Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот blue avalanche » 10 май 2011 00:35

B__A__N__DA__TA написа:Какво още има за коментиране ?? мача свърши,Левски продължава да е на второ место,въпреки успеха в мача, Литекс е почти сигурен шампион (за да не се разбиват сините илюзии),въпреки загубата...Мислете ,какво ще става на есен.Гара навън,Дарко навън,Кривия в пенсия,Йовов кмет,Минев в затвора :lol: ,Иво Иванов с чартър обратно в Берое,Гаджев навън,за чужденците да не говорим...а Гонзо е сам войн :lol: Лека вечер

"Бълнуванията на един чорбар"-Оноре дьо Балзак.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 май 2011 02:07

milen.hristov написа:
Thsmith написа:
milen.hristov написа:все още няма транспорт след 23 а трябва да сменям 2,пари за такси няма кой да ми даде.Въпреки че съм с платена карта за сектор В

в кой квартал живееш

и транспорт минава през герена до към 23:30... вчера по това време видях пушещия автобус в който някой явно беше пуснал димка на ОМВ то до стадиона

Сравнително близко съм до Герена ,в Гео Милев съм,но транспорта тук е до 23.Няма как да си хвана 72

Е колко му е да се поразходиш малко :lol: Не е да кажеш, че е лошо времето :)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 10 май 2011 12:08

Reckless написа:Ей, истината е една. За нас този мач не беше от значение, но явно е бил от значение за вас, щом толкова генерални изводи си направихте от него.
Правиме си изводи, че сте много слаби. И тези изводи сме ги направили още преди този мач, а в него те само се потвърдиха.
Reckless написа:Ние си гоним титлата от началото на първенството и по всичко личи, ще си постигнем целта.
Вярно е. Гоните я с всички средства без да ги подбирате. Така или иначе ще ядете бой в Европа, та не ви остава нищо освен тази измислена титла. Луд на шарено се радва :)
Reckless написа:За нас Левски не е по-специален отбор от останалите и дали ще загубим една среща от тях, или Видима е все тая. Това за нас е една загубена среща, нито повече, нито по-малко.
А за нас дали ще играем с Видима или с Литекс е все тая. Това са отбори които са все между А и Б група. Влизат в А група, може да се класират доста напред, дори на първо място, но рано или късно пак изпадат. Видима поне се борятчестно и не купуват съдии и мачове. А една загуба наистина не е нищо за вас. Загубите които ще започнат ще са толкова много, че тази бързо ще я забравите.
Reckless написа:Левскарите, обаче си направиха някакви генерални изводи и подходиха с такъв възторг, сякаш това им беше мача на живота ! Не всички, но повечето. :lol:
Ние винаги се радваме когато побеждаваме. Победихме шампиона който най-вероятно ще дублира титлата. Какво да правим, да плачем ли? Освен това знаем, че сме голям отбор който постига успехите си с футболни средства.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 12:57

Thsmith написа:
milen.hristov написа:
Thsmith написа:в кой квартал живееш

и транспорт минава през герена до към 23:30... вчера по това време видях пушещия автобус в който някой явно беше пуснал димка на ОМВ то до стадиона

Сравнително близко съм до Герена ,в Гео Милев съм,но транспорта тук е до 23.Няма как да си хвана 72

Разходка от Герена до Гео Милев в 23 часа

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 май 2011 14:00

milen.hristov написа:
Thsmith написа:
milen.hristov написа:Сравнително близко съм до Герена ,в Гео Милев съм,но транспорта тук е до 23.Няма как да си хвана 72

Човек, стига си си търсел оправдания. Едно време пътувахме по 7-12 часа за едно такова дерби. Хората тръгваха без пукната пара. Сваляха ги по 4 пъти от влака докато стигнат до София. В София само пари за билет за мача и до там. Ти живееш на 20 минути пеша и обясняваш "големите" си пречки да не си на стадиона. Направо са ми смешни оправданията ти...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 14:22

bigbonusprize написа:
milen.hristov написа:
Thsmith написа:Е колко му е да се поразходиш малко :lol: Не е да кажеш, че е лошо времето :)

Човек, стига си си търсел оправдания. Едно време пътувахме по 7-12 часа за едно такова дерби. Хората тръгваха без пукната пара. Сваляха ги по 4 пъти от влака докато стигнат до София. В София само пари за билет за мача и до там. Ти живееш на 20 минути пеша и обясняваш "големите" си пречки да не си на стадиона. Направо са ми смешни оправданията ти...

от стадион'' Академик'' до стадион ''Георги Аспарухов'' са 20 минути?Ако си търсех оправдания нямаше да съм с КАРТА ЗА СЕЗОНА ЗА В,и ще си извадя и за следващият като се уверя обаче че няма мачове по това време

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 10 май 2011 17:12

bigbonusprize написа:
milen.hristov написа:
Thsmith написа:Е колко му е да се поразходиш малко :lol: Не е да кажеш, че е лошо времето :)

Я не разсейвайте човека. И без това едва насмогва да плюе по Гонзо и възхвалява любителя на сафарита, Вие сега и на мачове ще го карате да ходи.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 17:23

DrAvalanche написа:
bigbonusprize написа:
milen.hristov написа:

Я не разсейвайте човека. И без това едва насмогва да плюе по Гонзо и възхвалява любителя на сафарита, Вие сега и на мачове ще го карате да ходи.[/quote]
За твое сведение аз когато съм имал основание съм критикувал Сираков,Боримиров,та на най-слабият директор на Левски Г.Иванов ли да го спестя.Най-слабият за да не ме питаш така сочи безпристрастната статистика.Сираков 7 сезона - 5 титли,Боримиров 1 сезон - 1 титла,ГИ -2 сезона - 0 титли

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 10 май 2011 17:51

Наско без парите на Чорни е като пепелянка без отрова приятел,така че едва ли успеваемостта му би била същата в настоящата ситуация в която Ганьо едва връзва двата края,той и за това сега се пени че Гришата купувал мачове,само че много му е къса паметта и забрави кой измисли "Организацията" в българския футбол :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2011 17:58

Batkoto написа:Гришата купувал мачове,само че много му е къса паметта и забрави кой измисли "Организацията" в българския футбол :idea:

Я ни осветли ... Кой я е измислил ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”