Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски
И къде видя "народен футболен клуб" Левски през 2010 бе ?
xWarden написа:И къде видя "народен футболен клуб" Левски през 2010 бе ?
Добре как ще го наречете, след като вземете власта? Колегата пише, че иска да оставят управлението на клуба на НАРОДА!

YA GUNNERS YA
crap написа:xWarden написа:И къде видя "народен футболен клуб" Левски през 2010 бе ?
Добре как ще го наречете, след като вземете власта? Колегата пише, че иска да оставят управлението на клуба на НАРОДА!![]()
Ами хората да не би да са комуняги до един ? Точно вие да говорите за комунизма е безсмислено. Виж кои са лицата Добри Джуров, Георги Дамянов и Илия Павлов - били са ви президенти. А Милко Балев е бил дългогодишен председател на ЦК на БКП е известен като "Фен номер 1 на ЦСКА". Георги Първанов, Станишев, Лютфи Местан, Вежди Рашидов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева (тя даже ви е съименник

Айде пак за "конспирацията в червено". СМЕХ! Жалко, че си ми селски...
YA GUNNERS YA
А вие с вашия "заговор срещу цска" - Цар Борис 3 е бил фен на Славия, но ни броите за "отбор на царя", повечето известни шумкари и генерали са ви били президенти, но би броите за "отбор на БКП", Илия Павлов ви беше президент, а Гриша Ганчев и Георги Илиев платиха заемите на Любо Пенев като ипотекира цска-то, иначе сега нямаше да ви има, но ни броите и за "отбор на мутрите". Като почне някой чорбар да ми ги говори тия се пукам от смях 

xWarden написа:А вие с вашия "заговор срещу цска" - Цар Борис 3 е бил фен на Славия, но ни броите за "отбор на царя", повечето известни шумкари и генерали са ви били президенти, но би броите за "отбор на БКП", Илия Павлов ви беше президент, а Гриша Ганчев и Георги Илиев платиха заемите на Любо Пенев като ипотекира цска-то, иначе сега нямаше да ви има, но ни броите и за "отбор на мутрите". Като почне някой чорбар да ми ги говори тия се пукам от смях
Нищо подобно не съм ти казал. Но всеки знае, че сте отбора на милицията, така че, нека приключим с тая тема, може до утре да се ругаем. Това с тея конспирации е наистина идиотско, дори и да ги има, ще е най-добре да се забравят и да се почне на чисто, без омраза между агитките. Всъщност в сектор Б стават странни сбивания, така че може би това за агитките е невъзможно...
б.а. Тука бях написал едни неща за славната история на Левски по времето на демокрация, но ги изтрих, защото не виждам смисъл от заяждане...
YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:
Нищо подобно не съм ти казал. Но всеки знае, че сте отбора на милицията, така че, нека приключим с тая тема, може до утре да се ругаем. Това с тея конспирации е наистина идиотско, дори и да ги има, ще е най-добре да се забравят и да се почне на чисто, без омраза между агитките. Всъщност в сектор Б стават странни сбивания, така че може би това за агитките е невъзможно...
б.а. Тука бях написал едни неща за славната история на Левски по времето на демокрация, но ги изтрих, защото не виждам смисъл от заяждане...
Омраза е имало, има и ще има. В сектор Б стават сбивания поради ред причини. В сектор Г не стават ли?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ами не си спомням. Пък и ако е имало, не са толкова много колкото са във вашия сектор.
YA GUNNERS YA
- bigbonusprize
- Контакти:
crap написа:Ами не си спомням. Пък и ако е имало, не са толкова много колкото са във вашия сектор.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Да, сега се сетих за един пресен случай, срещу Фулам мисля че беше, в Г от към А имаше некви с черни фанели и качулки, дето направиха голям въргал, аз бях от към Б тогава, неможах много да видя, но хората бяха доста... Грозна гледка. Това на никого не помага.
YA GUNNERS YA