прави Кедира в Испания.
Да държиш Кака на пейката е престъпление. Марсело трябваше да получи директен червен картон още когато скочи за топката и изрита Меси. Бе все съм скачал, ма така никога нема да се сетя. Откъде беше трансфериран Марсело? От "Большой", нали? :mrgreen:
Това за лежането и бавенето на Барса, да вярно е. И?
Това не е баскетбол, където имаш определено време в което топката може да е в твое притежание.
В любовта, на война и на футбол всичко е допустимо.
Просто трябва да използваш умело тънкостите на играта. На времето, когато "Сараите" гостуваха на "Левски" в София герой за турците бе Мондрагон. Как го псувах, но...
Последна промяна от metodito на 18 авг 2011 13:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 18 авг 2011 13:03

В Испания е време да се замислят за чуждестранен съдия на дербито, защото е видно, че тамошните не се справят. Най-добре да назначат някой от нашенско. Българските арбитри имат доста опит във всякакви шамарлъци ;)

Марсело бе за гонене още при въздушния двубой, в който ритна противников футболист. Пръста на Моуриньо? И да е имало пръст - бил е божият пръст ;) . Все пак, проявата му е идиотска. Ако иска да участва в боя, да го направи като мъж - с юмруци и лице в лице. Португалецът постъпи като ученичка. Виновни за скандалите са и двата отбора, които непрекъснато се провокират преди, по време и след всеки мач. В останалото време просто се заяждат по медиите.

Барселона, както и в първия мач, имаха повече късмет. Повечето положения на Реал не влязоха, за разлика от тези на Каталунците. Меси е очевидно, че не може да бъде спрян от защитниците в Испания. Защото преди него трябва да бъде спрян Иниеста, а преди него - Шави ;) . Хубави думи заслужава Адриано, който е недолюбван от много фенове на Барса.
Привържениците на Реал също трябва да са доволни или поне обнадеждени от футбола, който показа техният отбор в двата мача.

Няма такова "животно" - маловажна купа. Още повече за тази, която идват след победа над големия съперник.

Честита купа на феновете на Барселона!
Последна промяна от milan199440barca на 18 авг 2011 13:05, променено общо 2 пъти.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 авг 2011 13:04

Опеделено Реал са постигнали доста голямо израстване през лятото и успяха да се противопоставят на Барса до голяма степен.Мисля, че ще си вземат поуките от тези два мача и отново ще бъдат основен конкурент на Барса за титлата през новия сезон.Постъпката на Марсело в края на мача няма нужда от коментар.., не само че лиши отбора си от поне още една възможност за атака, но и предизвика цялото това меле, което се разрази накрая.Меси определено беше най-добрия играч на Барса, но никак не му отива това провокативно поведение, което показва в някои моменти .За пореден път се видя, че трябва да благодари на съотборниците си, които имат доста голяма заслуга той да бъде най-добрия футболист в света за момента.Другото което ми направи впечатление е изключителния феърплей, който показва Роналдо от известно време и мога да кажа, че той е израстнал много в тази насока.Доказателство за това е мелето на края, където остана безучастен и не се подаде на нервите както повечето футболисти и хората от щабовете на двата отбора направиха.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2011 13:11

Merengue написа:Някъде да съм споменал за Фабрегас. Чист директен червен картон на Марсело. Но симулациите и лежането няма как да се пропуснат. Това ли е Барселона - отборът практикуващ винаги и само атакуващ футбол. Да пазиш резултата вадейки нападател за защитник и да лежиш по терена бавейки времето. И всичко това гарнирано с непрестанни симулации.

Отбора трябва да се аклиматизира спрямо противника и да го победи в неговата игра. Гуардиола разбра, че за да победиш Моуриньо трябва да играеш като него и го прави успешно, с което побърква специалния.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 18 авг 2011 13:15

Наи накрая Реал налучка правилния начин на игра .В сравнение с предишните мачове с Реал, Барса се губеше и не беше пълен господар на терена.Мачът бе твърд на моменти имаше груба игра от страна на Реал.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 13:15

Viktor4o_Rs написа:Жозе: Суперкупата е просто малко незначително трофейче…

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отново показа, че трудно преглъща загубите. Португалецът взе участие в меле в края на мача за Суперкупата с Барселона, а след като тимът му загуби трофея, го обяви бързо за „незначителен”. :lol: :lol: :lol:

„Ако кажем, че сме много щастливи, че не сме спечелили тази купа, ще сме лицемери,” заяви Моуриньо след мача на „Ноу Камп” и общия резултат 5:4 за Барса. „Това е малък, незначителен трофей, но не сме доволни, че загубихме. Доволни сме обаче, че отборът израства. Играхме много добре и в двете срещи, бяхме фантастични.”

