Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

xWarden
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот xWarden » 10 фев 2010 22:37

И къде видя "народен футболен клуб" Левски през 2010 бе ?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 фев 2010 10:51

xWarden написа:И къде видя "народен футболен клуб" Левски през 2010 бе ?

Добре как ще го наречете, след като вземете власта? Колегата пише, че иска да оставят управлението на клуба на НАРОДА! :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 11 фев 2010 13:59

crap написа:
xWarden написа:И къде видя "народен футболен клуб" Левски през 2010 бе ?

Добре как ще го наречете, след като вземете власта? Колегата пише, че иска да оставят управлението на клуба на НАРОДА! :lol: :lol:

Ами хората да не би да са комуняги до един ? Точно вие да говорите за комунизма е безсмислено. Виж кои са лицата Добри Джуров, Георги Дамянов и Илия Павлов - били са ви президенти. А Милко Балев е бил дългогодишен председател на ЦК на БКП е известен като "Фен номер 1 на ЦСКА". Георги Първанов, Станишев, Лютфи Местан, Вежди Рашидов, Цветан Цветанов и Цецка Цачева (тя даже ви е съименник :lol: ) също са ваши фенове и членуват във фенклуба на ЦСКА в Парламента :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 фев 2010 20:23

Айде пак за "конспирацията в червено". СМЕХ! Жалко, че си ми селски...
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 11 фев 2010 21:56

А вие с вашия "заговор срещу цска" - Цар Борис 3 е бил фен на Славия, но ни броите за "отбор на царя", повечето известни шумкари и генерали са ви били президенти, но би броите за "отбор на БКП", Илия Павлов ви беше президент, а Гриша Ганчев и Георги Илиев платиха заемите на Любо Пенев като ипотекира цска-то, иначе сега нямаше да ви има, но ни броите и за "отбор на мутрите". Като почне някой чорбар да ми ги говори тия се пукам от смях :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 09:00

xWarden написа:А вие с вашия "заговор срещу цска" - Цар Борис 3 е бил фен на Славия, но ни броите за "отбор на царя", повечето известни шумкари и генерали са ви били президенти, но би броите за "отбор на БКП", Илия Павлов ви беше президент, а Гриша Ганчев и Георги Илиев платиха заемите на Любо Пенев като ипотекира цска-то, иначе сега нямаше да ви има, но ни броите и за "отбор на мутрите". Като почне някой чорбар да ми ги говори тия се пукам от смях :lol:

Нищо подобно не съм ти казал. Но всеки знае, че сте отбора на милицията, така че, нека приключим с тая тема, може до утре да се ругаем. Това с тея конспирации е наистина идиотско, дори и да ги има, ще е най-добре да се забравят и да се почне на чисто, без омраза между агитките. Всъщност в сектор Б стават странни сбивания, така че може би това за агитките е невъзможно...

б.а. Тука бях написал едни неща за славната история на Левски по времето на демокрация, но ги изтрих, защото не виждам смисъл от заяждане...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 фев 2010 10:11

crap написа:
Нищо подобно не съм ти казал. Но всеки знае, че сте отбора на милицията, така че, нека приключим с тая тема, може до утре да се ругаем. Това с тея конспирации е наистина идиотско, дори и да ги има, ще е най-добре да се забравят и да се почне на чисто, без омраза между агитките. Всъщност в сектор Б стават странни сбивания, така че може би това за агитките е невъзможно...

б.а. Тука бях написал едни неща за славната история на Левски по времето на демокрация, но ги изтрих, защото не виждам смисъл от заяждане...

Омраза е имало, има и ще има. В сектор Б стават сбивания поради ред причини. В сектор Г не стават ли? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 11:43

Ами не си спомням. Пък и ако е имало, не са толкова много колкото са във вашия сектор.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 12 фев 2010 12:03

crap написа:Ами не си спомням. Пък и ако е имало, не са толкова много колкото са във вашия сектор.

:) Абе не е много така. Това при нашите почна последните година и половина- 2. При вас е от доста време. Виждал съм кадри, а и са ми казвали хора очевидци. Абе общо взето и в двата сектора ги има тези работи. Дано за вбъдеще изчезнат...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 12:09

Да, сега се сетих за един пресен случай, срещу Фулам мисля че беше, в Г от към А имаше некви с черни фанели и качулки, дето направиха голям въргал, аз бях от към Б тогава, неможах много да видя, но хората бяха доста... Грозна гледка. Това на никого не помага.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”