ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 22 юни 2015 12:17

CSKA 78 написа:И какво направиха "умниците" от сектора?! Май се изсраха на метеното! С това малоумно решение да поискат новия отбор да започне от окръжните групи - по този начин дадоха огромен коз в ръцете на минджите, които днес стана ясно, че няма да се откажат! :o :shock:
Ако днес Литекс не се превърне в ЦСКА, тогава аз и много други като мен(поне 80 % от всички ЦСКА-ри) ще се откажем от БГ футбола!!!
Ще останат само привържениците на минджите и лузърите от сектора да припознават два различни отбора, които никога няма да бъдат ЦСКА!!
Това е, честито на печелившите! Който надвие другия ще се радва на кратък живот по долните групи, докато на един от двата отбора не бъдат дадени базите, след това ЦСКА отива в небитието ... GAME OVER!!!

Ако има два отбора ЦСКА,аз лично приключвам!То и без това,такова нещо би било края на ЦСКА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 12:18

CSKA 78 написа:
Ако днес Литекс не се превърне в ЦСКА, тогава аз и много други като мен(поне 80 % от всички ЦСКА-ри) ще се откажем от БГ футбола!!!

Отказвай се, фенче на Литекс, ти явно никога не си бил истински фен на ЦСКА, а фен на тенекии и 1/2-финали.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юни 2015 12:20

CSKA 78 написа:И какво направиха "умниците" от сектора?! Май се изсраха на метеното! С това малоумно решение да поискат новия отбор да започне от окръжните групи - по този начин дадоха огромен коз в ръцете на минджите, които днес стана ясно, че няма да се откажат! :o :shock:
Ще останат само привържениците на минджите и лузърите от сектора да припознават два различни отбора, които никога няма да бъдат ЦСКА!!
Това е, честито на печелившите! Който надвие другия ще се радва на кратък живот по долните групи, докато на един от двата отбора не бъдат дадени базите, след това ЦСКА отива в небитието ... GAME OVER!!!

80% от цесекарите да искат Литекс да се превърне в ЦСКА! :shock: Ти сериозно ли?И да го видя няма да повярвам.Нещо ти е дошло в повече-незнам какво.Най-добре се отказвай-не е за тебе!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 12:20

Tommi написа:
1982 написа:Всеки в България знае, че да даваш големи суми на Томов е рисково. Как мислиш, дъртата ДС лисица дали не го знае също ??!
И, ако го знае, дали не играе някаква игра тогава, щом му се е "вързал" ?!?!

Нямам представа какви са им били договорките с Томов. Просто коментирам видимите събития. Защо пък да не се е вързал на Томовите приказки за светло бъдеще на ЦСКА? Няма да е нито първият, нито последният.

Манджуков и Томов са от едно котило, знаят се от над 20 години, хайде да не бъдем толкова наивни, сто на сто Манджуков знае много по-добре от нас и кътните зъби на Томов.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 юни 2015 12:24

icko65 написа:80% от цесекарите да искат Литекс да се превърне в ЦСКА! :shock: Ти сериозно ли?И да го видя няма да повярвам.

Така е фенче на мурието! Явно живееш в някакъв твой измислен свят, време е да престанеш с каквото там правиш и да си намериш работа и приятелка!! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 12:25

petko.h.markov написа:Ако си си направил труда,да четеш писаното от мен,ще разбереш,че никога не съм бил в тази група.За лупи термини като
редовни е силно преувеличено.Какво има като документи не знам,но все има нещо за което да се захванат.А и сагата
с Кремиковци все още не е приключила.

При случая "Кремиковци" не го ли оправдаха точно с това, че сделките са си законни? :)
А при ЦСКА нещата бяха общо взето разтягане на локуми и отлагане във времето. Нищо нередно.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 22 юни 2015 12:26

Ей ши въ прибия, ей! :lol:
Никакво отказване!

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 22 юни 2015 12:26

ЦСКА трябва да единен трябва да си изтърпим наказанието и ще се върнем още по силни.И никои не може да ни отнеме това - https://www.youtube.com/watch?v=srqfTDC7Lgo

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юни 2015 12:28

CSKA 78 написа:
icko65 написа:80% от цесекарите да искат Литекс да се превърне в ЦСКА! :shock: Ти сериозно ли?И да го видя няма да повярвам.

Така е фенче на мурието! Явно живееш в някакъв твой измислен свят, време е да престанеш с каквото там правиш и да си намериш работа и приятелка!! :mrgreen:

Много си малък да ми даваш акъл ама нейси...Пак си помисли дали това което си написал е вярно.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 юни 2015 12:28

Аайде нова партенка...http://www.blitz.bg/sport/article/279711
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Върни се в “Архив”