„Ако погледнете мачовете, които сме играли с Барселона, в последните четири месеца, ще видите, че има баланс. Много равенства, една победа за нас на финала, и една за тях сега. А между тях и ситуации, за които не си струва да се говори,” заключи португалският наставник.

„От първата минута на второто полувреме, макар че не аз, а други хора трябва да обърнат внимание на това, момчетата на стадиона започнаха да крият топките. Това обикновено е прийом, използван от малките отборчета, когато видят, че са в затруднение,” разкритикува „подмолната” тактика на Барселона Моуриньо. :lol: :lol: :lol:

„Марсело пък получи червен картон, само защото играе за грешния отбор,” добави още критика треньорът на Реал Мадрид. Изображение Изображение Изображение
Много жалък Жозе, това на Марсело ако не е за червен, не знам кое е ... Не може да губи с достойнство този човек, а клипчето където се прави, че Меси му мирише и си запушва носа, дърпането на уши и сега това изказване разкриват неуравновесен човек, някакъв микс от Вили Вуцов, Кокала и Херо :lol: :lol: :lol:

Адаш съгласен съм с теб за червения картон на Марсело на 100%. Но за това, че Моуриньо е казал,че купата е незначителна не виждам нищо изненадващо. След финала за КнК, Гуардиола каза, че тази купа е с най-малката стойност за неговия отбор. Това са нормални неща. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2011 13:18

Много сте смешни с тоя Кройф, че командвал. Кройф има колонка във вестник и си драска там. Кройф няма никакви правомощия в Барселона, ако командваше нямаше да го изхвърлят от отбора 1996.

По същата логика, който и да поеме Реал все тая, а? Ама нещо май от как напусна Дел Боске кретате в безличността :!: :!: :!:

Добре, че са парите на Флорентино Перез Моуриньо да крета на второ място.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 авг 2011 13:21

smoothc написа:Иниеста-супер класен,но личи си,че няма одухотвореността и разума на Шави...нещо като Гигс и Скоулс-Велики играчи са,но личи,че Гигс е нещо повече)

Естествено, че Гигс е повече :!: Все пак спи с жената на брат си :!: :oops:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 авг 2011 13:25

pomiqrat написа:Много сте смешни с тоя Кройф, че командвал. Кройф има колонка във вестник и си драска там. Кройф няма никакви правомощия в Барселона, ако командваше нямаше да го изхвърлят от отбора 1996.

По същата логика, който и да поеме Реал все тая, а? Ама нещо май от как напусна Дел Боске кретате в безличността :!: :!: :!:

Добре, че са парите на Флорентино Перез Моуриньо да крета на второ място.

Помияр, не съм съгласен с теб. След Дел Боске, Реал Мадрид спечели две титли на Испания, миналия сезон КнК, достигна и до полуфинал за ШЛ,където ако не беше се изправил срещу Барса, съм сигурен,че отиваше на финал. В момента в Европа, сигурно ще прозвучи пристрастно за много хора, но според мен Барселона е най-силния отбор, и единствения тим,който се доближава максимално до тях, може да се надиграва с тях и т.н. е Реал Мадрид.

PS. Относно Кройф, не съм също съгласен,че е един прост драскач в някой каталунски вестник. Не знам, дали знаеш, но той е настоящ треньор на Каталунския национален отбор, да не говорим,че той е икона за всеки каталунец и такива неща като изхвърляне от Барселона няма как никгоа да се случат. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 18 авг 2011 13:31

castiel написа:Еми това не е поведение на такъв велик клуб като Реал , Преди ги уважавах като треньор им беше Дел боске и мачкаха наред с Раул , Йеро и т.н. , но сега са ми противни с непрестаните протестирания и псевдо звезди. Те още малко ще искат дузпа ,щото Валдес барнал топката с ръка.А Играчи като пепе веднага трябва да им спрат правата , то такива дървари и в гората няма.
Честита купа на Барса.

grasiani написа:В този отбор на Реал има играчи които са срам за този велик клуб, а те никога не са играели толкова груб футбол .

Съгласен съм с горните две мнения !
Няма такива като Раул вече - пример за играч и човек . Човек трябва да умее да губи . Явно Реал на Моуриньо не може ... ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Архив”