Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Бижутера » 03 юни 2010 11:52

niki87 написа:Това с Иво Иванов,ако е вярно,си е трансферен удар :) С Данчо Милиев ще направят много добър тандем в защита :)

по-точно с бензукан....той в момента е в по-добра форма ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Levski_Sf

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот Levski_Sf » 03 юни 2010 11:53

Daniel Levski написа:Не не се шегувам, кажи последните 2-3 години кога сме взимали играчи за конкретни постове, и при това играчи добри за българските стандарти.

За българските стандарти да, но май забрави, че последния кръг се класирахме и за евротурнирите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2010 11:54

Поне е млад,а и според мен има някакви качества.Дано успее да се развие :)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 юни 2010 12:00

За сега съм позитивно настроен само за Иво Иванов.Гледам сега в Гонг се появи новина,че сме имали интерес и към Бандаловски,което също не е лош ход.За другите обаче.... Дембеле някак не ми вдъхва доверие.Някак много ми напомня за трансфера на Джаейоба,който уж беше читав нападател,но като дойде при нас,тотално се провали.Щърков какво да го коментирам-тотален анонимник на 27 години от Б група :roll: Може и да има някакви качества,но на 27 години да играеш в Б група и да скочиш в Левски....без коментар.Момчето от Пирин само съм го чувал и нямам впечатления от играта му и що за футболист е. Борносузов...не е лош играч,но не мисля че е за Левски.Имаме си добри опорни халфове и ще е срамота Лъчо Балтанов да седне на пейката заради 30-годишния Борносузов.Пак ще се мъчим в Европа.За България селекцията е добра,но това ли е целта ни?Нали гоним европейските мачове!? :!: :?:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2010 12:02

Хора .... да не бързаме да ги пречисляваме към Левски тези двамата !
От месец насам се говори .... кой бил сигурен, но в последствие се оказва, че дори и не са били водени разговори със споменатия футболист !
И през зимата имаше подобна истерия около Иво Иванов .... "уж" беше сигурен тогава ... но си игра в Берое момчето.
Като седнат с Гонзо тези футболисти на пресконференция .... тогава ще повярвам !
Всички имаме достатъчно основания да се съмняваме, че това ръководтство на Левски ... може да прави качествени трансфери .... или да ги докарва до финализиране !
До евентуалната пресконференция с "новите" ..... аз си оставам - Тома - Неверни !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 03 юни 2010 12:05

Добре, до всички които недоволствате, дайте предложение кои футболисти трябваше да привлечем /които да са по-добри от тези/, като се има впредвид, че си връщаме и голяма част от преотстъпените. Според мен започваме да градим нещо позитивно за следващите 2-3 години. :mrgreen:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юни 2010 12:06

Не мога да разбера някои хора... :roll: ...Ако не правим трансфери-плюем,сега правим-плюем,"ама какви са тези,за Европа не ставали,не знам си какво"... :x ...На всички трябва да ни е ясно,че в отбора няма пари и Гонзо прави всичко възможно да направи от нищо нещо... ;) ...Вместо постоянно недоволство,в доста случаи с право,по-добре да се осигури едно спокоиствие,поне до нова година,на спортното ръководство... :!:
...За Дани Младенов,не мога да коментирам,нямам поглед върху играта му... 8-)..А за Иво Иванов-това е най-добрия ни трансфер от Владо Гаджев насам... :geek:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 03 юни 2010 12:07

Daniel Levski написа:Добре, до всички които недоволствате, дайте предложение кои футболисти трябваше да привлечем /които да са по-добри от тези/, като се има впредвид, че си връщаме и голяма част от преотстъпените. Според мен започваме да градим нещо позитивно за следващите 2-3 години. :mrgreen:

Днес явно си решил доста да се шегуваш! :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 03 юни 2010 12:17

Добре де,взимаме футболисти на доста постове,но без ляв бек... :oops: ....Кво правим при евентуална контузия или наказание на Веско Минев... :oops: ... :?

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 03 юни 2010 12:18

niki87 написа:Не мога да разбера някои хора... :roll: ...Ако не правим трансфери-плюем,сега правим-плюем,"ама какви са тези,за Европа не ставали,не знам си какво"... :x ...На всички трябва да ни е ясно,че в отбора няма пари и Гонзо прави всичко възможно да направи от нищо нещо... ;) ...Вместо постоянно недоволство,в доста случаи с право,по-добре да се осигури едно спокоиствие,поне до нова година,на спортното ръководство... :!:
...За Дани Младенов,не мога да коментирам,нямам поглед върху играта му... 8-)..А за Иво Иванов-това е най-добрия ни трансфер от Владо Гаджев насам... :geek:

Като няма пари-да немярят, като не могат да намерят-да се махат, като не искат да се махат- да ги махаме ние. Значи някои могат да имат, ние не можем. Събев може да построи за една година ултрамодерна база и да привлече голмайстор на бундеслигата, Ганчев може за два месеца да направи реконструкция на стадиона, да вземе лиценз за ШЛ и да привлече доказан голмайстор като Брату, а ние не можем нищо. Да не би Литекс и Черноморец да са нещо повече от нас. Та нали ние сме отбора на народа и най-обичания клуб в България. Нямали сме пари. Къде отидоха парите от лига Европа. Доколкото знам, както и Гонг писа Левски е на много голяма печалба тази година. Къде са парите питам аз и докога ще търпим Батков и Баждеков да крадат и да си правят пари на гърба на любиния ни отбор, заедно с подлогата им Гонзо, който ни излъга не един и два пъти този сезон

Върни се в “Архив”