Larsenn написа:Drunken_Master написа:Между другото трейд в Лейкърс е отличен повод на rhaegar да почерпи с блага ракия !
Е ти също няма ли да черпиш, ако стане далаверата с Лейкърс
Братле,силно се съмнявам,че любимият ми играч ще вземе още един пръстен до краят на кариерата си.Най-малкото този сезон ще пропусне най-много мачове през цялата си кариера.Йеховата е писал,че се "чистил" и по време на вчерашната тренировка едва се движил.
Дори и при евентуален трейд на Антъни Дейвис,Уориърс трудно ще бъдат свалени от трона.Моите Селтикс например се представят по-слабо от миналогодишният фурор.Да,Кайри наистина навлезе в страхотна форма,но Гордън Хейуърд след ужасяващата контузия е бегло подобие на себе си.Просто вече е адски тромав,а и според мен след подобна контузия няма начин да не присъстват и проблеми на вторият етаж.Не случайно след скъсания менискус на левия крак на Роуз през 2012-та,той изведнъж започна да натоварва десния си крак и след това всички знаем останалото.Аз ако бях преживял подобна контузия като на Хейуърд,трудно бих влизал здраво при единоборства.
Освен,ако Ейндж не направи трейд за Веждата,Раптърс с Кауай Ленърд ще ни разбият,колкото и добър треньор да е Стивънс !